Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

supernatural_55

ben yakınlaştrdım uzaklaştrdım pc.ye kaydedp orda elemanın eli girdği için çarşı polarına benzemş galiba

jean

vallahi cok uzuldum maglubiyeti telefonda ogrendim son dk de gelmesi bide cok kotu oldu ise gittim calisasim bile gelmedi bir puan iyi olacakti

supernatural_55

arkadaşlar sitemizde yusufziyayilmaz.com.tr ile ilgili açılan linke bakalım ve gereğini yapalım lütfen.SAMSUNSPORUMUZA karşı yapılan duyarsızlığa bizler duyarsız kalmayalım ve bu siteye girip başkana gerekli şeyleri yazalım!!!!

bengülü

alın size dost takım  giresun ben biliyordum giresundan ne dost olunur nede kardeş samsunspor dostuda kardeşide samsunspor gerisi yalan

mehmet yılmaz

cembaba

resimler için çok sağolun süper resimler gerçekten..

kaan

O resimdeki bariz çarşı poları ama görmemiştir bizimkiler keşke birisi açıklama yapsa...

Resimler çok güzel bence düştük düşeli en kırmızı beyaz tribün en kalabalık tribün oldu kartalda sayılabilir ama bu daha sağlam oldu bence.

edmontdante

Alıntı yapılan: kaan - 02 February 2009, 09:43:28
O resimdeki bariz çarşı poları ama görmemiştir bizimkiler keşke birisi açıklama yapsa...

Bence de resimdeki çarşı poları.Giymemesini isterdim ama çocuğun yaşı daha ufak.Doğru yolu bulur kısa zamanda

Akyol

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 02 February 2009, 10:25:00
ya bu giresunluların stadı her zaman dolduruyoruz her zaman samsun stadından daha dolu oluyor dedikleri bu stad mı ben mi yanlış görüyorum, bende bişe sanmıştım valla fotoğraflarda bomboş duruyor
bizim stad 19 bin kişilik onların ki 6 bin şimdi bizde 5 bin kişi olunca stad boş gözüküyor onlarda 3 bin olunca stad dolmuş oluyor çotonak beyinlililer bunlar önce stadlarının önündeki çamurları temizleyin ondan sonra bizle boy ölçüşmeye çalışın

jorgensen55

( Samsundan saglam taraftar giderse o stadin konumu ve su anki iki takimin ligdeki statusu bakimindan tehlikeli bi mac olur. Kendini bilmezler insallah is basinda olmazlar da sorun cikmaz.Ben de olay cikmasini istemem Giresunla ama benim dusuncem bu yonde. Her turlu sogukkanli olmali bizden giden arkadaslarin. Cunku gecen sene maci Giresunda izledim bakmayin olay cikmadi ama cirkin atismalar oldu kale arkasindaki tribunden, bizim gecen sene taraftarimiz gitmedi diye sayiyorum oraya , giden 20 kisi civarindadaydi cunku...  )

Ben bu yaziyi yaklasik mactan 3 gun once yazmisitim ve de hakli ciktim ne yazikki sayfa10...

GençKozluklu

Dün samsunspor.biz ekibiyle birlikte maçtaydık. Sevgili Mehmet kardeşime çok teşekkür ediyorum. Çokgüzelbir yolculuk ve ortam vardı.Çokdeğerli arkadaşlarla tanıştım.  MAçla ilgiligereken yorumlar yapılmıştır. Yenilmek üzücü ancak SAMSUNSPOR'un her zaman yanında olabilmek güzel.

Aşağıda çertkiğimfotoları paylaşıyorum.Videoları da hemen paylaşacağım. Hneüzizlemedim.Briizleyeimtersbir durum var mıdır kontroledippaylaşıyorum

Kais

ben bu rezaleti geçersem içimde kalacak : önce stadın etrafında yarım saat dolaşdık ardından çamur deryasının içine girdik ki nereye geldiğimizi şaşırdık bu kadar rezalet olur sanki Allah'ın unuttuğu bir köydeydik maça gelince başlatan onlar bizde karşılık verdik adamlar sanki hiçbirşey yokmuş gibi demirden atlayıp taş alıp geri geliyor varmı böyle birşey tabi kafaları yarıldı o başka her pozisyona OOO diyo bağırıyor  görmemiş insanlar golden sonra tam 5 dakika sevindiler bunlar futbolcu denen insanlar hakem de seyirci kalıyor volkan müdahale etsene diyor hakem birsey yapamam diyor bu kadar da olmaz zaten hakem malatya tarafından dı galiba maçdan sonrada şampiyonluk kutladılar öyle söylim maçdan sonrada 15 20 kişi güya bizi taşladılar ama bizi indirmedilerde arkadaki oto lar indi galiba kısaca giresun küme düşecek 2. adaydır ben böyle gördüm dün

jean

vallahi cok yazik kimlerle mac yapiyoz yapmayi birak bide yenilyoz artik bu ruyanin bitmesi lazim biran once 1.lige donmemiz lazim

Ertuğrul Sağlam

bu sene ilk defa deplasman maçına gittim gittiğime bin pişman oldum bu pişmanlığın yenilgi ile alakası yok sebep iki kulüp taraftarları arasındaki tatsız diyaloglar taş su şişesi fırlatmalar bunların tek sebebi gene bizdik çünkü maçın başlamasına yarım saat varken guruplardaki bazı genç arkadaşlar stada girdi ama gurup liderleri stada çok geç alındı bu genç arkadaşlar rakip takım taraftarının tacizlerine giresun kümeye diye karşılık verince işler çığrından çıktı keşke gurup liderleri maça daha erken girselerdide bu gençlere mukayet olsalardı çünkü bizim ne giresunla ne orduyla nede rizeyle bi sorunumuz yok bırakalım arkadaşlar kavgayı gürültüyü biz kendi işimize bakıp takımımızı desteklesek daha iyi olur kavganın karşılıklı küfürleşmenin kimseye faydası olmayacağını bilelim artık birde giresunun çotanaklar isimli taraftar gurubunun tezahüratlarına bakıyorum adamların ne dediği anlaşılıyor çok güzel uyum var birde bize bakıyorum ne söyleyebiliyoruz nede söylediğimizden bişewy anlıyoruz artık samsunspor tribünlerinde yeniden bi yapılanma şart bazı şeyleri silip tek gurup tek vücut olup örnek bir taraftar gurubu kurmak şart küfürsüz kavgasız başka takım taraftarlarını gıpta ile baktığı maçı bırakıp bizim trübün şovlaroını izlediği bir oluşum olması şart

maça gelince samsunspor daha cesur oynaması lazımdı samsunspora korkak futbol yakışmıyor samsunspor yakışan futbolu oynamadı inşallah karşıyaka maçında bunu telafi ederiz....