OKTAY DELİBALTA'dan SAMSUNSPOR umuzun büyük taraftarına mesaj

Başlatan Kaya, 15 December 2008, 21:31:17

« önceki - sonraki »

maço

rıze dogumlu olması onemlı degıl en yakın arkadasım dıyebılecegım adam aslen rızelı ama samsun dogumlu samsunsporlu  ;)

Kais

kuzey55

adam samsunluyum diyor yahu ne rizelisi aslen rizeli olabilir.ama samsunluyum diyorsa başka söze gerek yok.

Kais

Kişisel Bilgiler 
Doğum Yer  : SAMSUN 
Doğum Tarihi  : 27 Ekim 1985 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilci : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 861286 
Kulüp  : SAMSUNSPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 8 Ağustos 2008 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2010

veis

sözleşmesinin 2010 da bitecek olması sevindirici çünkü taraflı tarafsız herkesin begenisini kazanmaya başladı şehre ve lige alışdıkdan sonra dahada iyi olucakdır.

Kais

servest kalcak oyuncular furkan-2008 eray cagatay can hasan kenan mesut  sanırım bunlar o para odenmezse serbest kalcak

veis

furkan eray ve çagtaydan yaralanamıyoruz zaten mesut ehh işte ama kenan ve cana oyunlarından çok samsunsporluluklarından dolayı üzülürüm.

Kais

onlarda bırakmazlar bızı zaten harbı Samsun lu ve Samsunspor lu adam onlar

veis

RESMEN LAFI AGZIMDAN ALDIN çünkü ikiside atsanda bacadan geri gelicek cinsden samsunlular  :P

kuzey55

Alıntı yapılan: veis - 18 December 2008, 18:03:57
RESMEN LAFI AGZIMDAN ALDIN çünkü ikiside atsanda bacadan geri gelicek cinsden samsunlular  :P

kenan ve can gibi kaç tane karakterli adam gibi oyuncu var ki bu takımda.bu adamlar dediğiniz gibi kapıdan kovsak bacadan girerler...

Kais

aynen bu laf cok hosuma gıttı kapıdan kovsan bacadan gırerler yakısan bır laf bu ıkısıne helal olsun zaten cok sevıyoruz 2 sınıde

Kais

Alıntı yapılan: iak5529 - 15 December 2008, 21:31:17
OKTAY ile maçtan sonra yaptığım telefon görüşmesinde aynen şunları sizlere iletmemi söyledi ;

90 dakıka boyunca muthiştınız hele 60 dan sonra maçı sızler aldınız dıyebılrım.okdar takımını seven bı seyırcımız varkı ben her galıbıyetten sonra galıbıyetın mutluluğunu onlarla yaşamakdan kendımı alamıyorum ve butun trıbunlerı dolaşıyorum sız çağırmadan gelıyorum ama yuzsuzluk olmuyodur umarım  

bu galıbıyet taraftarımıza armağan olsun hepsıne sonsuz desteğinden dolayı teşekkurler

OKTAY DELİBALTA

annaaa konu basından berı ben bu yazıyı ılk defa gordum uzuldum acıkcası Oktay abının bu sozune trıbun cagırmadan gelıyor umrım yuzsuzluk olmıyordur hıc oyle olurmu oktay abı bız senı harbıden sevıyoruz ınanıyorum kı okıyorsundur kendın hakkında acılıan bu baslıgı sunu soylemek ıstıyorum sana ılk defa senın gıbı bı topcu gordum belkı yasım 19 eskıyı gormedım ama ben ılk defa gordum taraftar cagırmadan onları selamlayan yendıgınde gelen oley ceken yenıldıgınde ozur dıleyen ılk defa gordum helal olsun