Samsunsporumuz ligde kacıncı olur????

Başlatan ugrasfaruk55, 12 November 2005, 15:58:58

« önceki - sonraki »

samsun216

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Öncelikle şunu söyleyeyim burada yazı yazan birkaç kişinin samsunsporu destekleyen taraftarları temsil ettiğini düşünmüyorum.
O yüzden görüşlerine de saygı duymakla beraber pek önem vermiyorum. Her fırsatta eleştirmek istendiği için ortaya aslında saçma sapan olan sonuçlar, yorumlar çıkıyor. Anladım ki bunlara cevap vermek de manasız.

Ayrıca şunu da ekleyim son olarak ertuğrulun en büyük hatası Samsunspor'da iken izlediği ve Samsunspora aldıramadığı oyuncuları kayserispora transfer etmesi oldu. Samsunspor geçen yıl alamadığı bu oyuncuları alacak mıydı sanki bu sene? KESİNLİKLE hayır. Bunun en büyük göstergesi de onun zamanında alınan futbolcuların-yabancıların- gönderilmesi.
Ama kendisini eleştirmek çamur atmak isteyenlere de bir nevi yardım etmiş oldu böylece.

Kayserisporun başarısına gelince bunda tabiki ertuğrulun da katkıları büyükür, ama sivas ve kayserinin bu derece başarılı olmalarının en büyük sebebi ligin kalbürüstü takımlarının(samsun,denizli,malatya,ankara bld. vs.) bu yıl beklenenin çok altında bir performans göstermeleri.

Kendisi Samsunsporun türk futboluna kazandırdığı Celil gibi, Ercan gibi değerlerden biridir. Ben şahsen başarılı olmasını isterim.

zaten bir kişinin samsunspor taraftarının tümünü temsil etmesi mümkün değil.sen böyle bir iddiadaysan gülerim.yazdığı cevabın eleştirilmesi zaten bu forumdaki her üyenin beklentisidir.yani tez-antitez-sentez meselesi.böyle olmasaydı bu forum herkesin dilek tutup bi çaput bağladığı ağaca dönerdi.diyeceğim o ki tamamen forum amaclarına uygun yazılar yazmaya özen gösteriyorum.öyle yazılanlara sacma demek yakışmıyor.bu konuda admin(ler)den bir uyarının yazı sahibi arkadaşa gönderilmesini umuyorum.

yirmiuc

samsun216

Alıntı yapılan: "yirmiuc"
Alıntızaten bir kişinin samsunspor taraftarının tümünü temsil etmesi mümkün değil.sen böyle bir iddiadaysan gülerim.yazdığı cevabın eleştirilmesi zaten bu forumdaki her üyenin beklentisidir.yani tez-antitez-sentez meselesi.böyle olmasaydı bu forum herkesin dilek tutup bi çaput bağladığı ağaca dönerdi.diyeceğim o ki tamamen forum amaclarına uygun yazılar yazmaya özen gösteriyorum.öyle yazılanlara sacma demek yakışmıyor.bu konuda admin(ler)den bir uyarının yazı sahibi arkadaşa gönderilmesini umuyorum.

anlatamadım sanırım, kusura bakmayın.
sadece a kişisini veya b kişisini kasdederek yazı yazmıyorum forumda, böyle birşey olsa özel mesaj atmayı denerim zaten.
yukarıdaki yazımda da kişileri değil de olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmeye çalışmıştım aslında.
forumu daha sık takip etmeniz dileğiyle.
hoşçakalın.

aslında acık bi şekilde benim yazıma binaen cvp yazdığın belliyken öyle a kişisi b kişisi belirtmedim  geyiği yapmak tükürdüğünü yalamaktır.bundan sonraki yazılarının muğlak olmaktan uzak olmasını umarım.öyle ben bunlarla muhattap olmam artisliğinin karizmasına sığınmak eskide kaldı.

yirmiuc

oğuzhan55

Ara transfer döneminde yapacağımız transferlerle ligi ilk 10 içersinde bitirebiliriz.Eğer yerinde transferler yapılırsa sezon sonuna rahat gireriz.Tabii alınancak oyuncular takıma çabuk uyum sağlarlarsa.Ama düşmeyiz gibi görünüyor.

Vural temiz

KAYSERISPOR Sezon 2004/2005
O G B M  A  Y   Av  P
194 2 13 25 42 -17 14

Gecen sezon Kayseri 17 sirasa-19 macta 14 puani vardi ve dü$medi. Bence 2 yari takim kendine gelir ve kurtuluruz. Samsun büyük bir $ehir 2ligi hak etmez bunu herkez biliyor.

55samsunlu55

Ben şahsen ümidimi yitirmeye başladım. Hem başkan "kimse endişelenmesin, gerekirse 26 tane transfer yaparız." diyor, hem de hâlâ transferde Evren gibi futbolcuların adı geçiyor. Güçlü transfer yapamayacağız ve hüsrana uğrayacağız gibi geliyor bana ama İnşallah öyle olmaz. Adam gibi 5-6 isabetli transfer yapamazsak halimiz harap. Çünkü diğer takımlar da boş boş beklemiyorlar. Onlar da transfer yapacaklar. Evrene mevrene kaldıysak işimiz zor.

berusa55

bu sene ümitsiz olduğum kadar hiçbir sene olmamıstım samsunsporumdan...işimiz çok zor!insallah en kötü 15,olmayı basarırlar!

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "Vural temiz"KAYSERISPOR Sezon 2004/2005
O G B M  A  Y   Av  P
194 2 13 25 42 -17 14

Gecen sezon Kayseri 17 sirasa-19 macta 14 puani vardi ve dü$medi. Bence 2 yari takim kendine gelir ve kurtuluruz. Samsun büyük bir $ehir 2ligi hak etmez bunu herkez biliyor.

İşte bu yüzden Şaban Yıldırım'dan sonra Hikmet Karaman'ın takımın başına getirilmesini çok istemiştim.Çünkü Kayserispor'un başına getirildiğinde kendisi aynen şöyle demişti."Bu taşın altına elimi değil kellemi koydum, Kayserispor düşmeyecek" aynende dediğin yaptı.Hiçbir teknik direktör o durumdaki bir takım için her açıklamasında düşmeyecek diye kesin ifadeler kullanamaz.Yani bu işin yanılma payını hesap eder.Demek ki yapılması gerekenleri biliyordu ve yaptı.

Şimdi aynı durumda Samsunsporumuz var ama kimselerden ses çıkmıyor.Yapacağız da edeceğiz de, şöyle bitmesi gereken bir maçtı da falan da filan.Niye kimse çıkıpta bu takım Samsun'un tek temsilcisidir, öyle ya da böyle ne olursa olsun düşmeyeceğiz demiyor.Galiba biraz önce dediğim yanılma payını çok hesap ediyorlar.

Amsterdamli

Gerek Erdogan Arica gerekse yonetim bu takim dusmeyecek diye defalarca aciklama yapti. Bazi seyleri carpitmayalim lutfen. Bu takim yurumuyor hepimiz biliyoruz ama su an elden birsey gelmiyor. Yenilmememiz gereken bir macta yenildik ama puan siralamasina bakarsaniz 10. siradaki Trabzonspor ile aramizda sadece 7 puan var.

Serkan´i gectigimiz hafta icinde af etmeselerdi forvette kim oynayacakti, bunu hic dusundunuzmu? Zaten Tanju´nun dedigine gore ne kosmus nede topa vurmus. Defansif orta saha oyuncularin ikiside cezali ve sakatti. Ben olsam Kais´i bile oynatmam bu takimda ama elimiz mecbur ne yapacaksin. Oda gol atmasa hickimse atmiyor. Bizi dusundurmesi gereken en buyuk konu bu zaten.

Arica benim basinda bulundugum hicbir takim dusmez diye cok buyuk konusmustur. Bu takim birde Samsunspor ise hic dusmez tarzinda bir aciklama yapmistir. Ben su an en ufak bir dusme korkusu yasamiyorum. Iple cektigim bir mac var oda Konyaspor kupa maci.

Ayrica Samsunsporumuz ligi bu sene 12. bitirir.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Gerek Erdogan Arica gerekse yonetim bu takim dusmeyecek diye defalarca aciklama yapti. Bazi seyleri carpitmayalim lutfen. Bu takim yurumuyor hepimiz biliyoruz ama su an elden birsey gelmiyor. Yenilmememiz gereken bir macta yenildik ama puan siralamasina bakarsaniz 10. siradaki Trabzonspor ile aramizda sadece 7 puan var.

Serkan´i gectigimiz hafta icinde af etmeselerdi forvette kim oynayacakti, bunu hic dusundunuzmu? Zaten Tanju´nun dedigine gore ne kosmus nede topa vurmus. Defansif orta saha oyuncularin ikiside cezali ve sakatti. Ben olsam Kais´i bile oynatmam bu takimda ama elimiz mecbur ne yapacaksin. Oda gol atmasa hickimse atmiyor. Bizi dusundurmesi gereken en buyuk konu bu zaten.

Arica benim basinda bulundugum hicbir takim dusmez diye cok buyuk konusmustur. Bu takim birde Samsunspor ise hic dusmez tarzinda bir aciklama yapmistir. Ben su an en ufak bir dusme korkusu yasamiyorum. Iple cektigim bir mac var oda Konyaspor kupa maci.

Ayrica Samsunsporumuz ligi bu sene 12. bitirir.

Değerli Amsterdamlı çarpıtma falan yok.Erdoğan hocanın benim olduğum takım düşmez dediğini iyi biliyorum.Zaten o yüzden bunları yazdım.Erdoğan Arıca istatistiksel bilgilere göre konuşuyor gibi geldi bana.Samsunspor'un şu anki durumuna göre konuşmak gerekir.Bizi ilgilendiren Erdoğan Arıca'nın çalıştırdığı diğer takımlardaki durumu değil, Samsunspordaki yaptıkları ve inşallah yapacaklarıdır.Belki diğer düşürmediği takımlarda birçok olanak sağlanmıştır Erdoğan Arıca'ya ondan düşmemiştir takım ve haklı olark bu şekilde söylemiş olabilir.Ama bizde olan belli olmayan belli.Bu şartlarda yapılması gerekenler en üst düzeyde yapıldığı sürece kümede bırakabilirim diyebilmesi önemlidir.Çünkü kendisi takımın durumunu iyi bilerek geldi.

timofte

Malatyaspor yenilgisi ve puan durumunun son sırasında Samsunspor.
bu şoktan bir an önce çıkmalı, düşmeyeceğimize inanmalıyız ama

birkaç gündür böyleyim. dayanamıyorum bu durumu yediremiyorum.
işe erken gideyim dedim erken yattım uyuyamıyorum, düşünüyorum.
kendi hayatımı yapmak istediklerimi yapamadıklarımı hepsini bir yana bıraktım.
birçok Samsunspor taraftarı gibi takımım ne olacak onu düşünüyorum.
bu takım için neler yaptığımı nerelere gittiğimi, gerekirse daha nerelere gideceğimi..

Samsunspor benim her şeyim. Her şeyden önde gelir Samsunspor
sadece bunu söylemek geldi içimden. ve eskilerden bir pankart geldi gözümün önüne

"ne bir kızı sevmek ne okulu bitirmek, tek dileğim seni şampiyon görmek!!"

Forvetim

Düşme potasından çıkalım da kaçıncı olacağımız o kadar önemli değil, uefa'ya katılamayacağımıza göre ne farkeder kaçıncı olduğumuz. Potadan kurtulalım yeter.

baha55

Alıntı"ne bir kızı sevmek ne okulu bitirmek, tek dileğim seni şampiyon görmek!!"

abi tebrik ve tesekkür ederim her zaman ne yapıp edip , ya bi söz söylüyosun yada bi metin yazıyosun artık bitti bu iş derken ayaga kaldırıyosun bizlerii....su cümleyi okuyup da, manasını anlayyıp vede samsunlu olupda istanbul takımlarını tutan ve yasadıgı sehrin takımını desteklemeyenlere  yaazıklarr olsun, lanet olsun, ...........baska bi söze gerek yok...

ne bir kızı sevmek ne okulu bitirmek, tek dileğim seni şampiyon görmek!! :cry:  :cry: