Burhan'ın Gönlü Muhteşem Bir Biçimde Alındı

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 January 2009, 14:43:26

« önceki - sonraki »

Tiryakiler55

i$te budur ya duygulandim vallah görüntüyü resimi görünce... i$te taraftar i$te $ampiyon... io$te böyle olunmali... bu tür organizyonlar $ovlar herzaman etkileyici... süper olmU$ ellerinizi saglik

berusa55

29 January 2009, 19:45:50 #16 Son düzenlenme: 29 January 2009, 19:48:11 berusa55
Foto üzerinde ufak bir çalışma yaptım umarım beğenirsiniz:

Foto: www.habergazetesi.com.tr

King Of The North

Kaya

tebrik etmek gerek yapılması gerekeni en iyi şekilde yapmış arkadaşlarımız işte SAMSUNSPOR luluk budur

harbisamsunsporlu5517

büyük samsunspor taraftarına bu yakışır umarım bu şekilde tatsızlıklar birdaha yasamayız

maviay55

Sempatik Bengülü

çok güzel bir görüntü taraftarlarımızı yürekten kutluyorum

55.hakan

taraftarı yürekten kutluyorum güzel bir geri dönüş olmuş elinize ayağınıza sağlık umarım böle bir talihsizlik bir daha yaşamayız şimdi o konu kapanmıştır diyebiliriz :)

HoliganSamSunLu

berussa55 on numara olmuş bunu piyasaya sürmek lazım ellerine sağlık :D:D

Tufan

inşallah bu mükemmel görüntülerin videosu çekilmiştir. MÜKEMMELSİNİZ.....

lucapicola

Çok harika olmuş ,beklemiyordum böyle bir jest.Burhan gollerine kaldığı yerden devam eder artık.Çok tebrikler... 

Tiryakiler55

ach ach birde stadta böyle $ovlara izin verilse muhte$em olur... ama bence yani futbolcunun gönlünü almak icin yapilmamali böyle tür $övlar arada sirada yapilsin ya samsunspor taraftari icinde güzel reklam olur samsunun genclerine belki katilim artar... $öyle ciftlik'de felanda yapin arada bi :D bide bol bol video cekin gurbetde izliyelim :D

veis

büyük samsunspor taraftarına yakışanda bu idi.

seckin55

ali ihsan

Büyük Samsunspor Taraftarı kendisine yakışanı yapmış.

Tebrikler ...