Bank Asya 1.Lig 17.Hafta | Adanaspor - Samsunspor'umuz : 1-0

Başlatan MeL_55, 14 December 2008, 19:03:14

« önceki - sonraki »

cem 55

evet arkadaslar sitedeki bütün arkadasların tepkisi aynı kişilere sercan ve sefa artık bu çocuklara tepki gösterme zamanı geldi ya kendilerine çeki düzen verip üstlerinde taşıdıkları formanın hakkını verecekler yada derhal gönderilecekler taraftarın sabrı artık tasıyo  artistlik hareketlere laubali futbola karnımız tok bırakın futbollarını geliştirmeyi her hafta geri gidiyolar ha bu hafta düzelirler ha öbür hafta düzelirler derken kaç sezon geldi geçti eger oktay delibalta ve murat yıldırım ölümüne kosup çaba harcıyosa sende harcıyasaksın kardeşim bu işin şakası yok ben artık antremanda mı  olur maç içersinde mi olur sitemiz aracılıgıyla mı olur bu çocuklara bi şekilde tepkimizi göstermeliyiz son sözümde burhan denen forvetten baska herseye benzeyen arkadasa ya su takıma bi iyiligin dokunsun da devre arası sakarya mı gidiyon nereye gidiyon ne olur git düş yakamızdan ömrümüzü tükettin be kardeşim

kuzey55

işin en acı tarafı ise bu adamlar için altyapımızda o kadar genc çocuğu harcadık.artık nasıl seçildiyseler orasını bilmiyorum ama geçmişte kulübü yönetenler tarafından bu gencler prof. yapıldılar.şimdi bunlar geleceğimiz diyoruz istedikleri zaman neler yapabileceklerini görüyoruz,yıldız diyoruz ama ortalıkta yoklar.hepsinin aklı bir karış havada ve futbol dışında her konuda uzman olmuşlar.Bakın sakaryasporun genclerine ilk defa A takım formasını giymelerine rağman son 3 maçta aslanlar gibi mücadele ediyorlar.bizimkiler de 2 senedir oynuyo ama hiçbi halt yedikleri yok.utanın biraz...

birdost

Beşnumara arkadaş maçı çok güzel şekilde özetlemiş.Arkadaşlar Adanaspor ve Samsunspor takımları
bu liglerin takımı olmamalıdır bırakın bu ligi Süper ligde ilk altı takım arasında yer almalıdırlar.İki şehirimizin yanında isimleri dahi okunamayacak olan Belediye takımları ve bazı takımları Süper ligde gördükçe
kahroluyoruz Şehirlerimizdeki yerel yöneticiler ve varlıklı aileler artık bu işe el koymalıdırlar.Hepimiz takımlarımızın başarılı olması için  çırpınıp duruyoruz.Bugünkü maçı stadyumda seyrettim gerçekçi olmak gerekirse inanın iki takımında bu puanları toplaması bir mucize,ama sadece iki takım değil 5 Ocak stadında ve tv den seyrettiğimiz bazı takımları izledim ve kadro yapısı olarak bu ligin çok gerisindeler.İnşallah Yöneticilerimiz transfer konusunda çok isabetli işler yaparlarda ilk yarıda yaşadığımız sıkıntıları yaşamayız.Zaten ara transfer dönemini iyi değerlendiremezsek iki takım içinde aynı şeyleri düşünüyorum,bırakın ilk altıyı küme düşmeme mücadelesi veririz.Adanadan sevgilerle.Başarılı bir ikinci yarı dileğiyle esen kalınız.

edmontdante

Alıntı yapılan: birdost - 21 December 2008, 23:38:50
.Adanadan sevgilerle.Başarılı bir ikinci yarı dileğiyle esen kalınız.

Sağolasın kardeş umarım daha iyi olur 2.yarı herşey

beşnumara

22 December 2008, 01:17:57 #544 Son düzenlenme: 22 December 2008, 04:32:28 beþnumara
maçtan önce takımı ziyarete gittik

gördüğümüz gibi adanaspor tarafı dolu demirspor tarafı boş

efsane adanaspor taraftarı maraton da tıklım tıklım

red_white

süper görüntüler helal olsunnn bu arada şafak başkan hoşgeldin seni gördüğümüze çok sevindik

YaşarDoğu

helal besnumara keske mactan önce sercanın kulagını cekseydin iyi olurdu 8)

melikgazim

helal olsun beşnumara senin gösterdigin çabayı biraz sercan gösterseydi maç en azından berabere biterdi.

beşnumara

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 22 December 2008, 01:52:24
helal besnumara keske mactan önce sercanın kulagını cekseydin iyi olurdu 8)
maçtan önceki akşam takımı ziyarete gittiğimizde  sercan beye pek yaklaşamadım yaaa malesef.bi fotoyu bile zor çektirdik.aslında bazı şeyler var da bende kalsın. :'(

beşnumara

22 December 2008, 04:33:44 #549 Son düzenlenme: 22 December 2008, 05:14:09 beþnumara
videoları izlemeden önce bazı bilgiler vermek istiyorum.keşke fazla fazla video çekseydim.bi ara makinayı arkadaşa verdim takımı desteklerken çekim yapmayı veya yaptırmayı unuttum.aşağıdaki videoları ben şahsen beğenmedim ama oradan ufak da olsa güzellikler var ilk videoda portakal turuncudur diyoruz.tabii ki anlayana :-* 2.videomuzu da elimden geldiğince yaptırmaya çalıştım ama malesef beceremedim :-[ ama videonun sonunda az da olsak her zaman her yerde en büyük samsun diye bağırmayı da becerdik.sonra bunlar ne yapıyor acaba diye bakanlar için de aptal aptal bakma aptal aptal....
arkadaşlar 2.videoda ben koptum yaaa izlerken.arkadaşlara anlattım nasıl yapılacağını ama en alt sıradaki arkadaşlara dikkat edermisiniz ben ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım ;D yengeç dansı desen değill.çözen var mı acabaa? :P
http://tinypic.com/player.php?v=30uxnq0&s=5
http://tinypic.com/player.php?v=2hnvq81&s=5

beşnumara

22 December 2008, 05:25:37 #550 Son düzenlenme: 22 December 2008, 05:34:01 beþnumara
şimdi geleliiimm arkamızdan sallayan bazı adanasporlu arkadaşlara.bazı arkadaşlar demişki: 2-3 tane samsunspor atkılı vardı diğerleri hep çoluk çocuk,ads atkılı.arkadaşım ben stadın önüne geldiğimde o arkadaşlar zaten maça kendileri gelmişlerdi.sonra maç içerisinde birbirinize sövüyorsunuz.bi düşünün bakiimm neden sizin maçlarınızda demirsporlular rakip takım deplasman tarafında maç izliyor.maç resimlerine de dikkat edelim şimdi önce kale arkalarına bakalım niye adanasporlular kale arkası, adanademirsporlular kale arkası var.neden maraton ikiye bölünmüş halde ve neden kapalı ikiye bölünmüş halde adanaspor ve demirspor diye.resimlere bakalım mesela kapalı tribünde adanaspor tarafına bakın demirspor tarafına bakın.niye tribünlerde ayrımcılık yapıyorsunuz.siz önce stattaki yerleşim durumunuzu çözün sonra şöyle olmuyo böyle olmuyo deyin. bir kere neden şehrinizin diğer takımı olan adanademirspora X takımı diyorsunuz.
futbol takımımız adanaya geldiğinde tesisinizi açmadınız açmak zorunda olmayabilirsiniz ama insan otele gelir bi slm verir hoşgeldiniz der.samsunspora adanademirspor tesslerini açmıştır.idman demirsporun tesislerinde yapılmıştır.sizin yaptıınız insanlık değil.tesisi açmıyon niye gelip bi slm vermiyon.demek ki siz her gelene bunu yapıyorsunuz ki itici oluyorsunuz.sizi sadece malatya sever zaten o da aynı .okun kahverengisi işte ne diyelim.nasıl bir taraftar olduğunuz seçtiğiniz dosttan belli oluyor.
siz dua edin samsunspor her zamanki deplasmanını yapmadı yoksa zaten çok az sayıda olan taraftarınızın sesi hiç çıkmazdı.biz eğlencesine gittik maça.üniversiteden arkadaşlar gidelim takılırız dedi.yok efendim pankartımız yokmuş. yok efendim atkımız yokmuş.siz maça gelen kapalıdaki adanasporlulara önce atkı taktırın sonra başkasına laf edin.

pitbul055

22 December 2008, 12:03:27 #551 Son düzenlenme: 22 December 2008, 15:55:19 pitbul055
ne hikmetse sahada hiçbir iş yapmayan sercan hep yıldız gösteriliyor bazı kesimler tarafından.anlamadım gitti.zaten sezon başında kaçmaya yeltenmişdi turgut tüfenk bey parasını ödedi.keşke ödemeseydide defolup gitseydi..adamın aklında bitmiş samsunspor...defol git sercan bize yürekli oktaylar,muratlar yeterde artar bile.

kuzey55

Bu arada İstanbuldan Antalya ya gelirken Havaalında Samsunsporlu futbolcuları gördüm . Ucaklar aynı saatte kalktı . Ucağı beklerken dikkatimi çektiki birçoğu iddaa oynuyordu . Hatta bir tanesi kendi maçlarına 0 vermiş internet üzerinden oynanan bir sitede onu anlatıyordu . Bir tanesininde takıldığı kız Adana da oturuyormuş . Onun da baya muhabbetini yaptılar . Demek istediğim su ki hiç maçı kazanacagız havasında değildi samsunsporlular . isabet olmuş adanınn yenmesi .

antalyalı bir arkadaşın yorumu.buyrun burdan yakın...sayın tahsin kosif bu konuda gereiğini yapın lütfen...

Kais

jean

yazik oldu en az 1 puan almliydik ercument hoca geldigindne beri beraberlik almadi ilginc bir istatistik 3 galibiyet 3 maglubiyet oteki maci almamiz lazim demekki bu sirayla gidiyoruz bakalim nereye varacak