Samsunda kac tane Samsunlu varmis?

Başlatan Amsterdamli, 30 May 2006, 00:43:39

« önceki - sonraki »

jean

bide su istanbulda yasayip buradaki takimim fb diyen arkadas bu fprumda kalmana gerek yok biz sadece samsunsporluyuz istanbul kitapsizlarini istemiyoruz

34 SS 1965

34 mekan
55 vatan BENDE SAMSUNLUYUM

Var mı Senden Öte

BEN BU TAKIMI TRİBÜNDE SEVDİM
HER ZAMAN SAMSUNSPORLUYUM

holigan55

ankara doğumluyum, ankara da oturuyorum.
...SAMSUNLUYUM, SAMSUNSPORLUYUM...

sezer-55

YILLARDAN BERİ GURBETTEYİM SAMSUNLUYUM SAMSUNSPORLUYUM

KIRMIZI ŞİMŞEKLERDİK NE OLDU BİZE
HAYDİ DÖNELİM O ESKİ GÜZEL GÜNLERİMİZE

berusa55

samsunda kac tane samsunlu varmıs haaa?bunu hesabı sana mı kaldı len pınar bozuntusu a..i herif!!aciz adamlar ya!samsunluların ne kadar olduğunu sana gösterir bu sehir!!allahsızlar yaa!

55cem55

ben samsunluyum hemde 300 yıllık samsunluyum dedemin dedesine kadar samsunluyum kimse samsunlu olmasada ben samsunluyum samsunsporluyum ve gurur duyuyorum turkiyede samsun gibi memleket samsunspor gibi takımmı var beee hastayım herşeyine ölümüne kadar

jean

ataturk bosunami bu memlekete geldi o kadar buyuk adam isi biliyor birsey varki bizim memlekete geldi gururluyum

Kais

SAPINA KADAR SAMSUNLU ve SAMSUNSPOR'luyum..!!!

nomak55

walla samsunda değilim ama SAMSUNSPOR'luyuz hemde aşısı babadan oğula geçen cinsten

serkancengiz

Babadan oğula benden oğluma istde olsakta sapına kadar samsunsporluyuz

ILUVATAR

Samsunspor'lu dogdum , Samsunspor'lu olecegim...

engizli55

arkadaslar hakaret vari konusmayalim ben trabzonluyum ama samsunsporluyum trabzonspor otobüsüde tasladim

gozgoz yýlmaz

Ben aslen Güney Londradanım,   ::)
baba tarafı semerkantlı  ;D
anne tarafı nikaragualı  ???
ama ben Samsunsporluyum.

Önemli olan Samsunlu olmak değil SAMSUNSPORLU olmak, Samsunsporlu olmayan Samsunlu'dan bize hayır gelmez. Uzaylı olsun Samsunsporlu olsun! 

fanatik55

samsunda doğdum samsunsporlu yaşıyorum samsunspor lu öleceğim...