çakallar sıtemızde

Başlatan arena55, 16 February 2009, 22:52:48

« önceki - sonraki »

arena55

16 February 2009, 22:52:48 Son düzenlenme: 18 February 2009, 11:15:38 arena55
bu akşam bazi parti beledıye başkan adayları atakumda bizi ziyaret etti bizlerde adresi sıteyi gösterdik samsunsporun anlatıldıgı ve en buyuk sıkıntıların burda soylendıgı yrdır dedık ve hepsı yarın bu sıteyı zıyert etceklerını syledıler bızlerde neler oldugunu ve samsunsporumuzu anlatalım

ozgur_altunay

16 February 2009, 23:00:40 #1 Son düzenlenme: 16 February 2009, 23:03:19 ozgur_altunay
evet arkadaslar işte fırsat samsunsporu kimlerin düşürdüğünü samsun taraftarının sıkıntısı ne samsunspor nasıl eski günlerine döner bunlari bir sayfada paylasalım görsünler ayrıca siteye yönlendiren atakum arenamızın baskanı erkut abimize tessekürlerimi sunuyorum

Mert

Mutlaka başkan adaylarımızdan isteklerimiz olacaktır.Biz Samsunsporun yanındayız diyen başkan adaylarının yanındayız.

arena55

valla bız adresın buda oldugunu syledık herkes yazsınkı anlasın herkez

red_white

arena55

bız dedık samsunspor nıye dustu dustu nıye cıkmadı nıye sehırden yardım yok nıye beledıyeler proje uretmıyo nıye yardımcı olmuyo nye bu samsunsporun ankarada lobısı yok nıye bu takım sahıpsız bırakılıyo bunların cevabını verın sayın sıyasetcıler şapkanızı onunuze koyun dusunun

AntZ

17 February 2009, 02:08:34 #6 Son düzenlenme: 17 February 2009, 02:11:21 Ant55
Eğer değerli adaylarımız bu mesajları okuyorsa sadece seçilirlerse seçildikten sonrada bu siteyi takip edip, istek ve önerileri dikkate almalarını arzu ediyorum. Çünkü biz sesli düşünen Samsunlularız. Samsun da, Samsun dışında Türkiye dışında bu kenti, kentin kalbi Samsunspor u sadece sonuçlara bakarak değil, neden ve sonuçlarıyla tartışıyoruz. Eğer ki yürekten halkın nabzını tutan Belediye Başkanı olacağım diyorsanız bizlerin sesine kulak verin. Unutmayın ki en iyi Belediye Başkanı halkının nabzını tutan, isteklerini dinleyen, istekler doğrultusunda çözümler üreten Belediye Başkanıdır. Çocuk açlıktan ağlıyorsa istediğiniz kadar eline oyuncak verin susmaz. Biz önce bu takımın başarısını istiyoruz.

Mert

Herşeyden önce o koltuğa oturacak olan başkanımızın Samsunsporumuza önderlik yapmasını istiyoruz.siz bu işin önderliğini yapınca şehrin ileri gelenleri de iszlere destek olacaktır eminim.
Kendi adıma konuşayım sizden para falan istemiyoruz.Sadece bilsinler ki bu şehrin markası olan Samsunsporun arkasında belediye başkanı var.İşte o zaman herşey çorap söküğü gibi gelecektir diye düşünüyorum.Sadece arkamızda olun yeter...

arena55

17 February 2009, 05:25:40 #8 Son düzenlenme: 17 February 2009, 15:53:18 Amsterdamli
valla ben yuregımle kalbımle konusuyorum ben bu takım ıcın canımı verırım bırazdan yola cıkacagım ankaraya gıdecem ben dıyorımkı ey beledıye baskan adyları veremıcenız yapamıcanız sozlerı vermeyın ama kazandınız sozu verdınız tutmadız samsunsporu cıkarmadınız kaynak yaratmadınız bılınkı bı dusmanınız var ben bu ugurda omrumun sonuna kadar topragın altındada yatarım ustundede benım kaybedecek tek bıseyım var oda samsun spor basada bıseyıım yok benı az cok tanıyanlar bılır bılıyorumkı bu gun yanıma geldınız bazı sozler verdınız bana sozu vermeyın sozu samsun sevdalısı ınsanlara verın onlar nerdeyse bende ordayım cunkı bızler samsunluyuz samsunsporluyuz bızım tek sevdamız samsunspor bunu samımıyetle soyluyorum yuvam yıkıldı canımdan cok sevdım ama guırur yaptım aglamadım benı tek aglatan malatyada dustugumuz mactır bunu ıster tehdıt ıster rıca ısterse tavsıye olarak alın bugun sıteyı okucanız bılym hanı secım zamanı samsunsporlusunuzya kazana samsun spor olacak yoksa ben bu bsevda bu aşk içın canımı vercem kım nederse desın kım ne tarafa cekerse ceksın bunu yapacaklarımla gsterecem bu zamana kadar sallıyanlarada gsterecem bunları belkı kımse sylemedı bu takımın bvu hale gelmesının sebeblerını kardeslerım bu sıtede acıklayacaktır amaaaaaaa sadece secım yatrmı olarak syluosanız o işi gecın bıze somut olarak syluyorum secımden once bakın adylar secımden once kım bu takıma somut bı sekılde bşe veryosa bu takımı benım sevdamı super lıge cıkarmak ıcın ben ordayım burda gurupçuluk yok sogutlu bahce şirınler mekansızlar 55 genclık forza sımsekler ve atakum arena bız bu sehrın cocuklarıyız bız sıyasetcı degılız bız samsunun evladıyız samsunsporluyuz bızım tek sevdamız samsunspordur bıze sız sunla kotu bunla kotu dyenlar gene sızlersınız bız samsunspor taraftarı heryerde tek catıyız heryerdede efendılıgımızı yerı geldımı delıkanlılıgımız ı tek yurek gosteren takımız bız samsunsporluyuz bızım sehrımızı bızım sevdamızı bızım takımımızı kı9mse yıkamaz ozellıkle sıyasetcıler unutmayınkı bu sehrın cocukları sıze daha ders vermedı bu sefer dersı verecegız ben atakum arena olarak verın bu takıma somut bıse gurubumu fes edım . artık canımız yandıgı ıcın bu kelımelerı konusuyorum kımse kusura bakmasıncunku bız samsunsporluyuz gelıpde bıze atanlar emınım bu yazıları okucaklar yalan atmayın atmayın bızı kandırmayın sy beledıye baskan adaylarım vede baskanlarım telefonunu satıp sımıt satıp deplasmana gıden taraftar gordunuzmu bızde var samsunda senın tuzun kuru ucaga bınıp sadece fotografını vermek ıcın gıdersın yok be bız artık uyndık bu sıteyı kuran rahmetlı teoman kardesımı allah nur golunde yatırsın hepımızın tepkısını sıze ulastryo sızler ona gore davranın ona gore prgram yapın meclıste soru onergesı beklyoruz yoksa bızı unutun haddımız olmadan samsun ıcın laflar ettık tum samsunspor ailesınden ozr ama bız bunları yapanın yanındayız soz verpte kıvıranların karsısındayız  .atakum arena

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 February 2009, 11:23:15
Kendileri girmez , yamaklarını , yardımcılarını sokarlar siteye , onlardan da halt olmaz " aman efendim , birkaç taraftarın bilmem nesi" derler , olur biter !

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 February 2009, 11:23:15
Kendileri girmez , yamaklarını , yardımcılarını sokarlar siteye , onlardan da halt olmaz " aman efendim , birkaç taraftarın bilmem nesi" derler , olur biter !

bir yere kadar katılıyorum

Sioux

Samsunspor'u gerçekten seven adamlar sitemizi zaten duymuştur, biliyordur. Ha öyle bir sitemi var, bakalım diyen adfamdan birşey olmaz. biz zaten biliyoruz dedilermi?

arena55

ewet bılmıyoz hatalıyız dedıler

beşnumara

bize seçim zamanı samsunsporun derdini,samsunsporluların derdini dinleyecek adam lazım değil.bize samsunspor maçlarına gelen adam lazım.samsunspor maçlarına gelenler de çok iyi bilirler taraftarın derdini, çektiği çileyi. onun için siteye de girmesine gerek yok samsunsporluların ve samsunsporun sıkıntısının ne olduğunu bilmek için.yusuf ziya da belediye başkanı olmak için kimleri neleri kullandığını biliyoruz ve şimdi ne halde pekii?

pitbul055

bu adayların alayı yalancı.bıraksınlar bu ayakları.bence gereksiz bir başlık