Öztürk ve Tüfenk'ten 300 bin YTL!

Başlatan Mert, 30 December 2008, 00:50:46

« önceki - sonraki »

hakan55

Tamam sevindirici bir haber her açıdan ama ben tam mutluluğu yaşayamıyorum.Bu arada okadar da aç gözlü biri değilimdir.
Benım en cok ıstedıgım sabit gelir.otopark, hamam, benzın istasyonu, internet cafe bile olablir.sabit gelir getirecek bir kazanç olmalı diye düşünüyorum.
Ama yinede bu iki iş adamımızdan ALLAH razı olsun hep yardım ettıler hala ediyorlar edecek gibilerde...

Mert

Alıntı yapılan: -Reis-(HaKaN) - 30 December 2008, 19:35:01
Benım en cok ıstedıgım sabit gelir.otopark, hamam, benzın istasyonu, internet cafe bile olablir.sabit gelir getirecek bir kazanç olmalı diye düşünüyorum.

Evet iyi bir düşünce.Neden olmasın.Damlaya damlaya göl olurmuş.İlk bakışta faydası olmaz diyebilir insan ama bu işin ilerisini düşündüğümüz zaman olumlu sonuçlar çıkar.

HaSaNCaN

benim anlamadığım gelir gelir diyolar çiftliğe yeşilyurta store açacaz diyolar hani nerde. siz t-shirt, polar, nevresimlik, kravat, vs. çıkarttınızda almadıkmı. storeye gidiyoruz rus pazarına kaç yıldır aynı ürün, zaten kimsenin store olduğundan haberi yok. aç bakim bi çiftliğe store. hem Samsunspor'un bir marka olduğunu göstermek hemde gelir için çok önemli bir proje ama nerdeeee  :'(

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 30 December 2008, 19:56:52
benim anlamadığım gelir gelir diyolar çiftliğe yeşilyurta store açacaz diyolar hani nerde. siz t-shirt, polar, nevresimlik, kravat, vs. çıkarttınızda almadıkmı. storeye gidiyoruz rus pazarına kaç yıldır aynı ürün, zaten kimsenin store olduğundan haberi yok. aç bakim bi çiftliğe store. hem Samsunspor'un bir marka olduğunu göstermek hemde gelir için çok önemli bir proje ama nerdeeee  :'(

evet ayrıca yeni sezon formaları hala hiçbir yerde yok

jean

iyide sadece iki adammi var koskoca sehirde bir kampanya baslasa 10 is adamindan 1 er trilyon 10 trilyon yapar bu tur kampanyalar cok zor olsa sahane olur

yk55

valla arkadaşlar şööle meydandaki yeraltı otoparkı ile karşıda eski tekelin ordaki otoparkı samsunspora devretseler daha bişe istemem ama nerdeeeeeeee onu yapacak adam. valla şerefsizim samsuna geldiğimde arabayı evin önüne değil otoparka bırakırım.
bu arada yardım yapan değerli iki iş adamımıza sonsuz tşk ler. onlara saygımız ve sevgimiz sonsuz.

Kaya

bu iki değerli isim iyi gün dostu değil kara gün dostu olduklarını bir kez daha gösterdiler gerçekten altın kalpli insanlar ALLAH razı olsun onlardan

veis

bolu spor başkanının bir açıklaması var idi aylar önce.şehirmerkezindeki otoparklardan ayda 80 milyar para kalıyormuş kulübe.bu senede 1 trilyon yapar.kaldıki anadolu kulüpleri için süper bir miktar enazından sene içindeki futbolcu ödemelerinde kulllanılır ama bizde ise tam tersi uygulama var şehir merkezinde.insanlara soruyorlar hangi takımlısın samsunsporluysan zaten park bile edemezsin.

Akyol

Allah razı olsun ikisinden de Allah ikisininde işlerin rastgetirsin çok seviyoruz ikisinide...