OKTAY DELİBALTA'dan SAMSUNSPOR umuzun büyük taraftarına mesaj

Başlatan Kaya, 15 December 2008, 21:31:17

« önceki - sonraki »

Kaya

OKTAY ile maçtan sonra yaptığım telefon görüşmesinde aynen şunları sizlere iletmemi söyledi ;

90 dakıka boyunca muthiştınız hele 60 dan sonra maçı sızler aldınız dıyebılrım.okdar takımını seven bı seyırcımız varkı ben her galıbıyetten sonra galıbıyetın mutluluğunu onlarla yaşamakdan kendımı alamıyorum ve butun trıbunlerı dolaşıyorum sız çağırmadan gelıyorum ama yuzsuzluk olmuyodur umarım   

bu galıbıyet taraftarımıza armağan olsun hepsıne sonsuz desteğinden dolayı teşekkurler

OKTAY DELİBALTA

mehmet yılmaz

Maçtan sonra slymnbsrn ile birlikte otoparka gidiyorduk. Baktık bir aile, gişelerin oradaki atkıcıdan küçük bir çocuğa atkı alıyor. slymnbsrn "abi bu bayan, Oktay'ın eşi değil mi?" dedi. Yine de emin olamadık. O yüzden devam ettik. Migros'un otoprakına geldikten birkaç dakika sonra onlar da geldiler otoparka. Plakaya baktık 53; emin olduk iyice. Şoför mahallindeki arkadaşa işaret ettik bir saniye diye. Yanlarına gittik ve bayan kardeşimize "siz Oktay'ın eşi misiniz?" diye sorduk. Evet deyince de taraftarlar olarak Oktay'ı çok sevdiğimizi, yürekli oyunuyla ve golleriyle bizleri mutlu ettiğini söyledik. Çok sevindi haliyle. Selamlarınızı da ilettik tabii. Ayrıca İstanbul Grubundaki arkadaşlar adına biraz da haddim olmayarak İstanbul'daki düğünlerine gelmek istediklerini de söyledim. Mutlaka bekleriz dedi.

Oktay çok iyi bir futbolcu. Sanırım taraftarlar olarak da Murat ile birlikte en sevdiğimiz, beğendiğimiz iki yeni oyuncudan birisi.

Samsunsporla birlikte yürür, büyür, zirveye çıkar inşallah.

Sadece Samsunspor

ne yüzsüzlüğü oktayım bu takımın gururusun yürü be kim tutar seni

Kaya

Tufan

geleceğimiz böyle yürekli topçularda umarım şanlı formamızla uzun süreli başarılara imza atarsın oktay...

Mert

Oktay çok temiz bir adam inşallah samsunsporda yıldızı parlar.Seni seviyoruz oktay.

seckin55

Gerçekten super karakter.bitmek bilmeyen enerji var..3 saat oyna desen oynar..hiç tempo duşurmeden..çokda iyi bir Samsunsporlu...Bu büyük taraftara layik bir kişilik..inşallah bu heyecanını hiç kaybetmez ve Samsunspora çok katkıları olur..Bizde yerin buyuk Oktay..İnş da hep ole kalır..sakın ilhanlara tumerlere benzeme...başarılar

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 15 December 2008, 23:09:37
kime sorsam , Oktayın samimiyetinden memnunıyet duyuyor , uzun zamandır tribüne bu kadar sıcak bir oyuncumuz olmamıstı ..
mert nerelerdesin kardeşim...kayboldun bu aralar...Sensiz bir forum duşunemiyoruz canım kardeşim

red_white

Helal olsun Oktayyy arkandayızzz adanaya bakalım Samsundan gelen olucakmı

seckin55

beşnumara

oktayı canlı pek izleyemedimm.hep tvden izledim.tabii tv ile çıplak göz arasında çok fark var.adanada izlerim diye düşünmüştüm ama adana maçında cezalı.oktayın anlaşılan tarftarla arası çok iy böyle olması da güzel bir şey.inşaallah böyle topçuların paralarını öderiz.sonra paramı alamadım diye kaçırırsak kimse kızmasın.sonuçta adam evlilik hazırlıkları yapıyo.yönetimin ilk oktaya ödeme yapması lazım.
                                                                                      BAŞARILAR OKTAY

kuzey55

oktayla tesislerde bayramlaşma dolayısıyla kısa bir sohbetimiz oldu.bizi devre arası yapılacak düğününe davet etti.karakterli dürüst bir futbolcu son yıllarda öyle karaktersiz futbolcular gördük ki bu takımda böyle yürekli arkadaşları görünce gerçekten mutlu oluyoruz...arkandayız OKTAY...inş yolun açık olur daha güzel yerlere gelirsin kardeşim...düğününde o mutlu gününde istanbul grubu olarak yanında olacağız inşallah...

55_HayLAZ_55

Helal olsun Samsunsporumuzu Böyle yürekli insanlar ayağa kaldıracak

beşnumara

oktay hep böyle devam et.aman haa kendine dikkat et.evlendikten sonra forum düşüklüğü olmaz inşaallah.bu arada istanbul grubuna bir şey sormak istiyorumm.oktaya düğününde ne hediye alacaksınız bilmiyorum ama bence performans artırıcı bir şeyler almak lazım.en azından performansını düşürmeyecek hediye alın.yanlış anlaşılmasın.performans artırıcı derken 2. yarı için :D yoksa futbolcu adam sonuçta kondisyonu yerindedir. türkçe işte lastik gibi nereye çeksen oraya gidiyo

bengülü

oktay ilk geldiğinde herkez eleştirmişti yok alibeyköyünden geldi bu futbolcu amatörde ancak oynar diyerek bizim yorumcular öyle söylemişti oktay genç bir futbolcu inş. daha iyi olur