MHP Atakum Adayı Fevzi Er; Hep birlikte Süper Lige çıkacağız

Başlatan ozgur_altunay, 09 February 2009, 13:35:12

« önceki - sonraki »

ozgur_altunay

arkadaslar yerel seçimlere az kaldi oyumuzu ne bayburlu adem bektasa verelim nede trabzonlu metin burmaya bizler oyumuzu samsunlu samsunun öz çocugu FEVZİ ER'e verelim

arena55

alacak özgur alacak ne bayburtlu ne trabzonlu atakumu samsunun cocugu alacak

birolkys

Aynen samsun un adamı fevzi er e oyum.Dediğiniz gibi m.burma tam bir trabzonspor fanatiği emin olun.

gozgoz yýlmaz

10 March 2009, 02:10:38 #49 Son düzenlenme: 10 March 2009, 02:13:58 gozgoz yýlmaz

Atakum adayı Fevzi Er, Timofte atkısı takmış :( Hey gidi Teoman kardeşim benim.
Yalnız şu Osman Çakır'a çok iğreti durmuş o mübarek renkler, o mukaddes atkı!

ali ihsan

AlıntıAtakum'da MHP'li Fevzi Er'in önlenemeyen yükselişinin devam etmesi ve son yapılan anketlerde Belediye Başkanlığı'na en yakın aday olarak öne çıkması üzerine Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş kavgalı olduğu Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a sığındı.

Geçtiğimiz 5 yılda Büyükşehir Belediyesi ile olan sürtüşmeleri devamlı basına yansıyan, Adnan Menderes Sahil Yolu'nun Atakum'a girmemesinin tek nedeni olarak gösterilen, aday belirleme sürecinde 'Partimin vereceği her göreve hazırım' diyerek Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na göz kırpan Adem Bektaş hayatının sınavını veriyor. Atakum'da MHP'li Fevzi Er'in önlenemeyen yükselişi ve son yapılan anketlerde Belediye Başkanlığı'na en yakın aday olarak öne çıkması, CHP'li Metin Burma'nın da oylarını arttırması üzerine başkanlık koltuğunun elden gittiğinin farkına varan Bektaş, araya koyduğu AK Parti İl Teşkilatı ve milletvekilleri ile Yılmaz'a sığındı.

YILMAZ'IN DESTEĞİ GÖNÜLDEN DEĞİL
AK Parti İl Teşkilatı'nın ve milletvekillerinin baskısıyla Yılmaz dün Atakum'a gitmek zorunda kaldı. Ancak kulislerde Yılmaz'ın gönülden gelmediği için bu zoraki desteğinin Bektaş'ı tekrar başkan yapmaya yetmeyeceği görüşü hakim. Çünkü halk bu desteğin gönülden gelmeyeceğini ve baskı sonucunda geleceğini biliyor. Kulislere göre 5 yıl boyunca kavgalı tutum nedeniyle Büyükşehir yatırımlarıyla buluşamayan Atakum halkı, 5 yıl daha yatırımdan uzak kalma riskini göze almıyor ve kim olursa olsun Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacağını belirten MHP'li Fevzi Er'i bu uzlaşmacı tavrı nedeniyle destekliyor.

BEKTAŞ YERİNE FEVZİ ER TERCİH EDİLİYOR
Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımların yönünü gelecek dönem Atakum yerine Tekkeköy'e çevirecek olmasının en büyük nedeninin Atakum Belediyesi ile yaşanan sorunlar olduğu da kulislerde dilden dile dolaşanlar arasında yer alıyor. Halkın tüm bunların farkında olduğu ise yapılan anketlerde ortaya çıkıyor. Kavga yerine yatırım isteyen Atakum halkı Büyükşehir ile uyum içerisinde çalışacak Fevzi Er'i, Yılmaz ile aynı partiden olmasına rağmen Bektaş'a tercih ediyor.

arena55

bu aksam FEVZİ ER in seçim bürosuna gittim projelerini sordum samsun spor için bana dedıgı beni tanyosun samsunspor yoksa ATAKUM da yok benım ılk yapacağım ATAKUM da SAMSUN SPORA maddi anlam da rahat latacak projelerimi hayata gecrmek olduğunu syledi vede ınanılmaz projeleri grdüm  FEVZİ ER sözünün eridr yapar

HoliganSamSunLu

atakumda gerçekten taraflı tarafsız herkezin sevdiği ve söylediklerini yapabilcek insan dediği birisi inşallah atakum bu insana başkanlık görevini layık görür samsunspor için artık bu şehirde birşeyler yapacak ve yapan birileri var diyebilelim

ugrass

hangi aday samsunspora içn birşeyler yapmıcam diyorki..?

Akyol

red_white

ugrass

arena55

dıyene bakmıcan gıtcen bakacan ne yaptıgına neler yapabılcegıne

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 March 2009, 13:44:27
Atakumda Fevzi Er çıkışta , MHP ile ideolojisi alakasız insanlar bile onu söylüyor .. Basına da yansıdı , adem bektaş korkusundan kanlı bıçaklı oldugu yzy'ye sığınmış oy için .. benım korkum MHP-AKP bölünmesinden , CHP'li Oflu metin burmanın aradan sıyrılması ..

bence fevzi er olağan üstü bir durum olmadıkça ve sandıklarda katakulle yapılmadıkça en büyük aday ve alıcak inşallah.