çakallar sıtemızde

Başlatan arena55, 16 February 2009, 22:52:48

« önceki - sonraki »

jean

mehmet atalayin samsunsporda yoneticilik yaptigini biliyorum o biraz samimi olablir mehmet baskanim secilirsen bu takima surekli olarak kaynak lazim o zaman baskan adaylarida cogalir

eLLis

Tribün_ali

Samsunspora belediyelerden destek yok gelemezde hepsi kolpa oy için konuşurlar seçim bitsin samsunsporun bile tanımazlar ama ben askerden izine geldim benim tahaminime göre

Büyükşehiri:yusuf ziya yılmaz
   CAniki       :mhp alır çünkü durum onu gösteriyor kendi ilçem oldugu için
   atakumu    :chp
   ilkadımı       :mhp
   gazi           :akp     

bunlar alır diye düşünüyorum

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 February 2009, 11:23:15
Kendileri girmez , yamaklarını , yardımcılarını sokarlar siteye , onlardan da halt olmaz " aman efendim , birkaç taraftarın bilmem nesi" derler , olur biter !

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 17 February 2009, 12:19:44
Samsunspor'u gerçekten seven adamlar sitemizi zaten duymuştur, biliyordur. Ha öyle bir sitemi var, bakalım diyen adfamdan birşey olmaz. biz zaten biliyoruz dedilermi?

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 February 2009, 13:52:59
bize seçim zamanı samsunsporun derdini,samsunsporluların derdini dinleyecek adam lazım değil.bize samsunspor maçlarına gelen adam lazım.samsunspor maçlarına gelenler de çok iyi bilirler taraftarın derdini, çektiği çileyi. onun için siteye de girmesine gerek yok samsunsporluların ve samsunsporun sıkıntısının ne olduğunu bilmek için.yusuf ziya da belediye başkanı olmak için kimleri neleri kullandığını biliyoruz ve şimdi ne halde pekii?

Doğru söylemişsiniz aramızdan biri çıkıpta kardeşim ben şu belediyenin adayıyım diyor mu? Hayır, demek ki normalde bu siteyi takip etmiyorlar

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 17 February 2009, 18:07:28
Samsunspora belediyelerden destek yok gelemezde hepsi kolpa oy için konuşurlar seçim bitsin samsunsporun bile tanımazlar ama ben askerden izine geldim benim tahaminime göre

Büyükşehiri:yusuf ziya yılmaz
   CAniki       :mhp alır çünkü durum onu gösteriyor kendi ilçem oldugu için
   atakumu    :chp
   ilkadımı       :mhp
   gazi           :akp    

bunlar alır diye düşünüyorum

Ali Kardeşim asker olduğun için haberin olmayabilir İlkadım la Gazi birleşti ama değerlendirmen mantıklı