MHP Atakum Adayı Fevzi Er; Hep birlikte Süper Lige çıkacağız

Başlatan ozgur_altunay, 09 February 2009, 13:35:12

« önceki - sonraki »

red_white

başarının yolu bu seçimden geçiyor farkına varmı şehir artıkk

Mert

Şahsen ben siyasilerden artık meded ummuyorum.Prim yapmaya çalışıyolar.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 09 February 2009, 18:04:08
yuvarlak cümleler kurmuş bence dikkatli okumak gerek mesela diyor ki SAMSUNSPOR'a nakdi para yardımı yapmak yetmez,hayata geçirilmesi gereken projeler var??? Ne var mesela onları da açıklasa iyi olur.

ben şahsen yuvarlak cümleler göremedim adam zaten projem var demiyor her türlü projeye koşulsuz destek diyor bence bunda hiç bir yuvarlaklık yok

red_white

kaptan 55

ya arkadaşlar kim hangi partili olursa olsun ama oyumuz SAMSUNSPORa olsun artık trabzonlu belediye başkanları istemiyoruz samsunda gitsinler trabzondan aday olsunlar lütfen herkezden rica ediyorum trabzonlulara oy atmayalım samsunun öz evlatları varken bizler partici değilSAMSUNSPOR luyuz...!!!!

ozgur_altunay

ben oyumu ne bayburtlu adem bektasa nede trabzonlu metin burmaya vercem ben oyumu samsunun öz çocugu fevzi er'e verecem inş kazanir

guvener55

daha bunlar başlangıç arkadaşlar.vehbi gül 75 yaşında dp samsun büyükşehir bld. başkan adayı.o da samsunsporu süper lige çıkartacağız dio.bekara karı  boşamak kolaydır derler yaa... ;D seçim öncesi herkes bişeler vaad ediyo bakalım neler olacak

celebi

Alıntı yapılan: guvener55 - 11 February 2009, 00:44:38
daha bunlar başlangıç arkadaşlar.vehbi gül 75 yaşında dp samsun büyükşehir bld. başkan adayı.o da samsunsporu süper lige çıkartacağız dio.bekara karı  boşamak kolaydır derler yaa... ;D seçim öncesi herkes bişeler vaad ediyo bakalım neler olacak

HoliganSamSunLu

Atakum'un tüm yönleriyle kalkınması amacıyla 12 farklı proje geliştiren MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, hayata geçirilecek projeler sayesinde ilçenin daha yaşanabilir hale geleceğinin altını çizerek, "Atakum'u ilk etapta uygulanabilir 12 projemiz ile buluşturacak, halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Atakum Belediye Başkanlığı'na sadece siyasi söylemler ile aday olmadıklarını belirten MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, doğup büyüdüğü bölgeye gerçekten hizmet etmek için uğraş verdiğini söyledi. Atakum'un gelişip büyümesinin ve bölgede yaşayan vatandaşların rahat etmesinin en başta kendisini mutlu edeceğini ifade eden Fevzi Er, aylar öncesinden başladığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve seçmenin karşısına her biri kendi alanında devrim niteliği taşıyan önemli projelerle çıktığını ifade etti.

ATAKUM YAŞANABİLİR HALE GELECEK
Atakumlu vatandaşların sorunları ve isteklerini yapılan çalışmalar kapsamında belirlediklerinin altını çizen Fevzi Er, hazırladıkları 12 adet proje ile Atakum'un öncelikli çözüm bekleyen sorunlarına neşter vuracaklarını belirtti. Hayata geçirilecek projeler sayesinde ilçenin daha yaşanabilir hale geleceğini vurgulayan Fevzi Er, "Atakum'u ilk etapta uygulanabilir 12 projemiz ile buluşturacağız. Hizmetlerimiz tabiî ki sadece bu projelerle sınırlı kalmayacak. Bir belediyenin uhdesinde olan tüm görevlerimizi noksansız yapacağız. Tüm bunları gerçekleştirirken de halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye de devam edeceğiz" dedi

ÇALIŞMAK İSTEYENE PROJE ÇOK
Samsun'a hizmet eden bir işadamı kimliğine sahip olduğunu belirten Fevzi Er, "Biz çalışarak, emek göstererek, projeler üretip bu projeleri hayata geçirerek belli bir yerlere geldik. Bizim hayat prensibimiz çalışmak üzerine kuruludur. Bu nedenledir ki, özümüzde olanı ortaya koyacak Atakum için Samsun için çalışacak, çalışacak ve çalışacağız. Çalışmak isteyene hizmet edebileceği 12 değil 12 bin proje vardır. Onun için biz çalışmaya talibiz. Gerçek çok güzel niyetlerle hareket ediyoruz. İlçemize en güzel hizmetleri sunmak için yola çıktık İnşallah böylesi ulvi bir yolda başarıya ulaşacağız" şeklinde konuştu.

İşte MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er'in göreve geldiğinde seçmene yapmayı vaat ettiği Atakum'u 12'den vuracak 12 farklı proje:

TURİZM CAZİBE MERKEZİ
Projenin ana teması eşsiz güzellikte sahili ve modern yapısıyla ön plana çıkan Atakum'u ulusal ve uluslarlarası düzeyde yatırımlara ev sahipliği yapabilecek yapıya kavuşturmak. İlçenin ekonomik anlamda büyük girdilere sahip olmasını sağlayacak proje sayesinde bölgenin turizm yatırımlarında cazibe merkezi haline gelmesi hedefleniyor. İşsizliğin ortadan kaldırılmasında en önemli işlevi görecek olan projeyle başta istihdam olmak üzere kendisini takip eden diğer yatırımlarla beraber her açıdan bölgeye zenginlik katması amaçlanıyor.

KÜLTÜR VE KONGRE MERKEZİ
Uluslararası standartlarda tasarlanan ve modern yapılanmanın bir gereği olarak düşünülen proje, bünyesinde barındıracağı kapsamlı kongre merkezi ile her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek. Uluslararası düzeyde ihtiyaçlara cevap verebilecek nitelikte tasarlanan proje, Atakum'un geleceğe yönelik büyüme hedefleri göz önünde bulundurularak tasarlandı.
Proje ile birlikte ekonomik ve sosyal açıdan hızlı bir büyüme gösterecek olan Atakum'un bu gelişmeye paralel olarak kültürel aktivite açılımının sağlanabilmesi hedefleniyor.

KENT MEYDANI PROJESİ
Kentsel dönüşümün en önemli adımlarından sayılan ve Atakum'un daha modern görünmesini sağlayacak olan proje, kent profilini tüm yönleriyle bu meydana yansıtacak. İlçe yapılanması ile birlikte zaruri hale gelen kent meydanı ihtiyacının Atakum'a özel nitelikleri bünyesinde barındırması sağlanacak. Özellikleri itibariyle hemen hemen dünyadaki tüm kent oluşumlarının, meydanları ile bütünleştiği hesap edilerek hayata geçirilecek olan proje çerçevesinde Atakum'un böylesine önemli bir yapıdan yoksun bırakılmaması düşünülüyor.

MİKRO SANAYİ KOMPEKSİ
İlçe dışında insanların rahatlıkla ulaşabileceği bir mevkide küçük çaplı girişimcilerin iştirakiyle oluşturulacak kompleks sayesinde; arabası bozulan, evindeki her türlü eşyası tamir isteyen Atakumlular, bu gereksinimlerinin tümünü bu sanayi kompleksinde sağlayabilecek.
Samsun'un doğu yakasındaki sanayileşme hamlelerine nazaran Atakum'un dahil olduğu batı yakasının turizm alanında gelişmeye müsait bir yapılanma göstermesi nedeniyle eksik kalan projenin hayata geçmesi ile birlikte bölge insanı kendi ihtiyaçlarını Atakum'da görebilecek

MODERN SEMT PAZARLARI
Şu anki görünümleri itibariyle çarpık kentleşme görüntüsü veren mahalle pazarlarının ortadan kaldırılmasını planlayan proje sayesinde hem esnaf hem de vatandaşın çok daha rahat alışveriş imkanı yakalayabileceği kapalı ve modern semt pazarları inşa edilecek. Atakum halkını kışın yağmurundan çamurundan yazın ise tozundan toprağından kurtaracak olan bu pazaryerleri ihtiyaç duyulan farklı bölgelerde çok kısa bir zamanda tamamlanarak hizmete sunulacak. Bu sayede pazaryerleri haftanın belirli günlerinde birden fazla hizmet verebilecek

PİKNİK, KAMP VE DOĞA SPORLARI MERKEZİ
Atakum'un doğal yapısından ve huzurlu ortamından istifade etmek isteyen herkese hitap edecek olan proje ile birlikte bölgede sosyal hareketliliğin artırılması hedefleniyor. Başta sahil güzergahı olmak üzere ilçenin doğayla bütünleşen muhtelif bölgelerinde bu tür aktivitelerden faydalanmak isteyen insanların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği bu merkez piknik ve kamp alanlarını bünyesinde barındıracak. Diğer yandan doğa sporları ve ilçenin botanik bitki örtüsünden istifade etmek isteyen spor aktivitelerine rehberlik edecek.

YÖNETİMDE KADINLARA SÖZ HAKKI
Atakumlu bayanlara yönelik ihtiyaçların belirlenmesi ve bu ihtiyaçları giderme noktasında etkin çözümler üretilmesi için tasarlanan çalışma sayesinde belediye yönetiminde kadınlara söz hakkı tanınacak. Böylelikle Atakum'da yaşayan kadın sorunlarının etkili iletişimle çok daha rahat çözüme kavuşturulması sağlanacak. Diğer yandan kadınların ileriyi gören keskin zeka deneyimlerinden de faydalanma amacı güden proje, "Yuvayı dişi kuş yapar" felsefesinden hareketle Atakum'un inşasında bu eksikliği gidermeyi planlıyor.

GENÇLİK KÜLTÜR EĞLENCE MERKEZİ
Atakum nüfusunun önemli bir bölümü teşkil eden gençlere yönelik kültür aktivitelerinin rahatlıkla gerçekleştirilebileceği bu proje sayesinde gençler ihtiyaç duyduğu tüm gereksinimlerini ücretsiz olarak bu merkezden karşılayabilecek. Eğlence unsurlarını de bünyesinde barındıracak proje kapsamında oluşturulacak merkezde, her türlü kültür ve sanat aktivitelerinin gerçekleştirilebileceği salonlar ve internet ortamı bulunacak. Her türlü yaş grubuna hitap edecek proje, gençlerin buluşma adresi haline getirilecek.

7/24 ÇOCUK BAKIM MERKEZİ
Haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmete açık tutulacak ve her türlü ihtiyaca cevap verebilecek proje, işleri dolayısıyla evden ayrılmak zorunda olan anne ve babaların gözlerini arkada bırakmayacak. İşlevsel özellikleri bakımından kreş ve anaokulundan farklı olarak düşünülen kompleks içerisinde spor salonu, bilgisayar sınıfları, kapalı yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal aktivitelerin gerçekleştirilmesine yönelik alanların bulunduğu spor bina, yemekhane, sağlık evi, dış mekanda oyun parkları bulunacak.

ÜCRETSİZ HAZIRLIK KURSLARI
Özellikle maddi imkanlardan yoksun dershaneye gidemeyen öğrencilerin öncelikli olarak faydalanacağı Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve 6-7 ve 8. sınıflara yönelik SBS hazırlık kursları düzenlenecek. Dershane eğitimini aratmayacak kalitede ve nitelikte donatılacak bu kurslardan isteyen her öğrenci faydalanabilecek. Diğer yandan farklı dershanelerde veya eğitim kurumlarında sınavlara hazırlanan öğrencilere ihtiyaç duyabileceği her türlü rehberlik ve danışma hizmeti hiçbir ücret talep edilmeden sunulmuş olacak

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI
Konaklama ve barınma ihtiyaçlarının daha rahat sağlanabildiği Atakum'da oturan üniversite öğrencilerinin ulaşım imkanları ücretsiz olarak karşılanacak. Ulaşım noktasında bu işten kazanç elde eden dolmuş esnafını mağdur etmeyecek şekilde düşünülen bu proje, ilçeye daha fazla öğrencinin yerleşmesini sağlayacak. Türkiye'nin çok çeşitli bölgelerinden gelen bu gençlerin Atakum'a çekilmesiyle bölgede ekonomik ve sosyal hareketliliğin artırılması sağlanacak. Bu hareketliliğin ekonomik açıdan değerlendirilmesine ortam hazırlanacak.

ENGELLİ VE YAŞILARA EVİNDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETİ
Atakum'da yaşamını sürdüren engelli ve yaşlıların her türlü sorununu danışabileceği, sağlık ve bakım hizmeti noktasında yararlanabileceği proje sayesinde, engelsiz bir yaşam alanı oluşturulacak. Bu anlamda evinde bakıma ihtiyaç duyan yaşlıların her türlü sağlık ve bakım işleri bu merkezden evinde yapılabilecek. Diğer yandan engelli sivil toplum örgütleri temsilcilerinden alınan görüş ve öneriler doğrultusunda sorunların çözümüne ilişkin bu yönde atılacak adımlar koordineli olarak gerçekleştirilebilme imkanına kavuşacak.

ahk34

sayın fevzi er samsunlu olması güzel ama 1 altın adam kampanyasında atakumun en büyük mutahidinide görmek isterdik. bunuda cevaplarsa çok iyi olur

europe_55

King Of The North

İlkadım Belediyes^'ne gittiğimde birçok odada Trabzonspor bayrağı görmüştüm ve adeta yıkılmıştım,bunlar ne Samsun'a ne de Samsunsporumuza hizmet ederler,hep yalan dolan kardeşim umarım icraat görürüz,tribünlere oynanacaksa Melih Gökçek gibi yapsınlar iyi becerirler o zaman.

Kaya

Herkes bir şeyler söylemiş adam kalkmış ağzına SAMSUNSPOR u almış yorumlar garibime gitti doğrusu, ya biz bu zaman kadar çok çektik bu yüzden bu tepkileri veriyoruz ya da hala SAMSUNSPOR için parti isminin önemli olmadığını anlayamamışız çok yazık ben yine söylüyorum projeleri içinde SAMSUNSPOR olan herkes benim adayımdır ve desteklerim inşallah tüm SAMSUNSPOR lular da böyle düşünür ve SAMSUNSPOR umuzun menfaatleri doğrultusunda hareket eder.

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: iak5529 - 14 February 2009, 20:17:42
Herkes bir şeyler söylemiş adam kalkmış ağzına SAMSUNSPOR u almış yorumlar garibime gitti doğrusu, ya biz bu zaman kadar çok çektik bu yüzden bu tepkileri veriyoruz ya da hala SAMSUNSPOR için parti isminin önemli olmadığını anlayamamışız çok yazık ben yine söylüyorum projeleri içinde SAMSUNSPOR olan herkes benim adayımdır ve desteklerim inşallah tüm SAMSUNSPOR lular da böyle düşünür ve SAMSUNSPOR umuzun menfaatleri doğrultusunda hareket eder.

aynen ben ilk defa Samsunspor için her projeye koşulsuz destek veriyorum diyen bir aday görüyorum bu da bir gelişme bu adam bunu demekle pekte oy kazanacağını düşünmüyorum siyaset için söylesin samsunun samsunspora bakışı ortada zaten

Ertuğrul Sağlam

ben önce bütün adaylara şunu sormak isterim  altın adam kapmanyasına katıldınızmı?