Tanju Çolak: Samsunpor'a birgün başkan olacağım

Başlatan roligan, 21 December 2005, 18:52:15

« önceki - sonraki »

roligan

Eski milli futbolcu ve gol kralı Tanju Çolak, TEMA Vakfı Sinop Şubesi tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sinop Su Ürünleri Fakültesi'nde düzenlede söyleşide öğrencilerin sorularını cevapladı. Bir bayan öğrencinin bir zamanlar gündemden hiç düşmeyen özel hayatını sorması üzerine Tanju Çolak, , "24 yaşında İstanbul'a geliyorsunuz. Bir sene sonra Türkiye'nin en popüler adamı oluyorsunuz. Dünyanız, çevreniz bir anda değişiyor. Bir de eğitim bakımından çok yüksek seviyede de değilsiniz. Söylenen her şeye inanıyorsun. İster istemez farklı bir yaşantı içine giriyor insan. Hayat seni nereye götürürse oraya gidiyorsun. Ama benim farklı bir özelliğim var. Alkol ve sigara asla kullanmıyorum. Ben hiç bir zaman antrenman kaçırmadım. Bana kimse sen şu antrenmana çıkmadın diyemez. Zaman zaman insanlar hatalar yapabilir. Hatalar insanlar içindir. Ama yaşadığım hiçbir şeyi hata olarak görmüyorum. İsteyerek ve bilerek yaptım bunları. İnkar da etmiyorum. Benim için, mutluluktu, huzurdu, keyifti, arayıştı veya enerji patlamasıydı. Artık ne derseniz onu siz söyleyin" diye konuştu. Pişman olduğu tek olayın bazı insanlara güvenmek olduğunu söyleyen Çolak, "Bir araba aldım ve cezaevine girdim. Bunu büyüklerimin sözünü dinlemememe ve yalnız yaşamama bağlıyorum. Pişman olduğum tek bir olay bazı insanlara güvenmem oldu" dedi. Samsunspor'a her türlü desteği vermeye hazır olduğunu, ancak kulübün kendisine yaklaşmadığını belirten Tanju Çolak, Samsunspor camiasına kırgınlığını dile getirdi. Çolak, "Biz elimizi uzatıyoruz, onlar kabul etmiyorlar. Ya ismimizden ya da karizmamızdan, bir şeylerden korkuyorlar. Mehmet Ali hoca, Yücel hoca geldi. Birçok kişi geldi ama bir beni denemediler. Denemesinler, ama en sonunda oraya başkan olarak geleceğim" ifadelerini kullandı. Söyleşi sonunda TEMA Vakfı'nın gönüllü üyesi ilan edilen Tanju Çolak'a vakfın Sinop şubesi eğitim sorumlusu Süleyman Özata tarafından TEMA rozeti takıldı.

south_london

umarım gerçekleşmez.gerçekleşirsede samsunspor zaten ya 2b yada 3.ligdeyken gerçekleşebilir.

jean

su an icin zor ama ileride olursa o gunun sartlarina gore degerlendirilebilir

bodensee55

KRAL SENIN ADIN YETER SENI KISKANIYORLAR BUNU BILIYOREUM MEYVE VERENE AGAC TASLANIR MISALI::::ONLAR ISTEMEDILKER AMA ONLARDA ORDA DURAMADILAR:::::BUUYKSUN KRAL::SENI SEVIYOURZ

MEHMET ALI YUCEL GIBI PISIRIKLAR TAKIMA BI SEY KATMADAN KOVULDULAR SANA BU SANSI VERMEYEN BEN BU KADAR

KRLA SEN HERSEYE ULASDIN BASKANLIK SANA YAKISIR

I LOVE YOU TANJU COLAK

cem and naz55

o hatasını biliyor günahını çekiyor o bu kulübü dolandırır adanaspor gibi oluruz valla

Amsterdamli

Keske butun soylediklerinde samimi olsa ve celiski olmasa neden olmasin derim. Ancak yazisinda bir celiksi var ve bu yuzden samimiyetine inanmakta gucluk cekiyorum.

timofte

Alıntı yapılan: "SS55"tanju böyle konuşarak kendini yükseltmek istiyor yani SAMSUNSPOR'u kullanıyor bunada ben tahammül edemiyorum. başkan olmak istiyorsa önce BEN SAMSUNSPORLUYUM DEMESİ GEREKİR. SADECE SAMSUNLUYUM DİYOR. söylemlerine dikkat edin aynen böyle konuşuyor

bence de yerinde bir noktaya temas etmişsin. Samsunluğu ön plana çıkarmakla Samsunsporluluğu ön plana çıkarmak arasında fark vardır. ben açıkça Samsunsporluyum dememesini biraz da programda öyle davranmak zorunda olmasına bağlıyorum, belki de iyi niyetli bakmaya çalışıyorum. ama yine de öyle bir yerde Samsunspor konusunda duyarlı davranması, Samsunspor hakkında böyle idealleri olduğunu duymak kişiliği hakkında farklı görüşler  yürütülse bile yine de hoşuma gidiyor.

@ bir de söylemeden geçmeyeyim imzandan aklıma geldi dün Rafael'in gol attığında yaşadığı sevinç görülmeye değerdi. adam Samsunspor için gerçekten elinden geleni yapıyor. golden sonra anonsun ardından stadın Margues Rafael diye inlemesi ile nasıl mutlu olduğu davaranışlarından anlaşılıyordu

jean

taraftar faktorude ortaya boyle cikiyor belki onceki kulubunde hic boyle seyler yasamadi kendini daha fazla gostermeye calisir

KotuCocuk55

Sen git Trabzonspora başkanlık yap,trabzonlyumuşsun ya!

Ben anlamıyorum bu şehrin havasında suyunda bi problem var, insanları bir yerlere getirmede mükemmel bir şehir ama bi yerlere gelen insanlarının bu şehre ait değerleri hemen satabilmesi de hayret edici bi durum!

carsambali55

adam samsunlu işte daha ne yapsın.samsunluyum diyor.samsunun kullanmaya ihtiyacı da yok.yeteri kadar tanınıyor.adam turkiyenin en çok gol atanı.sahiplenmemiz gerekirken adamı kotuluyoruz.

milinkoviç

tanju çolak samsunun türk futboluna kazandırdığı büyük bir değeridir...onun da yanlışları olmuştur her insanın olabileceği gibi.
önemli olan kazanmaktır,tanju gibi bir değeri kaybetmek yanlış olur.kaldı ki adam telegol de bile samsunluyum samsusporluyum diyebiliyor.
samsunsporda ne adamlar başkanlık yapmış,ne bjk liler ne fenerliler ts liler yöneticilik yapmış!kimsenin haberi var mı?
hemde samsunspordan nemalanmışlar!
iş tanjuya gelince mi değerlendi.
işin özü adam bunu yeni söylemiyor,yıllardan beri söylüyor.ben isterim şahsen,başkan olsun,yönetici olsun camianın içinde bize yakın olsun,tanjudan zarar gelmez beyler!

yirmiuc

jean

yirmiuc benim aklimdan geciyor o hatta bundan 5-6 yil once boyle bir konu cikti ama olmadi arasi iyi herkesle gazetecilerle falan oyuncular onun icin gelirler bize su an oyle birsey gorunmuyor ama belki ilerde olabilir

ngonge

milinkoviç ;
öncelikle hoşgeldin.
şimdi 90 yılında samsun da oynamış bir oyuncunun niki ile girdiğine göre eski bir samsunsporlusun. öncelikle kendini tanıtman hepimiz için güzel olmaz mı?

tanjunun başkanlığına gelince, beyler eğitimsiz bir adamın başkanlıkta ne işi var. başkanlığa dair hiç bir şeyden anlamayan popülist bir adam. ha süper oyuncuydu o başka. başkan olmak için liderlik, ekonomi-işletme bilgisi-tecrübesi gerekli bence. kolay iş değil her önüne gelen yapsın.

aynı mantıkla bana kalırsa menejerlik için ercan koloğlu da uygun değil. o da idari bir görev, ancak ercan a kaptanlık bir bakıma oyunculara danışma görevi falan verilebilirdi. sizce y.dışında oyuncu izleyip anlayabilecek biri mi? y.dışında bu işleri profesyoneller yaptığı için düzgün transferler yapabiliyorlar. bizde ya kulaktan dolma menejer tavsiyesi ya da videodan izleyerek oyuncu alınıyor. bunların artık değişmesi lazım.

carsambali55

evet menejerliği çok iyi yapar.istediğimiz futbolcuyu alırız.adam görmüş geçirmiş.samsunu büyük hedefler için oynatır.iyi bir takım kurar.sivasta bülent nasıl kurduysa.hem parada istemiyeceğim diyor...