Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

veis

ben üstüme alınmadım ama sen bu sitede her kim olursa olsun bu tarz yaklaşımla ona cevap veremezsin.

FORZA ÞÝMÞEKLER

Bu ERCÜMENT futbolcu iken istanbul takımları ile oynanan maçlarda gol attığımız zaman adeta çıldırır el kol hareketleri yapardı.Onun için bu şehirde onu fazla sevmezler.2 takım tutan taraftarlarda ona tribünde çok küfür ederlerdi.Zira onun tek takımı SAMSUNSPORDU.

tolga

Alıntı yapılan: veis - 30 November 2008, 16:36:50
ben üstüme alınmadım ama sen bu sitede her kim olursa olsun bu tarz yaklaşımla ona cevap veremezsin.

o zaman no problem  tarzım beni ilgilendirir cevap yazmazsın olur biter  ne yazacağıma herhalde karışamazsın ben sana karışmadığım gibi

veis

sen bana istesende karışamazsın merak etme

merkez

Ercüment Hoca gerek kişiliği,gerek karizması gerek pro lisanslı eğitimi ile herşeyden öte Samsunsporluluğu ile bu işi en fazla hak edenlerden birisidir.Sezon başında Artist Hayrinin yerine Ercüment Hocayla Başlasaydık eminim ki şu en ilk 4 sıranın içinde olurduk.

Şimdi Samsunspor kazanmış böyle konuşması kolay diyenler olacaktır,Samsunspor bu kadro yapısı ile ve şimdiki iddiasız konumuyla bir kazanıp bir kaybedecektir bunun bilincinde olarak yorum yapıyorum ama herşeye rağmen Ercüment hocanın maç kaybettiğimiz zaman bizler kadar üzüldüğünden emin olmak bile yeter başka hiçbirşeye gerek yok...

Sonuç itibari ile önümüzdeki sezon birbirine ve hocasına alışmış bu kadro ipi göğüsleyecektir.

merkez

Beyler,kişisel atışmalarınızı özelden halledin lütfen

tolga

zatem bu anlamda beni ilgilendirmiyorsunki ben senin sadece samsunsporluluğunu takdir ediyorum diğer konularla muhatap olmam

veis

beni takdir etme hemşerim sen.laf larını tart da yaz yeter fazlasına gerek yok.

Sioux

Tolga forumda şöyleler var diyorsun sonrada adama gelip üstüne alınma diyorsun bende seninde içinde olduğun bir tartşımada desemki forumda ib.eler var, sonra da üstüne alınmamı diyeceğiz. kendinin akıllı, milleti saf sanma. biz bazıları gibi ADAMINA GÖRE SAMSUNSPORLU değiliz, ölümüne Samsunsporluyuz.

tolga

o zaman benim için etkisiz elemansın tartıp tartmıyacağımı sen öğretemezsin herhalde bazı şeyler zoruna gitti  çok uzattın bu konuyu

veis

ya bana görede sen de 1 damla akıl yok ama napim senin gibileri egitmekde üstüme yok

tolga

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 30 November 2008, 16:43:31
Tolga forumda şöyleler var diyorsun sonrada adama gelip üstüne alınma diyorsun bende seninde içinde olduğun bir tartşımada desemki forumda ib.eler var, sonra da üstüne alınmamı diyeceğiz. kendinin akıllı, milleti saf sanma. biz bazıları gibi ADAMINA GÖRE SAMSUNSPORLU değiliz, ölümüne Samsunsporluyuz.

alınan alınır ib.neler de olabilir üstüne alınan yazar yok problem rahat ol

mehmet yılmaz

Bu forumda yazıp da Ercüment Hocanın başarısızlığını isteyecek hiç kimse yoktur, varsa Samsunsporluluğundan şüphe edilir. Bizim için kişiler değil, Samsunspor önemlidir. Eğer kişilere göre destek verirsek eleştirdiğimiz siyasetçilerden, belediyecilerden, iş adamlarından zerrece farkımız kalmaz.

Tartışma içine giren arkadaşlarımızın bir tanesi hariç diğerlerini tanıyorum, birini de forumdan tanıyorum. Samsunspor sevginizi de biliyorum.

Forumumuzun yaşadığı bir sıkıntıdan dolayı canımız sıkkındı, yeni kavuştuk.

Bazı arkadaşlar "başlıklar kilitlenmesin" istiyorlar; emin olun bunu biz de istiyoruz. Ancak şimdi kısa bir mola verelim. Lütfen kimse kimseye laf dokundurmadan, fikrini yazsın.

Gece tekrar açacağım başlığı.

GençKozluklu

Arkadaşlar,

Bu forumda dün yazılan yazıalrı bugün okudum. Ner yazık ki bazı yazılara çok üzüldüm. Herkes gibi Ercüment hocada tartışılabilir, tartışılıyorda. Bu demek değildir ki başarılı olması için desteklenmeyecek.

Başarılı olduğunda belki geçmişten kalan olumsuz hatıralarda yerine daha pozitif düşüncelere bırakacaktır.

Doğal olarak her yeni hoca ya da futbolcu hakkında olumlu ya da olumsuz fikirler beyan edilebilir. Bunlar gayet normaldir. Önemli olan bu fikir çatışmasını birbirimizi kırmadan, dökmeden beyin fırtınası şeklidne yapabilmektir.

Bizlere yakışanda bu olmalıdır diye düşünmekteyim.

Emin olun Hayrettin hocada baaşrılı olsaydı herkes desekleyecekti. Ama olamadı. Ercüment hocada başarılı olunca destek artacaktır .öenmli olan SAMSUNSPOR dur. Başarı kiminle gelirse gelsin farketmez.

Teknik adamlarda futbolcular gelip geçer. Biz taraftar olarak hep burada olacağız. Her zaman, her şartta destekleyeceğiz.

Acizane istirhamım birbirimizin kırmadan, hakaretvari ve incitecek yazılar yazmadan görüş ve önerilerimizi paylaşalım. Bu şekilde olursa hepimiz mutlu oluruz.

Bizler için kişiler değil SAMSUNPOR dur önemli olan.

Saygılar sunar, Hayırlı işler dilerim.

**KaR6**

bazı gölgelerin inadına söylemek isterim ki kasımpaşa galibiyetinden sonra ercüment hocayı yolda gordum ve ilk işim tebrik etmek oldu o karnına benim yuzumden agrılar girenlere duyurulur..

biz iyi gunde kotu gunde bu takımın yanındayız.. benim Samsunsporlulugumu kasımpaşa maçında tribunde yanımda olanlarda çok iyi bilir.. Bu takım şampiyon olsun ben sırtımda tasırım hocayı, ermeni bile olsa, o kadar..

herkes akıllı olsun, yalamalıklardan avantacılıktan uzak, sadece takımımızı destekleyelim.. Benle problemi olan varsa da 15 gun daha 7/24 çiftlikteyim arayan bulur..