Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 30 January 2009, 14:52:57
yorumlarımı internet cafeye gelerek ara ara yazıyorum kusura bakmayın abilerim sizi canı gönülden sewiyorum bu arada mehmety abinin nicki ney sitede saygılarımla.... :)

samsuni

deli 55

pazar sabahı saat 8 de samsunspor taraftarlar derneğinin(söğütlübahçeli çılgınlar)oradan giresuna hareket etmek üzere otobüslerimiz kalkacaktır.gelmek isteyenlerin bilgisine ;)

Burak55

Alıntı yapılan: deli 55 - 30 January 2009, 15:08:36
pazar sabahı saat 8 de samsunspor taraftarlar derneğinin(söğütlübahçeli çılgınlar)oradan giresuna hareket etmek üzere otobüslerimiz kalkacaktır.gelmek isteyenlerin bilgisine ;)
Biz qeLiyoruz abi TicaretLi ÇılqınLar oRda oLcak 10 kişi  :)

yavuz selim

inşallah bu maçı kopartacağız
hakem maçın skoruna etki etmezse katletmezse alabileceğimiz bir maç

Burak55

Alıntı yapılan: yavuz selim - 30 January 2009, 19:52:12
inşallah bu maçı kopartacağız
hakem maçın skoruna etki etmezse katletmezse alabileceğimiz bir maç
dun aksam ruyama girdi 1-3 ßizim bu maç !  ;)

şimşek_55

ınsallah kardeslerım. Pazar gunu guzel haberlerınızı  beklıyoruz. Mucıze değil  hakkımızı  arıyoruz........

cembaba

Bu Pazar 5000 kişi geliyoruz dedim Giresunlu arkadaşlarıma.. Orayı yıkmamız lazım, Tribün olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız.. Şimdi "BİRLİK" zamanı...

SamsunluReis

55.hakan

seckin55

Nuri Asan

Bafrada felaket bir yağmur var.İnşallah kara çevirmez,çevirsede gidiyorum bu maça

şimşek_55

Giresunun  fındıgını kıracazzzzzzz.  4-1   bu macın  sonucu    .  Insallah  lıgde en cok adımızdan soz ettıren  takım olcagız.  Turgutttttttt,oktayyyy,burhannnnn

seckin55

cembaba

:) Fazla uçmayalım.. Arkadaşlar hesaplarıma göre,
1) Sbç - 2 otobüs
2) Arena -3 otobüs
3) Mekansızşirinler - 2 otobüs
4) samsuni abiler - 1 otobüs
5) Şehir Kale - 1 otobüs
6) Tek olarak da gidicek olanlar var

Toplam 10 ve ya daha fazla araçla Giresun' da olacağız.. İnşallah sığarız :) Ayrıca en çok sevindiğim konu bu kadar taraftar yanyana omuz omuza olacak. :)

Gaziosmanpaşalı3455

istanbuldan gidecek arkadaşlar varmı maça  varsa paslaşalım lütfen.. samsunsporum inşallah bu  maçı alırda iyi ve morallli bi hafta sonu geciririz.   şüphesiz  bol gollü gececek bu karşılaşmadan gülen taraf olacağız allahın izniyle