sabrinin BABASI:ben anadan dogma SAMSUNLUYUM SAMSUNSPORLUYUM

Başlatan bodensee55, 16 December 2005, 04:11:02

« önceki - sonraki »

jean

ben tam oolarak bilmiyorum nereli oldugunu ama iki sezondur 55 giyiyor sanirim bosuna giymez

south_london

samsunlu_gencler

ibrahim akın dogma buyume izmirlidir.annesinin we babasının samsunla alakası yoktur.kesin bilgi hatta ibrahimin annesi babası ayrı bir roportjında okumustum

KotuCocuk55

piyanist

Sabrinin Babsına Saygılar
 Samsunspor-gs Maçı Oynanalı Baya Oldu.Hangi Futbolcumuz Yerde Yatıyordu Hatırlamıyorum Ama Top Sabrideydi Centilmenlik İcabı Topu Taça Atması Gerekiyordu Sabri Atmadı.
  Sabrinin Annesi BJK lıy mış Kafam Karştı Valla Sizcede Bi Gariplik Yokmu
:D  :D  :D  :D

kartal55

King Of The North

İbrahim AKIN İzmir doğumlu ama samsunlu bir ailenin çoçuğu.Süper ligde 55 numaralı forma giyen birisi olunca çok gururlanıyorum şahsen.Trabzonspor'da bile 55 numaralı formayı giyen var(yabancı ama olsun kesin bizinmle bir bağı vardır) heyt be oraya bile basmışız mührümüzü ne diyeyim daha.

jean

bundan bir sure once levski sofiadan bulgar almislardi o da 55 giyiyordu

ercaniklist

Öncelikle sabrinin babasının ellerinden öpüyorum  saygılar babaya.Oğlunun da en kısa zaman da doğru yolu bulması temenisiyle. !!!!!!!

RenTinRen

:D ya niye bu kadar numralara takıyorsunuz anlamıyorum
futbolcu istedigi numarayı giyer diyelimki yeni transferimiz Gueye 30 numarayı giyiyor ozaman gueye hakkarilimi olcak? kerem 1 numarayı giyiyyor ozaman kerem adanalımı???

Ertuğrul Sağlam

Biraz nostalji...

Sabri Reyiz'in Baba'sı Anadan doğma Samsun'lu ve Samsunsporluymuş!...

özkan

Oğlunu güdemeyen adama Samsunspor'lu demezler hacı amca !

mehmet yılmaz

Ben bunu yıllar önce duyduğumda Sabri'nin babasının durumu hayli hoşuma gitmişti. İstanbul basınında, Galatasaray muhabiri olan bir arkadaşıma durumu anlattım. "Doğru mu acaba?" diye sordum. O da benim yanımda Sabri'yi aradı. Bu anlattıklarım 2007 ya da 08'de oldu. Her neyse, Sabri ona aynen şunları söyledi, evet, babam sadece Samsunsporlu idi, başka bir takım tutmazdı. Ancak şimdi benden dolayı Galatasaray'ı da tutuyor. Yani, bence Sabri Galatasaray da değil de Ankaragücü'nde oynasa oğlundan dolayı doğal olarak o takımı da tutacak, başarısını isteyecekti.

samuray

önemli olan samsunlu olmak değil samsunsporlu olmaktır ben nice insan biliyorumki samsunlu olupta başka takımları tuttuğunu

GökhanÇağlar

babasına helal olsun Çarşambalıya yakışan da budur ancak oğlu için aynı şeyi söylemek zor...