başbakan geliyor; pankart yaptıralım...

Başlatan fatih55ankara, 08 February 2009, 23:14:48

« önceki - sonraki »

pitbul055

sevgili samsuni kardeş yap bir organizasyon toplu halde katılarak sesimizi duyuralım.

kaan

Topluluk olarak partili yalakalar kadar olamayacağımiz bir gerçek.Miting alanındada herhangi bi protesto yapabilmemiz mümkün değil.

Benim düşüncem meydandaki bir binadan büyükçe bir pankartı miting sırasında açmak onlarca dükkan var biri kesinlikle izin verir bize.Bu dükkan içinde anapin il binasını düşündüm meydanda tam gözlerinin önünde ve muhalefet bi parti geliyor zaten onlar her miting tepki pankartlarını açıyolar bu seferde beraber açalım hemde onların sevmediği bir isim var işin ucunda yzy hani şu anapi satıp akpye geçen adam kesinlikle izin verecekler ve kimsenin ruhu duymadin göstereceğiz tepkimizi.

Üstüne düşun lütfen mehmet abi ve arkadaşlar bu fikrin.Düşünsenize kocaman bir pankart eski kadromuz ve protesto yazımiz süper olacak.Ve kimsede indiremeyecek

mehmet yılmaz

Samsuni üzerinden sorulan sorulara genel cevap veriyorum ( aslında cevap vermiştim )

Anap il binasına asılacak pankart anaplıları bağlar, biz samsunsporluyuz. anapla ya da bir başka partiyle ilgimiz yok. eğer öyle birşey yaparsak siyasi saf tutmuş oluruz. ikincisi ise ben 657 sayılı devlet memurları kanununa bağlı birisiyim. yapabileceklerim olduğu gibi yapamayacağım şeyler de var. tekrar söylüyorum, organizasyonu yaparsanız bir samsunsporlu olarak orada olurum. ama ön safta durmam mümkün değil! gerçekten çok isterim bir pankartın o miting alanında olmasını ve y.ziya yılmaz'ın tüm keyfinin kaçmasını.

maço

bu işe mehmet abı gıbı herkesın tanıdıgı bırının onderlık edıp butun taraftar gruplarınında katılımıyla olması gerekır.

koskoca basbakan gelecek hıcbır bınadan bıse asılmasına ızın vermezler.

bence verılebılecek en ıyı tepkı butun taraftarımız atkıyla gıdecek mıtıng alanına ve hep beraber samsunspor dıye bagıracak.

ıllakı konusmasında bızden bahsetmek ısteyecektır.en sonunda da

yusuf zıya yılmaz

sozunde durmaz

bu buyuk taraftar

sana oy kullanmaz

seklındekı bestemızı soylenırse akıllar basa gelır

pitbul055

Burada taraftar guruplarına iş düşüyor.lütfen duyarlı olalım bu konuya.inanın bundan iyi sesimizi duyuramayız başka.Ozaman sevgili samsuni pankart için güzel bir dörtlük yazarsın heralde.

kaan

O miting mahşeri bi kalabilik olacak sende biliyosun bunu.Stada gelmiyo millet oraya gelip samsunspor diyemi bağıracak.
Kalabalık oluşmaz orda yine diyorum pankart şart.

maviay55

Alıntı yapılan: camakf_55 - 09 February 2009, 16:50:50
yusuf zıya yılmaz

sozunde durmaz

bu buyuk taraftar

sana oy kullanmaz

süper beste..

Clint_Eastwood

Arkadaşlar güzel bir düşünce gerçekten ama sonuç getireceğini sanmıyorum...

Samsun'u teşvik dışı bırakanlar, Samsunspor'u dışlayanlar, Samsun'da istihdama dair adım atmayarak bir tüketim kenti haline getirenler bunlar değil mi?

Kimden medet umuyoruz Allah aşkına...!

Bunlar pankarttan anlamazlar, pardon anlarlar hani Akp mitinginde açılan ''Teşvik'' pankartını hatırlıyorum... Ne büyük bir acıydı bizler için değil mi?

King Of The North

Sayın başbakanımızın boynuna bir samsunspor atkısı takmasını sağlayalım,bunu her ilde yapıyor zaten,her siyasetçi tribünlere oynamayı sever.Madem biz de sesimizi duyuracağız bir şekilde orda olunmalı ancak buna benzer pankartları astırmazlar,belki herkes birarada olup samsunspor atkılarıyla durursa,tam sessizlik oluştuğu an şakşaçılardan çok daha fazla sesimizi duyurma imkanı buabilirirz.

red_white

birşeyler yapmamız lazım arkadaşlarr  :(

babaalişo

tek pankart bence DAVOSUN ASLANI SEVDALILAR ŞEHRİNE HOŞ GELDİN ve onun hemen yanına güzel bi pankart BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR yazılı bi pankart acarsak elbet lafı mızı gecirebiliriz

emre

bence mitingde pankart acmak zor ama basbakan ın gelecegı yolda veya ugrayacağı bi yer varsa böle yerlerde pankart açma fırsatı bulunabilir ayrıca hep birlikte samsunspor tezahuratı yapmak mantıklı ama zzor.
fakat babaalişo arkadaşımın dediği gibi ii düsünceli bi pankartın yanına iğneleyici bi pankart yappabilirsek daa güsel olurr.

pitbul055

Alıntı yapılan: babaalişo - 10 February 2009, 00:07:04
tek pankart bence DAVOSUN ASLANI SEVDALILAR ŞEHRİNE HOŞ GELDİN ve onun hemen yanına güzel bi pankart BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR yazılı bi pankart acarsak elbet lafı mızı gecirebiliriz
valla süper bir düşünce :P

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar Başbakan pazar günü Samsuna geliyor meydanda miting var

bu mitingde bir organizasyon yapıp meydanda başbakana  sahipsizliğimizi şikayetimizi tezahürat veya pankartlarla duyuralım  diyorum yada gerekli yerlerle diyaloğa geçip 10 dakika görüşme talep edip sorunlarımızı kendisine aktaralım yada en azından  güzel bir dille bir mektup yazıp kendisine verelim bakın bu bizim için bir fırsat ben inanıyorum bizim çağrımıza cevapsız kalmayacak Başbakan.

Eğer bunların hiç biri olmaz diyorsanız ben bir mektup yazıp Başbakana herneşekilde olursa olsun kendim vereceğim yalnız sizden ricam şu ben yazılacakları biliyorum ama belki daha olumlu bir anlatım şekli veya görüş varsa bana iletin ekleyeyim veya onu yazayım

beklemekle hiç bir şey olmayacak biz isteyelimde o vermezse onun bileceği birşey ama bunu yapmamız lazım haydi arkadaşlar umudun olduğu her yolu deneyelim birşeyler yapalım.

SAMSUNSPOR İÇİN............

red_white

Samsundaki arkadaşlar bu günü değerlendirmek lazım