Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

Kuzey55 tribündergide önceden rakip takıma laf atarken çok kızardım ona ortalığı geriyor diye ama dün bir kez daha yanıldığımı anladım.kuzey55 sonuna kadar haklı imiş.Bizim bizden başka dostumuz yok.keşke eskisi gibi internete girme fırsatım olsa tribündergide analarına giydirecektim ama başlığı kitlemişler
tüm kabahat bizim onları burda insan gibi karşıladık orda kafamıza taş yedik.Samsuni hoca iyi bilir geçen senede onlar stada girerek bağırdı bizden kimse salça olmadı maç sonu uğurlandılar,bu senede olay çıkmadı.Bizde deplasmana kalabalık gidiyorduk elbette bağaracaktık ama kendini bilmezler laf atınca kafayı yediler :) bundan sonra o gavatlar sağlam ağzı başkasında görürler :) :) :)
giresun düşmesin bize ne yaptılarsa 2 katını yapacağız,2 senedir rahat rahat gezemeyecekler.
Bu arada dün orası Samsun gibiydi çoğunu dağaıttık :) :)
giresunun gözümde ülker çikolatı gofret ÇOKONAT kadar bile değeri yok.elimde 3 tane giresun atkısı var 3 atkıya toplam 1 ytl vereni atkılarıda veriyorum dedimya Allahın çokanatları gözümde sinek kadar değeriniz yok.düşmeyin dürzüler buraya geldiğinizde ananızdan doğduğunuza pişman olacaksınız.
bu arada dün biz i.ts olamassın şamoiyon diye bağırdık bizi yuhladılar :) :)ts yalaması giresun size öyle biz gireceğuz ki...

SAMSUNSPORUN SAMSUNSPORDAN BAŞKA DOSTU YOKKKKK..

selahattin55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 02 February 2009, 15:02:02
gozgoz abi bu adamıda unutmayın gelecek maça

baksanıza zaten tırsmış ayakları 2 metre geride sadece elini uzatmış ;D ;D ;D ;D

ordu rize giresun ancak samsunun ilçeleri ile maç yapacak kapasiteye sahip.ama bizi buralara düşürenlerin...  bunları bırakın yenmeyi bunlarla maç yapmak bile zoruma gidiyor.

King Of The North

Trabzon yalakaları nolacak,adamların ne mazisi ne vizyonu var,resimdeki beyinsizden de anlaşılacağı gibi Samsun kümeye diye bağıran hiçbir taraftar benim gözümde dost olamaz bundan sonra.

kaan

Bunların Farkında olmadıkları şey efsaneler ölmez mekan değiştirir.

Arkadaşlar tribünde olsun burda olsun gereken cevapları zaten verdik.Cevabımızı verelim ama sinirlenmeyelim seviyelerinde değiliz biz Büyük Samsunspor Taraftarıyız unutmayın.

Bu çokonotlar televizyondan ikinci takımlarını izlerken bizim taraftarımız istanbula deplasman yapıyodu herkes herşeyin farkında onlarda biliyor kim büyük kim baba ama gönül eğlendiriyorlar.Umarım düşmezlerde gelirler 19 mayısa bin kişiyle yaşattığımızı bütün stad yapınca önümüzde eğilecekler.Sende vefasız çıktın giresun.

Kardeşlerim unutmayın bizim kaybettiğimiz hiç birşey yok zira giresunun kaybettiği çok şey var.

Resimler için ve giresuna gidip taraftarlık dersi verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum...

Akyol

bu arkadaşı tanıyan varsa bana özelden ulaşsın arkadaşlar ;)

Recep

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 02 February 2009, 18:27:55
bu arkadaşı tanıyan varsa bana özelden ulaşsın arkadaşlar ;)
hayırdır Akyol ters bir durummu var

Kais

02 February 2009, 18:42:57 #726 Son düzenlenme: 02 February 2009, 18:45:43 yönetici
malatya duser gıresun duser SAMSUNSPOR babayı duser

cembaba

videolar gerçekten güzel.. Ama hep dikkatimi çeken birşey var daha "ÜÇLÜ" kavramı yok tribünümüzde.. Bakınız 2000 kişiyiz ama ses çıkmıyor bence. Kaşkol ile yapılan şov güzelmiş. Bir de tezahüratlarımızı çok çabuk kesiyoruz. Salonda muhteşemiz fakat aynı şeyi futbol maçları için söyleyemeyeceğim ne yazık ki.. :(

Akyol

ya yok recep55 o arkadaşa atkı verdim atkıda benim kardeşimindi kafama çöktü resmen atkımı ver diye o yüzden ;) eğer görürse bi irtibata geçelim diyecektim keşke kendi atkımı verseydim yaa :S

Sercan

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 February 2009, 19:01:15
videolar gerçekten güzel.. Ama hep dikkatimi çeken birşey var daha "ÜÇLÜ" kavramı yok tribünümüzde.. Bakınız 2000 kişiyiz ama ses çıkmıyor bence. Kaşkol ile yapılan şov güzelmiş. Bir de tezahüratlarımızı çok çabuk kesiyoruz. Salonda muhteşemiz fakat aynı şeyi futbol maçları için söyleyemeyeceğim ne yazık ki.. :(

Cem kardeşim 2000 kiş yok orda en fazla 500 ama haklısın o dediğin olay bir tüelü olmuyo...

orsi_55

akyol kardeş ben o arkadaşı tanıyorum...maç sonunda size ulaşamadık  minibüs stad önünde olmadığında bizde şirinlerin otobüsü ile geri döndük atkın arkadaşımda...minibüsde 2 tane mont vardı arkadaşlarımızın nasıl birbirimize ulaşıp montları alıp atkıyı verebiliriz ...

şimşek_55

KArsıyakayı ıcerıde yenersek  lıge tekrar  odaklanırız merak etmeyın arkadaslar.Hep destek tam destek

Akyol

Alıntı yapılan: orsi_55 - 02 February 2009, 20:43:52
akyol kardeş ben o arkadaşı tanıyorum...maç sonunda size ulaşamadık  minibüs stad önünde olmadığında bizde şirinlerin otobüsü ile geri döndük atkın arkadaşımda...minibüsde 2 tane mont vardı arkadaşlarımızın nasıl birbirimize ulaşıp montları alıp atkıyı verebiliriz ...
takas diyosun :) kardeşim o zaman samsuni abiyle irtibata geçin montları minibüste unuttuysanız irtibat kurarız zaten

Recep

şu ******* bozuntusu kalkmış Samsunlu iş adamı babalarına  el hareketi yapıyor gitmeden annem sizi bekliyor diyor herhalde :)

ramcQ_55

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 02 February 2009, 00:22:19
gerçekten formanın ağırlğnı taşıyablmek çok önemli.her zamn parayı düşnünmemek yüreğini göstermelik değil içten içe hissederk ortaya koymak gerekr

forma bizim için ağır ve önemli , acaba futbolcular da bizim gibimi düşünüyor yoksa parayımı..????