Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

termerüzgari

ercüment hocanin istifasina cok üzüldük :'( :'(

pitbul055

ercüment her hafda istifa ediyorum dese demek futbolcular süper oynayacaklar.keşke giresundada maç öncesi istifa ediyorum deseydi.Kimse samsunspordan büyük değildir.giden gider kalan sağlar bizimdir

**KaR6**

Arkadaş, kimse kimseyi kandırmasın yeter!! Benim hocaya bakışımı bilen bilir ama herseyden önce Samsunsporluyuz ve yiğidi öldür hakkını yeme demişler, hoca başarılıydı.. Eğer yonetim takıma karısıyorsa hocanın istifa etmesi dogrudur.. Ancaaaak, eğer hoca ilk geldiği Altay macından sonra değilde şimdi istifa ediyorsa, hele de bir galibiyetten sonra ediyorsa o zaman bi düşüneceğiz.. bu işler bu kadar basit değil.. kimse at gozluguyle bakmasın olaya..

Kalkın ayaga Kral Serkan ı tv ye davet edin hazır yonetim istifa etmişken ve Serkan Aykuta koyulan yasak kalkmışken, ak koyun kara koyun cıksın ortaya..

Gelelim sana eeey tolga; her mesajında hoca işine karıştırmadıgı için diyorsun, madem o kadar biliyorsun, anlatsana Altay macının öncesinde sonrasında neler oldu?? Yer mi maçan?? Tarafsız bak olaylarla, buraya her kotu zamanda gelip milleti kışkırtma.. Siz de uyanık olun Allah rızası için abilerim kardeşlerim, uyutmasınlar bizleri, bu takımı yedirmeyin kimseye, ne varsa taraftarda var cunku!!!

pitbul055

altay maçının öncesi ve sonrasında neler oldu anlatında bizde bilelim.

pitbul055

İstifası kulübe ulaştı
Karşıyaka maçından sonra görevini bıraktığını açıklayan Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere'nin noter tasdikli istifa dilekçesi kulübe ulaştı.2-1 kazanılan Karşıyaka maçı sonrasında görevini bıraktığını açıklayan Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, kararında kesin olduğunu noterden tasdikletti. Kulüp Başkanı Fuat Köktaş'la görüşen ve zaman isteyen Coşkundere'nin, noterden onaylı istifa dilekçesi dün akşam saatlerinde kulübe ulaştı. Bu dilekçenin ardından yönetim ve Coşkundere arasındaki iplerin tamamen koptuğu öğrenildi.                     

eski55

sevgili arkadaşım altay maçından önce ercüment hoca oyuna serkan ile başlayacağını belirtiyor,fakat bir kaç yönetici müdahele edip ilk  11  i değiştiriyor.ve serkan o maçta oynatılmıyor .bu ercüment hoca nın ve serkanın çok ağırına gidiyor.samsuna dönünce de serkanı kadro dışı bırakıyorlar .daha sonra  hakan koçaslan ve  sefa olayları günyüzüne çıkınca kaçınılmaz son ortaya çıkıyor ...kar  6  kardeşimin dedikleri doğürudur..

**KaR6**

Alıntı yapılan: eski55 - 10 February 2009, 14:16:28
sevgili arkadaşım altay maçından önce ercüment hoca oyuna serkan ile başlayacağını belirtiyor,fakat bir kaç yönetici müdahele edip ilk  11  i değiştiriyor.ve serkan o maçta oynatılmıyor .bu ercüment hoca nın ve serkanın çok ağırına gidiyor.samsuna dönünce de serkanı kadro dışı bırakıyorlar .daha sonra  hakan koçaslan ve  sefa olayları günyüzüne çıkınca kaçınılmaz son ortaya çıkıyor ...kar  6  kardeşimin dedikleri doğürudur..

Allah razı olsun..

Ufak bi duzeltme, Serkan ı kadro dısı bırakmıyorlar, serkan kendini kadro dısı bırakıp futbolu bırakıyor..

Sercan

Alıntı yapılan: eski55 - 10 February 2009, 14:16:28

O zaman yönetim kurulu haksız durumda ama hoca neden şimdi istifa etti.Üstelik oyuncularla arası çok iyi durumdayken.Dün akşam spor55 programına telefonla katıldı adamın sesi gerçekten çok üzgün geliyordu...

Sercan

Kaleci antrenörü Mehmet Bayraktar gol sonrası yaptığı hareketler ve soyunma odasında yaşandığı iddia edilen tokat olayı Samsunspor'un gündemine bomba gibi düştü

ÖZGÜN'E YAPTIM
Samsunspor Kaleci Antrenörü Mehmet Bayraktar'ın, Karşıyaka maçında atılan her iki gol sonrası protokol tribününe dönerek yaptığı el-kol hareketleri dikkatlerden kaçmazken, beraberinde de ortaya çeşitli iddialar atıldı. Bayraktar kendisini savunurken, "Ben hareketleri antrenör arkadaşım Ferruh Özgün'e yaptım. Zira maç öncesi bir konuda iddiaya girmiştim" şeklinde konuştu.

TARTIŞTIK
Yönetim kurulu üyesi Fazlı Abdik ile maç sonrası soyunma odasında kavga ettiği şeklindeki haberleri de doğrulamayan Bayraktar, "Evet, tartışma yaşadık. Ama kavga değil. Hocamız istifa kararını açıklamak için basın toplantısına giderken, Abdik kendisini engellemek isteyince, 'Artık yeter. Çok doluyuz' diyerek tepki gösterdim. Aramızda konuşulduğu gibi yumruklaşma yaşanmadı" dedi.

MORALLER BOZULDU
Öte yandan alınan galibiyet nedeniyle Samsunsporlu oyuncu ve teknik kadroyu kutlamak için soyunma odasına inen Fazlı Abdik ile yaşanan tartışma sonrasında teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin, Bayraktar'a tokat atarak daha fazla ileri gitmemesini de istediği ileri sürüldü. Takımın önünde sergilenen bu tavırların büyük moral bozukluğuna neden olduğu da kaydedildi. Selçuk KAYA

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=14230

ali ihsan

Bu olaylar böyle büyük bir camiaya hiç yakışmamıştır.

Herkesin önceliğinin Samsunspor'un menfaati olması gerekirken bu yapılanlar hoş değil.

İsmail Uyanık seni çok özledikkkkkkk

ozgur_altunay

arkadaslar bugun ercüment hocanın kardesiyle konustum istifa kararini 1 hafta önce almıs tahsin kosif takıma çok karişiyomus tahsin kosif yüzünden istifa etmiş ercümen hocaa

harbisamsunsporlu5517

ercument hocanın işine karısanlar sanırım takımın playofflara kalacagı duyumunu aldı karınağrısı yaptı  buyüzden kendisinin ipini çekmek istediler

kaptan 55

ercüment hoca futbolcularla diyoloğu çok iyi olan bir hoca halklada iletişimi hiç koparmaz boş vakitlerinde zaten çiftlikte görebilirsiniz kendisini anlatmak istediğim bence samsunspor için şu aşamada çok iyi bir hoca taraftarda futbolcularda seviyo kesinlikle kalmalı heleki takım oturmuş şehir play off havasına girmişken

55.hakan

Herşeyi yarın açıklayacağım
10 Şubat 2009 / 13:07
Karşıyaka galibiyeti sonrası istifa eden Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, herşeyi yarın açıklayacağını söyledi

Karşıyaka galibiyeti sonrası istifa eden Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, göreve devam edip etmeyeceği ile ilgili kararını yarın düzenleyeceği basın toplantısında kamuoyuna açıklayacağını söyledi. Öte yandan genç teknik adam, Kulüp Başkanı Fuat köktaş ile dün 1.30 saat bir telefon görüşmesi yaptı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=18948&uniq_id=1234868119

pitbul055

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 10 February 2009, 15:20:23
ercument hocanın işine karısanlar sanırım takımın playofflara kalacagı duyumunu aldı karınağrısı yaptı  buyüzden kendisinin ipini çekmek istediler