Burhan'ın Gönlü Muhteşem Bir Biçimde Alındı

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 January 2009, 14:43:26

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıMuhteşem gönül alma

Canikli Mekansızlar ve Şirinler Taraftar Grupları, Kırmızı Beyazlıların akşam idmanına gelerek muhteşem görüntüler ortaya çıkardılar. Burhan'la konuşan taraftarlar, Kartalspor maçındaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırdılar ve golcü futbolcunun gönlünü aldılar.Samsunspor Nuri Asan Tesisleri, dün akşam muhteşem görüntülere sahne oldu. Kırmızı-Beyazlıların yaptığı akşam idmanına gelen Canikli Mekansızlar ve Şirinler Taraftar Grupları, hem futbolculara,hem de teknik heyete büyük sevgi gösterisinde bulundular. Yanlarında getirdikleri 55 adet meşaleyi yakan taraftarlar, tüm futbolcuları yanlarına çağırarak sevgi gösterilerinde bulundular. Kartalspor maçındaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak isteyen taraftarlar, Burhan Coşkun'la konuşup golcü futbolcunun gönlünü almayı başardılar.

BİZ BİR AİLEYİZ
Bu olayın sadece bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirten Şirinler Taraftar Grubu Tribün Lideri Burak Güleç, "Burhan bizim kardeşimizdir. Aramızdaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırdık. Her zaman olduğu gibi Giresunspor maçında da ondan gol bekliyoruz" dedi. Canikli Mekansızlar Grubu Tribün Lideri Kenan Karpuzoğlu ise, "Bu yanlış anlaşılma sonrasında Taraftardan Sorumlu Yönetici Olcay İnanç görevini bıraktı. O, taraftarın ağabeyidir. Biz bir aileyiz. Aile içerisinde böyle ufak hadiseler olabilir. Önemli olun bunların üstesinden gelmektir. Bize her zaman maddi ve manevi destek olan Olcay ağabeyimizin taraftarları bırakmamasını, görevine geri dönmesini istiyoruz" diye konuştu.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=22083

AlıntıBöyle karşılık verdiler

Tüm futbolcuları el ele yanlarına çağıran taraftarlar, Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve Burhan Coşkun ile bir süre sohbet ettiler.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=22097

İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON

berusa55

29 January 2009, 14:55:07 #1 Son düzenlenme: 29 January 2009, 19:34:34 berusa55
Bir musibet bin nasihattan iyidir hesabı geçtiğimiz cumartesi yaşanan o hoş olmayan durum bu güzel şeylere vesile olmuş. Büyük taraftarlarımızı tebrik ederim. Süper bir görüntü.

celebi

HoliganSamSunLu

giresun maçı öncesi çok güzel oldu gerçekten

atakan

edmontdante

mehmet yılmaz

Hani bir özür bekliyordum ama bu kadar mükemmel birşey de beklemiyordum.

Tebrikler...

Clint_Eastwood

Giresun deplasmanı öncesi moralleri düzelten bir olay, bunun yansımalarını hafta sonu göreceğimizi umuyorum, tebrikler...

Mert

İşte Samsunspor taraftarı.Helal olsun size.Açıkcası bu kadarını beklemiyordum.Tebrikler..

Kadir ÇELEBİ

Umarım bir daha böyle olumsuz şeylerle karşılaşmayız Camia olarak her zaman birlik beraberliğimizi artarak pekiştiririz..

Bravo arkadaşlar harika görüntüler bunlar..

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 29 January 2009, 15:48:26
Umarım bir daha böyle olumsuz şeylerle karşılaşmayız Camia olarak her zaman birlik beraberliğimizi artarak pekiştiririz..

Bravo arkadaşlar harika görüntüler bunlar..

inşallah

Yalnızca BİZ

cembaba

Bende açıkçası bu kadarını beklemiyordum.. Helal Olsun.. :)

HaSaNCaN

süper oldu özür dileme. biz bir aileyiz olu böle vakalar. ayrıca yaktığım çin malı ucuz meşalede gelen taraftarı biraz zehirledi burdan özür diliyorum herkese :D

King Of The North

Bize de bu yakışır,böyle idman izleyen taratar görmedim ben helal valla,anlaşılan Giresun yıkılacak.