Bank Asya 1.Lig Devre Arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 20 December 2008, 14:59:38

« önceki - sonraki »

kuzey55

adnan güngör hayallerinin takımından ligde 17. sırada bulunan hacettepe transfer oldu.küme düşerse hacettepe seneye gelirsin kapımıza amaseni hayallerinin takımını göndeiririz artist...beter ol inşallah.

red_white

yürüü adnannnnn hayallerini gerçekleştirrr

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 11 January 2009, 17:26:39
adnan güngör hayallerinin takımından ligde 17. sırada bulunan hacettepe transfer oldu.küme düşerse hacettepe seneye gelirsin kapımıza amaseni hayallerinin takımını göndeiririz artist...beter ol inşallah.
küme düşerse değil mustafa küme düştü bile.seneye kapımıza geleceğinden adım gibi eminim inşaallah o hatayı yapıp da yönetim almaz bunu.

jean

serkan dokmeyi altaydan almistik yillar sonra geri dondu futbolun ilginligi burda olsa gerek

celebi

beşnumara

karabük bile böyle transfer yapıyo yaa elal olsun :D 2. yarıyı çok merak ediyorum.

ahk34

Alıntı yapılan: beşnumara - 14 January 2009, 12:16:39
karabük bile böyle transfer yapıyo yaa elal olsun :D 2. yarıyı çok merak ediyorum.

karabük bu kaleci ile liğden düşer, gittigi her takımın taraftarından küfür yiyen başka bir kaleci tanımıyorum, yazık oldu karabüklülere

sadece55

Özellikle giresunspor kafaya oynucak oyuncular almış bakalım neler olacak 2.devrede

**KaR6**

mert kalk ankaraya gidiyoruz.. ankaraya giden para buluyo kardeşim, kalk bi de biz gidelim bakalım havasından mı suyundan mı!

**KaR6**

Celil, Eren ve Güngör ayrılabilir!

Haşim Karadağ, yaptığı açıklamada ligin ilk yarısı bitmeden birkaç hafta önce bazı futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesiyle Futbol Federasyonu'na başvurduklarını, birkaç gün önce de serbest kaldıklarını hatırlattı.

Celil, Eren ve Güngör'ün de başvuru sürelerinin 17 Ocak'ta sona ereceğini ifade eden Karadağ, maddi destek sağlanması halinde bu oyuncuların da takımdan ayrılacağını vurguladı.

Haşim Karadağ, şöyle konuştu:
''30 Ağustos'ta yapılan kongrede bize ligin ikinci yarısında destek sözü verildi. Bu süreçte yönetim olarak 2,5 milyon TL harcadık. Şimdi verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz. Maddi sorunlar nedeniyle birkaç oyuncu takımdan ayrıldı. 17 Ocak'ta da Celil, Eren ve Güngör ayrılacak. Bu takıma yazık edilmemesini ve gerekli desteğin verilmesini bekliyoruz.''

Malatyaspor'da ligin ilk yarısı tamamlandıktan sonra kaleci Fevzi ve Mehmet Albayrak Diyarbakırspor, Serkan Dökme Altay, Ramazan ve Caner Ankaraspor, Hakan Söyler de Kardemir Karabükspor ile anlaşmıştı.

Sadece Samsunspor

þimþek_cemo

evet ama bız maalesef böyle transfer yapamıoz

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: şimşek_cemo - 25 January 2009, 18:34:01
evet ama bız maalesef böyle transfer yapamıoz

bence gerekde yok: burhan var, oktay var, volkan var, hakan akman var, turgut var ;)

þimþek_cemo

YABANCIMIZ bari olsa afrıkalılar hala gelcek sözdee

Sadece Samsunspor

serkan aykut malatyasporla anlaşmış heralde malatyalı yorumcular öyle diyor

eğer bu doğruysa bu serkan'ın suçu değil bu yönetimin suçudur, sefaya göstermelik ceza verip 1 hafta sonra takıma alıyorsan ve bunun karşılığında serkan 1 kere antremana katılmadı diye takımdan kovuyorsan buna çifte standart denir, celilide bu yönetim istememişti

şimdi celilde serkanda malatyasporda oynayacak, hiç aklımdan geçmezdi bu 2linin malatyasporda oynayacağı >:(

bide bizden kaçarak ayrılan zafer şakar gsnin pilot takımı beylerbeyi ile anlaşmış