Bank Asya 1.Lig 20.Hafta | Giresunspor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 24 January 2009, 16:52:15

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

King Of The North

55 meşale yakmışlar,yav ne gaza geldik bu hafta iyice dolduk Giresun elimizden kurtulmamalı ama gümlersek de hazırlamalıyız kendimizi çünkü ben de yerimde duramıyorum.

maviay55

ooo samsunsporrr oleeeyyyyy

finallerden çok bu maçı düşünüyom..taraftar heyecanlı hadi samsunum giresundan intikam alıncak inş.

jorgensen55

jorgensen55

Samsundan saglam taraftar giderse o stadin konumu ve su anki iki takimin ligdeki statusu bakimindan tehlikeli bi mac olur. Kendini bilmezler insallah is basinda olmazlar da sorun cikmaz.Ben de olay cikmasini istemem Giresunla ama benim dusuncem bu yonde. Her turlu sogukkanli olmali bizden giden arkadaslarin. Cunku gecen sene maci Giresunda izledim bakmayin olay cikmadi ama cirkin atismalar oldu kale arkasindaki tribunden, bizim gecen sene taraftarimiz gitmedi diye sayiyorum oraya , giden 20 kisi civarindadaydi cunku...

harbisamsunsporlu5517

bugunku guzelliklerden sonra bu macı kaybetmeyecegımızı düşünüyorum en kötu sonuç beraberlik olur

kaan

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 29 January 2009, 21:28:04
Samsundan saglam taraftar giderse o stadin konumu ve su anki iki takimin ligdeki statusu bakimindan tehlikeli bi mac olur. Kendini bilmezler insallah is basinda olmazlar da sorun cikmaz.Ben de olay cikmasini istemem Giresunla ama benim dusuncem bu yonde. Her turlu sogukkanli olmali bizden giden arkadaslarin. Cunku gecen sene maci Giresunda izledim bakmayin olay cikmadi ama cirkin atismalar oldu kale arkasindaki tribunden, bizim gecen sene taraftarimiz gitmedi diye sayiyorum oraya , giden 20 kisi civarindadaydi cunku...
Bende geçen sene o tribündeydim 20 kişi değildik 50-60 kişiydik.Geçen sene giresunda kapalıdan bir adamla bizim tribünden bi kac gencin küfürlesmesi dışında hiç bir olay olmadı adam gibi ev sahipliği yaptılar devre arasında ekmek araları bile geldi hatırlarsan o maç ordamiydin bilmiyorum ama.
Bir diğer konu bizim dikkat etmemiz gereken; bizim giresun taraftarıyla işimiz yok sorun çıkartmayacaklarini yine dostça bir maç olacağını düşünüyorum bizim isimiz takımımıza vereceğimiz destektir unutmayın...

HoliganSamSunLu

giresuna gidecek taraftar sayısı gerçekten önemli takıma etki etmeli

çarþamba55

Kalabalık oluruz, eğer maçı alırsak karşıyaka maçında stat dolup taşar.

universite carsambalilar

yesil55

red_white

King Of The North

harbisamsunsporlu karşdeşimize noldu,hasta mıymış? geçmiş olsun dileyelim o zaman.
Bu maç çok çekişmeli olacak çok.

SAMSUNLU ORUMA 55

ilk önce şunu belirtmek isterim ki yorumlarınız için teşekkürler biz bu sevdayı karşılık beklemeden sevdik  bunu herkes biliyor giresun maçındada en iyi şekilde futbolcu abilerim elinden geleni yapacaklarına inanıyorum tahmini skor:0-5

SAMSUNLU ORUMA 55

yorumlarımı internet cafeye gelerek ara ara yazıyorum kusura bakmayın abilerim sizi canı gönülden sewiyorum bu arada mehmety abinin nicki ney sitede saygılarımla.... :)