Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

bengülü

HoliganSamSunLu

Sercan

aslında play-off için halen iyi bir şansımız var.Sadece şu üst üste maç kazanamam şansını kırmamız lazım...6. olan rizeyle aramızda 5 puan ve rizeyle oynayacağımız bir maç var inşallah en azından bir play-off şansı yakalarız.Eğer dün giresunu yenebilseydik gerçekten çok harika olurdu ama olmadı...

HoliganSamSunLu

Uyuma Samsunspor Taraftarı bunları not edin.... Keser Döner Sap Döner Bir Gün Gelir Hesap Döner

deli 55

giresun bizim muhattabımız değildi ama bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun.

HoliganSamSunLu

Sercan

ulan böyle bişey yok ya yalan haber yapmaya ne kadar bayılıyolar...

pitbul055

giresunspor taraftarına ne desek azdır.bunların içindeki ayrımada gerek yok.atılan taşlardan birisi ayağıma geldi.kafaya gelse çok kötü şeyler olabilirdi.Gireun giresun olalı böyle taraftar görmedi taki birdaki maçımıza kadarda görmeyecek.Çıkışda söğütlü bahçelilein otobüsünüde taşlamışlar.burdan guruplara sesleniyorum gereken cevap bu  ..r küme düşmezse samsunda öğle bir verilmeliki taraftar nasıl olunurmuş görsünler.Giresun polisinide buradan kınıyorum.Yazıklar olsun hepsine.bizim stad'da samsunspor diye bağırmamıza bile tepki gösteriyorlar.neyse daha çok şey demek istiyordum ama burası yeri değil....Buarada balkondaki TEYZEYE'de selamlar ;D ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

AlıntıMehmet YILMAZ - Halk Gazetesi

Mücadeleye yazık oldu 

Başlangıçta şunu söylemek lazım futbolda, son dakikada atılan goller, atan taraf için ne kadar anlamlı ise, yiyen taraf için o kadar kahredici. Giresun'da misafir tribünü tamamen dolduran taraftarlarımızın arasındaydım. 10 kişi kaldıktan sonra 0-0 bizim için oldukça ideal bir sonuçtu. Nitekim son anlara kadar amacımıza ulaşacak gibiydik. Ancak basit bir top kaybı ve akabinde gelen kabus gibi bir kafa golü, bütün keyfimizi kaçırdı.

Bu maç şu açıdan çok önemliydi. Takımın ilerleyen süreçteki yol güzergahı bu maçta elde edilecek sonuca göre belli olabilirdi. Kaybetmiş olmak, bizi alt sıralarda bıraktı. Ayrıca Giresun'u da lige sımsıkı tuttu. Şayet kazanabilseydik, bu haftaki sonuçlar ışığında ilk 6 için hayal kurmaya başlayabilirdik. Üstelik deplasmandan kazanılan puanlar önümüzdeki Kaşıyaka maçı öncesi şehri havaya sokabilirdi. Maç öncesi deplasman zaafiyetimiz Giresun'a şansımızın tutmaması ve son yılarda ne zaman çok kritik bir kırılma maçı oynasak, kazanamayışımız, bizim için sıkıntı oluşturuyordu. Maalesef bu makus talihimizi yine yenemedik.

Tribünlerde ufak tefek gerginlikler oldu; Taraftarlar arasındaki bu gerginlikleri anlayabilirim. Futbolda rekabet ortamında olağan şeyler. Ancak geçmişte A Milli Takıma kadar yükselmiş bir kaleci olan Metin Aktaş'ın takımının attığı gole sevinmekten çok bizim de bulunduğumuz Samsunspor tribünlerine son derece çirkin hareketler yapması ve ortamı daha da germesini anlayamam. Metin Aktaş'ın kuyruk acısının Süper Lig'de bize karşı oynadığı maçlardan mı? kaynaklandığını bilmiyorum ama zeki ve çevik olmadığı gibi ahlaksız da olduğunu düşünüyorum. Kaptanlık yapan bir sporcuya bu hareketler hiç yakışmadı.

Özetle; Son yarım saati 10 kişi oynamasına rağmen iyi mücadele eden takımın ve taraftarın emeğine yazık oldu.

AlıntıYazık oldu 

Hakkı Yeşilyurt - Halk Gazetesi

İlginin ve gergin ortamın yüksek olduğu bir maçtı. Seyir zevkinin de... Belki futbol kalitesi yüksek değildi ama başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar heyecan ve tempo hep zirvedeydi.

Oyun her iki takıma da gidip geldi. Gülen, oyunun son topuyla golü bulan Giresun, üzülen ise adeta "geliyorum" diyen gole elleriyle davetiye getiren Samsunspor'du.

Oysaki yenilgiyi hakeden bir görüntü sergilememişti Samsunspor. Özellikle ilk yarıda...

Belki Kartal maçındaki gibi çok pas üzerine kurulu organizasyonlar yoktu ama kesinlikle oyunu tutan taraftı.

Buna etken, Murat, Ömür ve Hakan'ın orta sahada rakiplerine kurduğu üstünlüktü. Çiçeği burnundaki teknik patron Ali Eren Beşerler'in de gözünden kaçmadı bu. Daha 35'te Hasan'ı kenara alarak, Musa Kuş'un mücadele gücünden yararlanarak oyunda dengeyi sağlamaya çalıştı. Kendileri adına doğru bir hamle ile...

Samsunspor'da sorun; final pasları ve Turgut ile Oktay'ın etkisiz gününde oluşu idi.

Murat, golcülerinin silikliğinde bu açığı kapatmak için çıkışlar yapan bir isimdi. 5 ve 12'de Burhan'ın pasları, 47'de kaleci Metin'in kısa düşen topunda rakip kaleyi tehlikeli bir şekilde yokladı. Her ne kadar golü bulamasa da, hemen her ciddi pozisyonun içinde varlığını hissettirdi.

60. dakika oyunun bir anlamda kırılma anıydı.
Hakan'ın oyundan atılmasının ardından, o dakikaya kadar oyunun hiçbir bölümünü domine edemeyen ev sahibi ekip, bir anda kendine geldi.

Belki çok etkin değillerdi ama maçı kazanabileceklerine dair inanç ile hareket ettiler. Tüm tehlikeli girişimlerini duran top ile sağlamaları, Samsunspor'un nasıl parselasyon ve adam paylaşımı sorunu yaşadığına dair önemli bir işaretti.

Hakan'ın atılmasının ardından Ercüment hocanın yaptığı sürprizdi!

Ondan genelince beklenen ofansif bir oyuncunun kenara alınıp, bir orta saha takviyesi iken; O, sahaya bir başka ofansif isim Volkan'ı sürdü.

Bir anlamda Rus ruleti oynadı.
Ta ki, 80'de İsmail'i sahaya sürene kadar.
Reste , rest ile karşılık verdi.

Ama sayısal eksikliğin getirdiği yorgunluk, beraberinde hataları da doğurdu. Bile bile lades gibiydi, "geliyorum" diyen gol.

İlk ikisinde hovarda davranmıştı ev sahibi ekip, 3'üncüyü affetmedi.

Özet şu: Yazık oldu.

Kais

taşlanmalara karsı asagı ınen oldumu otobuslerınden

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 February 2009, 13:31:39
haber baştan aşağı yalan ..

1- 3 taraftar hastanelik değil , ben hastanelik adam görmedim orada .. ambulansla bandaj yaptırmak ne zaman hastanelik oldu ?

2- 1 tane bile koltuk atılmadı iki taraftan da ; genellikle taş,çakmak,su,ayran gibi şeyler atıldı .. yalancılık yapmasınlar ..

3-1000 kadar taraftar gelmiş olabilir ; ancak kendimize ayrılan yer zaten 500 kişilikti , abartmasınlar ..

hangi gazeteden alıntı bilmiyorum ama bu kadar da yalan haber olmaz .. hadi yaralanmayı abartırsın , 500 yerine 1000 dersin anlarım da , koltuk atılmadıgını maçtaki 7000 kişi de gördü .. bu kadar sahtekar , yakan haber olmaz .. Samsundaki yerel basından da bir bok olmaz ..

kardeşim haber halk gazetesindendi neyse yalan haber olduğunu öğrenince sildim ;)

kuzey55

yazık yahu şu köy gibi şehirlerde belediye stadı gibi stadlarda çamur içinde oynamaktan bıktık.ben takımdan şikayetçi değilim.zira son dakika o golü yememiş olsak ligin ikinci yarısında gol yememiş namağlup bir takım olacaktık.benim açımdan o gol o 1 puan pek bişey değiştirmedi.ksk,güngören ve manisa maçlarında çok iyi sonuçlar bekliyorum takımımızdan.küme düşme gibi gibi korkumuz zaten yok,olmamalı da...şimdi ksk maçını düşünelim...

bu fındık beyinli çokonatmıdır tadellemidir taraftar müsveddelerini dikkate almadık samsunda adam kesildiler birden.arkadaşımızın biris yazmıştı dün;

3 puana adamlık testi yapılır...

Tufan

ben yazmıştım kuzey sonra provakatör olduk.
adamların demediği laf kalmadı doğruları söyleyince suçlu olduk >:(
maç bitti olanlar oldu önümüze bakalım önemli KSK maçı var kesin kazanmalıyız biz ve diğerleri kazanalım ki şu fındıkcı gençler hakkettikleri yere geri dönsünler...

gozgoz yýlmaz

02 February 2009, 14:20:57 #703 Son düzenlenme: 02 February 2009, 14:23:29 gozgoz yýlmaz
Bizi yenmek Giresun'u yanıltmasın, geçen sene de İstanbulspor'a yenilmiştik havaya girmişlerdi sonra küme düştüler. İnşallah bunlar da düşer ama düşmelerini de tek çaıdan isterim, rövanş!
Giresun çok kötü bir takım, 10 kişi kalmasak atak bile yapamayacaklardı. Bu arada Uçbeyleri denen grup meraklıları var ( o grubun ne olduğunu yaşı müsait olanlar anlar, +18 ) 

Konulan resimlerden buldum, iyi de oldu.

Şimdi bu resimdeki öküz, maç başlamadan polsilerin gözü önünde 4-5 tane taş attı bizim tribüne. Polsi yalvarıyor adeta, rica ediyor falan. Maç sonuna kadar durdu şebek ve attıkları golden sonra da koş  koşa bizim yedek kulübesine gidip küfür edip, tükürdü. Süzme yayla çorbası kendisi. Bu herfini deplasmana gelmeyeceği kesin. O uyüzden geçtim. Şimdi ikinci bölüme bakalım.

Bunlar kendilerine uçbeyi denlen ama uçtan çok içe benzeyen 9-10 kişilik bir grupçuk. Kırmızı polarlı olanını başka bir sanal platformdan, gıyabında tanıyorum. Kendisi eğer küme düşmezelerse önümüzdeki sene Samsun'a gelecektir. Allah nasip ederse ben unutmam. Günü gelince hatırlatırım. Görele'den geliyor bu armutlar. Büyük ihtimalle TS'liler. Ya da Gs'li. işleri güçleri gelene gidene sarmak. Eskişehirli bir bayan taraftara küfürler ederek ortamı germişlerdi. Ama o ve yanındaki kolpaları Samsun'a mutlak surette bekliyorum. İşeyip bize doğru attıkları ama kendi tribünlerine düşen su şişesinin ona yedirmek farz oldu.

HaSaNCaN