Samsunsporumuz ligde kacıncı olur????

Başlatan ugrasfaruk55, 12 November 2005, 15:58:58

« önceki - sonraki »

ugrasfaruk55

:arrow: eger böyle giderse ilk on a bile giremeyiz we küme düşeriz...

yirmiuc

lucapicola

Kaçıncı bitireceğini bilemem ama zor da olsa kümede kalırız...

ÇarŞamBaLı

ılk 10 ıcınde bence!!!

bengülü

bu sene küme düşmeyelimde kaçıncı olursak olalım bu sezonda bizim için hayallerimiz bitti tek tesellimiz inşallah türkiye kupasından beklentim var grubtan çıkarız

Clint_Eastwood

Kaçıncı olmanın zerre kadar önemi yok artık. Sadece ligde kalalım yeter... Türkiye Kupası bizim için çok önemli ama takımın kupaya asılacağına inanmıyorum. Aslında UEFA'ya gitmenin en kısa yolu kupa ama gelde bunu futbolculara anlat...

supporter

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Türkiye Kupası bizim için çok önemli ama takımın kupaya asılacağına inanmıyorum. Aslında UEFA'ya gitmenin en kısa yolu kupa ama gelde bunu futbolculara anlat...

ben de bunu anlamıyorum.
gerek başkanın gerek yöneticilerin hedeflerden bahsederken kupayı hiç zikretmemeleri üzücü

RenTinRen

valla arkdaşlar işimiz çoooooook zor çoooooook  :( öncelikle şöle dogru düzgün kaleci  defansa ve orta sahayada ciddi katkısı olabilecek futbolcular almamız lazım yoksa bu yıl işimiz çooooook zor  :(  :!:

beşnumara

12. bitireceğiz 13 de olabilir :oops:

curva55

Fecr_55

bu haftayi 17.likle gecirecegiz...ligin sonuna belki 16.liga ula$iriz... :evil:

samsun216

tahminimce samsunspor zor da olsa ligde kalır.ancak bahsetmek istediğim kayserisporun başarısı.bosuna bahsetmiyorum şu an kayserinin başında samsundan ayrıldıktan sonra adeta hain ilan edilen adam gibi adam ertuğrul SAĞLAM var.burası özgür bir plarform.bir o kadar sağduyu gerekiyor.öyle adamın arkasından atıp tutmak yakışmıyor.kayseriyi göreceğiz diyen mantık dışı kinci,sorunlu arkadaşlar nerde şimdi?çamur at izi kalsın.bir özür dilemek gerekmiyor mu?

supporter

Alıntı yapılan: "samsun216"tahminimce samsunspor zor da olsa ligde kalır.ancak bahsetmek istediğim kayserisporun başarısı.bosuna bahsetmiyorum şu an kayserinin başında samsundan ayrıldıktan sonra adeta hain ilan edilen adam gibi adam ertuğrul SAĞLAM var.burası özgür bir plarform.bir o kadar sağduyu gerekiyor.öyle adamın arkasından atıp tutmak yakışmıyor.kayseriyi göreceğiz diyen mantık dışı kinci,sorunlu arkadaşlar nerde şimdi?çamur at izi kalsın.bir özür dilemek gerekmiyor mu?

buraya Samsunspor ile ilgili mesaj yazmayıp takımımızın durumu ile ilgili konuşmayıp, aleyhte konuşanlar Ertuğrul Sağlam'dan özür dilesin diyen adamın samimiyetinden şüphe ederim.

şu an başarılı olması ertuğrul sağlam ın yaptığı yanlışları silmez. başarılı oluyorsa bunda samsunsporun paralarıyla kayseriye aldırdığı kaleci ivankov ve golcü rodiç'in etkisi büyüktür.

ama biz devre arasında daha da iyi oyuncular alıp ertuğrulu samsunda gole doyuracağız canını sıkma sen.

yirmiuc

samsun216

Alıntı yapılan: "porter"
Alıntı yapılan: "samsun216"tahminimce samsunspor zor da olsa ligde kalır.ancak bahsetmek istediğim kayserisporun başarısı.bosuna bahsetmiyorum şu an kayserinin başında samsundan ayrıldıktan sonra adeta hain ilan edilen adam gibi adam ertuğrul SAĞLAM var.burası özgür bir plarform.bir o kadar sağduyu gerekiyor.öyle adamın arkasından atıp tutmak yakışmıyor.kayseriyi göreceğiz diyen mantık dışı kinci,sorunlu arkadaşlar nerde şimdi?çamur at izi kalsın.bir özür dilemek gerekmiyor mu?

buraya Samsunspor ile ilgili mesaj yazmayıp takımımızın durumu ile ilgili konuşmayıp, aleyhte konuşanlar Ertuğrul Sağlam'dan özür dilesin diyen adamın samimiyetinden şüphe ederim.

şu an başarılı olması ertuğrul sağlam ın yaptığı yanlışları silmez. başarılı oluyorsa bunda samsunsporun paralarıyla kayseriye aldırdığı kaleci ivankov ve golcü rodiç'in etkisi büyüktür.

ama biz devre arasında daha da iyi oyuncular alıp ertuğrulu samsunda gole doyuracağız canını sıkma sen.

yazımın neresi samsunsporla ilgili değil anlamadım.tamamen samsunspor taraftarına yönelik bir yazıdır.samimiyetimden şüphe duyman da umrumda değil o senin sorunun.kaldı ki taraftarı sağduyuya davet etmek ne zamandan beri samimiyetsizlik sayılır oldu güzel kardeşim.burası taraftar forumu dolayısısyla nasıl taraftar olunacağına yönelik düşüncelerin dile getirilmesi en temel amaclardan birine hizmet edecektir.