sabrinin BABASI:ben anadan dogma SAMSUNLUYUM SAMSUNSPORLUYUM

Başlatan bodensee55, 16 December 2005, 04:11:02

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Sabri gs macinda karakterini belli etmistir. Babasi  samsunspor_x'lu olsa n'olurrr, olmasa n'olur...

ChucKeR

ibrahim akını bilmiyorum ama ibb den ve mapushaneden arkadaşı iskender alın samsunlu diye duydum.

sabrinin babasına da selam ederim.

55_HayLAZ_55

helal olsun da oğlunu niye samsunsporlu yapmamış hergele samsunsporda oynamaya bilir ama ben bu güne kadar samsunspor diye birşey duymadım sabriden samsun maçında en azından samimi bir görüntü çizebilirde babasına bravo samsunsporlu ama yazık oğlunu yetiştirememiş

kumköylü ahmet

16 November 2011, 11:12:31 #33 Son düzenlenme: 16 November 2011, 11:58:22 kumköylü ahmet
arkadaslar sunun babasi su takimi tutuyomus bize ne faydasi var?anlamis degilim fuzuli konular bunlar..sabrinin babasiyla carsambada samsunspor macina bakdim.ama cok oldu 2006 veya 2007 idi tamam samsunsporu destekliyor olabilir ama bu konuyu konu yapmak gercekden yanlis..Hem ozman konusdugumuzda ogluyla konusmuyordu simdi barismis olabilir bunada ayri konu acalimmi?nusumsuz boyle seyleri genel sohbette birkere denilir ve gecilir diye dusunuyorum.Babasinin canli yayinde demesi kendi adina gururlukdur baska birsey degil..

feveran

babasının adam oldugunu bılıyoruzda oğlu için sadece üzüm sapı diyebılırız b...k kafa

özkan

Milli formayı giymekten kaçan adam hakkında konuşmak bile gereksiz bence.

5trawberry

Abartı ve her şeye kulp takma son günlerde moda oldu sanırım.
Sabri'nin Samsunspor sevgisi olmadığını kim iddia edebilir..
Olsa Samsunspor'da oynardı diye bir kriter olabilir mi ?
Bu şehre gelmiş nice dünya yıldızları geri döndü de, Sabri'ye gel Samsunspor'da oyna dedin de, ben oynamam mı dedi zamanında, adam bebekliğinden beri  gs'da.
Ayrıca, her ne kadar kötü de olsa iyi de olsa orasını tartışmam yürekten oynayan bir adam için milli forma giymekten kaçtı demek,  günahtır.
Hırsının kurbanı oldu, bazıları gibi yalandan topa vurmadı ki.
Ayrıca o bir profesyonel futbocu bizler de, taraftarız.
Biz her zaman 19 Mayıs'tayız.
Ama bağırdıklarımız bugün 19 Mayıs'da olur, yarın başka sahada.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 16 November 2011, 13:09:20
Abartı ve her şeye kulp takma son günlerde moda oldu sanırım.
Sabri'nin Samsunspor sevgisi olmadığını kim iddia edebilir..
Olsa Samsunspor'da oynardı diye bir kriter olabilir mi ?
Bu şehre gelmiş nice dünya yıldızları geri döndü de, Sabri'ye gel Samsunspor'da oyna dedin de, ben oynamam mı dedi zamanında, adam bebekliğinden beri  gs'da.
Ayrıca, her ne kadar kötü de olsa iyi de olsa orasını tartışmam yürekten oynayan bir adam için milli forma giymekten kaçtı demek,  günahtır.
Hırsının kurbanı oldu, bazıları gibi yalandan topa vurmadı ki.
Ayrıca o bir profesyonel futbocu bizler de, taraftarız.
Biz her zaman 19 Mayıs'tayız.
Ama bağırdıklarımız bugün 19 Mayıs'da olur, yarın başka sahada.

ben edebilirim.
3-1 yenıldıgımız mactan sonra taraftarına 3'lü çektirdi bu haysiyetsiz.
hangi Samsunsporlu veya Samsunlu bunu yapardı ?

cembaba

5trawberry

16 November 2011, 14:26:46 #39 Son düzenlenme: 16 November 2011, 14:30:51 5trawberry
Sana göre öyledir.
Bana göre değildir.

Bazınıza göre, Ahmet Şahin'in Fb tribünlerini çekmesi de yanlış ama bana göre değil.
Adam Samsun görmemiş, Samsunspor tribünü görmemiş bunu yapabilir.. Çünkü o duygu girmemiş içine..

Ben Samsunspor tribünlerinden çıkan bir futbolcu olsaydım ve gün gelir de herhangi bir takımda oynasaydım ve taraftarın sembol ismi olsaydım her maça üçlü çektirirdim ama memleketimin takımı hariç, çünkü onların içinden geldim, o takım için gırtlak yırttım diye düşünür, vicdanım elvermezdi.

Ama Sabri'nin bunu düşünememesi doğal, çünkü İstanbul'da büyümüş yetişmiş, ekmeğini yıllardır ordan kazanmıştır.

Samsunspor'dan çıksa veya tribünlerin içinden çıksa emin olun öyle bir hareket yapmazdı.

Serkan

Benim takımımın kalecisi üstünde Samsunspor forması varken başka takımın tribünlerini çekmesi sana göre yanlış değilse hiç konuşmaya gerek yok.

5trawberry

Gerek yoksa konuşmayalım abi teşekkür ederim. Ben fikrimi söyledim.

5trawberry

Ama şu konuda sinir olduğum bir konudur.
Abi, her Samsunlu, Samsun iline ve ya Samsunspor'a hizmet etmek zorunda değildir. ( Sosyal, Ailevi, Ekonomik vs sebeplerden ötürü tabi.. )
Ama ulusal medyayı karşınıza aldığınızda, Samsun...Samsun...Samsun diyin yaa.
Elin oğlu Tv'ye çıkıyor, kıçı kırık memleketine sadakatini sözle de olsa gösteriyor, bizimkiler onu bile yapmıyor.
Tanju bile çıkmış geçende,aslen Trabzon Vakfıkebirliyim diyor.
Samsun nerenizi acıttı çok merak ediyorum.

kýzýlyýldýz55

orhan gencebay filmlerinde çok samsunu duymuşumdur  :)

5trawberry