Samsunspor Taraftarından Y.Ziya Yılmaz'a çağrı/mektup/siyah çelenk

Başlatan mehmet yılmaz, 29 November 2008, 18:17:14

« önceki - sonraki »

Sioux

Son cümleyi kes
Taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldılar :)
Hem korkuyorlar hemde bildiklerini okuyorlar

Akyol

Alıntı yapılan: jean - 14 February 2009, 13:42:05
umarim mektubu vermislerdir icimden bir ses okumùadi bile diyor
basında çıkan bir haberide merak edip okumuyorsa yzy ye söyleyecek kelime bulamam okur ama uygular mı bilinmez...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 35ama55 - 14 February 2009, 15:01:05
Hangi gazetelerde cıkmıs haberimiz , ben sadece Halk gazetesinde gördüm  ?

Halk'ta olduğuna emin misin? Ben sadece Denge ve Haberexen.com'da gördüm. Halk'a bakmadım hiç.

mehmet yılmaz

ÇaÇa

Demek ki sevenler böyle yanarmış
Tanrının verdiği canı kul alırmış
''Benim kaderimde ayrılmak varmış
herşeyi anladım bu son mektupla...''
ne güzel söylemiş Zerrin Özer...

Clint_Eastwood

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 14 February 2009, 15:21:03
Maalesef mektubun verilme anını çekemedim  :'(

Eline sağlık kardeşim, hızır gibi gelmişsin zaten, sağolasın.

Akyol

mangalda kül bırakmayan yerel basın bu konuda bazıları hariç sessiz kaldılar ve taraflarını renklerini belli ettiler sonrada neden bu taraftar bizi sevmiyor demesinler ;)

yönetici

AlıntıYılmaz'a son mektup
14 Şubat 2009 / 13:58
Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a mektup gönderdi.
Çiftlik'teki seçim bürosunun önünde toplanan kalabalık Samsunsporlu taraftarı, Belediye Başkanı Yılmaz'ın seslerini duymalarını istedi.

BİZİ DUYACAK
Samsunspor taraftar sitesi www.samsunspor.biz'in yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a mektup gönderdi. Yalaşık 50 kişilik bir grupla Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Çiftlik'teki seçim bürosunun önüne giden Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, burada uzun süre Samsunspor'a tezahüratlar yaptı. Daha sonra Samsunspor taraftar sitesinin yönetim kurulu tarafından kaleme alınan mektup Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a ulaştırılmak üzere yetkililere teslim etti.

GEÇMİŞİ UNUTUN
Kırmızı-Beyazlı taraftarların, Samsunspor'a yardım elini uzatmasını istediği Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a gönderdiği mektupta yer alan ifadelerin bir kısmı şu şekilde; "Sayın Başkanım... Samsun için çalıştığınızın farkındayız. Size ortaya koyduğunuz bazı güzellikler için Samsunlular olarak teşekkür ediyoruz. Geçmişte yaşananların ayrıntılarını bilmiyoruz, lakin bildiğimiz bir şey varsa Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e dediği gibidir. Ey oğul! Beysin; bundan sonra öfke bize uysallık sana;

TARAFTAR İSTİYOR
Acizlik bize, yanılgı bize hoş görmek sana geçimsizlik, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana; kötü söz şom ağız haksız yorum bize, bağışlamak sana... Malumunuz Osmanlılarda belediye reisi yerine "Şehremaneti" kavramı kullanılırdı. Yani şehrin emanet edildiği kişi. Şehrin adını taşıyan bu takımı düzlüğe çıkarmak bir kaç kişinin görevi değildir. Çünkü bu takım kişilere ait değildir, bir temsil aracıdır, bir aidiyet unsurudur." Taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde ayrıldı.
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=19186

GençKozluklu

Mevcut başkandan ümidim yok ama yapılan açılımların çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Samsun için bir marka olan www.samsunspor.biz sitesinin bu şekilde açılımlara ön ayak olması takdir edilecek bir olgudur.

Emeği geçenlere teşekkür ederim. Umarım bu çığlıklara bir yanıt gelir.

Basketbolda şampiyonluğa koşan bir takım ve her şartta play off lar için hala ciddi aday olan SAMSUNSPOR'a sahip çıkmamak şehir adına büyük kayıptır. Şehrin dinamikleri olan takımlarımıza sahip çıkmak ta başta yerel yönetimler olamk üzere şehrin ileri gelenlerinin bir borcudur.

Saygılarımla

europe_55

Allah sizden razi olsun...

SAMSUNSPOR´un adi bu site sayesinde heryerde gecmeye basladi...

FUAT ACAR

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 25 December 2008, 19:24:18
Kim Samsunspor'un yanındaysa biz de onun yanındayız
Kim Samsunspor'u umursamıyorsa Allah belasını versin   >:(
bukadar doğru söze itirazı olan varsa çok ayıp eder.

Akyol

35ama55 aslında Süleyman Kaldırım seni öyle iyi anlıyor ki ama işine gelmiyor hep yuvarlak laflar adamların SAMSUNSPOR'a karşı olan tutumları hayret verici  >:(

istanbuldan

Eğer bir insanın kafasında ikinci bir takım varsa, ister belediye başkanı olsun ister milletvekili olsun yapacağı yardım göstermelik para yardımını gerçmez. Bizim istediğimiz maddi ve manevi yardımdır. Yani Samsunsporu özümsemiş insanların yapacağı yardım. Bunu da yürekten Samsunsporlu olmayan bir insan anlamaz. Burada çoğumuz elimizde imkan olsa karşılıksız vermeye hazır insanlarız. Lakin geçimin zor sağlayan insanların sırf Samsunsporu destek için para verip maçı syredip desteklemesi en büyük örneği. İstanbul takımlarına baktığımızda haliyle daha büyük maddi imkana sahip insnaların takımlarına bu maddi desteği karşılıksız verdiğini izliyoruz. Kaldı ki bu istanbul  takımlarıyla tek organik bağının takımın adı olmasına rağmen destekliyorlar. Bizim Samsunspor'a  bağımız ise neredeyse akrabalık boyutunda.
    Başkanımıza gönderilen yazıyı okuyunca açıkçası gurur duydum. Yani bizim hislerimizi bu kadar güzel, anlaşılır ve etkileyici yazı ancak bu kadar olur. İkinci bir gurur kaynağım ise böyle bilinçli ve akıllı insnaların Samsunsporu tutması ve hissetmesi.
    Ben eminimki bizler var oldukça Samsunspor hep şampiyon olacaktır. Tabiki bir gün Şampiyon olmak istiyoruz. İtalyan takımlarından Napolinin şampiyon olduğu senede, 78 yaşında napolili taraftarla yapılan ropörtajda, 'tam 78 yıl boyunca bugünü bekledim' demesi beni hayrete düşürmüştü. Ben henüz 28 yıldır beklenti içindeyim. Umarım 78 yıl sürmez:)
    Eğer bizim gibi Samsunsporlu insanlar bir gün Belediye Başkanı Millet vekili olursa böyle bir mektup yerine teşekkür mektupları atacağımıza inanıyorum.
  Umarım belediye başkanımız bu öneriyi dikkate alır ve bizleri sevindirir.

Tribün_ali

Yazısınızı okudum süper abi elinize dilinize saglık iyi ki varsınız gercek samsunlular gercek samsunsporlular cok duygulandım ben bu yazıyı okurkene acaba yusuf beyi merak ediyorum o ne düşündü