Öztürk ve Tüfenk'ten 300 bin YTL!

Başlatan Mert, 30 December 2008, 00:50:46

« önceki - sonraki »

Mert

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, yardım kampanyası kapsamında işadamları Galip Öztürk'ün 200 bin YTL, Turgut Tüfenk'in ise 100 bin YTL yardımda bulunduğunu açıkladı.

Başkan Fuat Köktaş, düzenlediği basın toplantısında, kulübün son durumu hakkında bilgi verdi. Samsunspor'un Antalya Mardan'da yapacağı kamp programında Kocaelispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarıyla turnuva maçları oynayacağını söyleyen Başkan Köktaş, kampın ikinci yarıya iyi bir şekilde hazırlanmak için iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Futbolculara ödemeler hakkında bilgi veren Başkan Köktaş, "Burhan Coşkun, Volkan Çekiç ve Veysel Aksu'nun bugün son gün olan ödemeleri yapıldı. Süresiz kadro dışı bıraktığımız Çağatay Tekin'den 50 bin YTL geri aldık. 14 bin YTL alacağı vardı. Bu alacaktan da vazgeçti. Biz de kendisine bonservisini vererek kendisini serbest bıraktık" diye konuştu.

Başlatılan kampanyayla işadamlarının kulübe yardımlarını esirgemediğini vurgulayan Başkan Köktaş, "İşadamları Galip Öztürk 200 bin YTL, Turgut Tüfenk de 100 bin YTL yardımda bulundu. Diğer işadamlarımızla görüşmelerimiz devam edecek. Kampanyada şu ana kadar toplanan para yeterli değil. Taahhütler var. Bunun için isim vermiyorum. Ama yolun şu an itibariyle yüzde 60'ını geçtik. Daha önce dağıtmış olduğumuz yüzde 40, bugün futbolculara ödediğimiz rakamlarla yüzde 60'ını yakalamış durumdayız" dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=7662

YaşarDoğu

helal olsun bu adamlara elleri öpülecek adamlar

seckin55

Cennetlik adamlarsınız Galip Baba ve Turgut Baba.... ;) ;)

ahk34

Ya şu Turgut tüfenk samsunspora başkan olsa nerde olurduk  bu takımda zaten onun eseri

samsunmania

Alıntı yapılan: ahk34 - 30 December 2008, 01:15:46
Ya şu Turgut tüfenk samsunspora başkan olsa nerde olurduk  bu takımda zaten onun eseri

Şu temlik olayları hallolursa neden olmasın.

beşnumara

teşekkürler galip öztürk ve turgut tüfenk.bu arada paralarını alamadığ halde devre arası gitme ihtimali olan arkadaşları da öğrenmiş olduk.demek ki para vermeseydik burhan bey gidecekti.boşuna transfer sesleri çıkmıyordu burhanla ilgili.zaten son haftalarda hep düşünceliydi.inşaallah ikinci yarı oynar.

veis

samsun için halen içi sızlayan insanlar var demekki.

celebi

ali ihsan

Alıntı yapılan: veis - 30 December 2008, 08:17:12
samsun için halen içi sızlayan insanlar var demekki.

Güzel ifade etmişsin dostum.

mehmet yılmaz

Allah razı olsun her ikisinden de
Allah daha çok kazanç nasip etsin...

Bu arada yönetimin alınan her kuruşu anında açıklaması ve kamuoyuyla paylaşması da önemli bir harekettir, tebrik etmek lazım...

harbisamsunsporlu5517

helal olsun zor gunumuzde yine yaptılar bir babalık allah razı olsun ikisindende

pitbul055

Allah razı olsun bunlardan,ama taşıma suyuyla değirmen daha nekadar dönecekki?

kuzey55

tebik ediyorum değerli işadamlarımızı futbolcu alacakları ödendiyse takımdan ayrılan olmayack bu durum sevindirici.umarım böyle yardımlar devam eder.

esedullah

Allah sizi başımızdan eksik etmesin

Kais

ya bu turgut tufenkın Allah ıslerını bozmasın bır dıger Galıp ozturkunde ınsallah dıger yardım edenlerınde hepsınden Allah razı olsun su krız ortamında gercekden cok buyuk ısler bunlar