Fuat Köktaş bırakıyor; Samsunspor Olağanüstü Genel Kurula Gidiyor...

Başlatan samsunmania, 10 November 2008, 18:42:27

« önceki - sonraki »

kuzey55

şu noktaya dikkat çekmek gerekir başkanımızın dediği gibi..ligde ilk 7 içinde bulunan 6 takımla deplasmanda karşılaştık...deplasmanda oynayacağımız takımlar ise gbb,güngören,rize,erciyes gibi taraftarı olmayan yada vasat olan takımlar veya giresun ordu gibi yakın deplasmanlar...2. yarı bariz fikstür avantajımız var...

destek konusuna gelince şehirde firmalara taraftar olarak greken tepkiyi göstermek gerekir.bunun için şehirde geniş kapsamlı kampanyalar başlatabiliriz.bu konu üzerine ciddi düşünmemiz gerektiğine inanıyorum.ama öncelikle takımın biraz başarılı olması ve şehirde heyecan yaratması gerekiyor bu durum işimizi son derece kolaylaştırır.ancak öncelikle bizim adamakıllı kampanyalarla samsun şehrini harekete geçirmemiz;firmaları deseteğe zorlamamız gerek...

samsunmania

Bu haberden şu anlaşılıyor. "Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş". Samsunsporluluk ruhu bitmiş azizi o zaman. Cefakar taraftarımız haricinde fazla düşünen yok takımımızı maalesef. Bu da firmaları itiyor. Ne diyelim. Düştüğümüz yerden kalkacağız mutlaka.

yolgezer

Bu iş uzun vadede çözülmeli.Samsunspor u zengin başkan aramaktan kurtarmak gerek.Yoksa bu şartlarda bu atmosferde maçları kazanmanın kalıcı bir çözüm sağlayacağını sanmıyorum.Samsunspor u küçük paylar halinde isteyen taraftara satmak ve profesyonel bir yönetim getirmek.Bir çeşit tarım kooparatifleri gibi..Bu işin hukuki boyutlarını tartışmak lazım.Bence tek kalıcı çözüm bu..

Sadece Samsunspor

bir gün gelecek bu takım o destek vermeyenlerden acısını kötü çıkaracak ama o zamana kadar biz çok acı çekeriz

jean

samsunmania

Alıntı yapılan: jean - 25 November 2008, 17:11:21
iki gun sonraki kurul ertelendi o zaman kesin olarak

Talip yok. Ertelenir. Ama kaç kere? Bunu da sorgulamak lazım.

Bu arada sitede 5 dk önceye kadar benden başka kimse yoktu. Ne iş ne oldu bu millete ya. İlk defa böyle bir şey oluyor.???

sadece55

Fuat köktaş genede en çok uğraşan isimdi cidden keşke destek olsada birşeyler yapabilse onun da işi zor kolay deil

samsunmania

Köktaş'tan taraftara sitem

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, Kasımpaşa maçına sadece bin 400 taraftarın gelmesinin kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde haftalık olağan basın toplantısı düzenleyen Başkan Fuat Köktaş, Kasımpaşa maçı ve yapılacak olan olağanüstü kongreyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa galibiyetinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Köktaş, "Kasımpaşa ile oynadığımız maçta hem skor hem de futbol itibariyle herkes mutlu oldu" dedi. Futbolcuların tecrübe kazanmasıyla Samsunspor'un daha iyi bir takım olacağını belirten Başkan Köktaş, yönetim olarak bugüne kadar yaptıkları çalışmaların karşılığını almalarından dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Kasımpaşa maçında bekledikleri seyirci desteğine ulaşamadıklarından dert yanan Köktaş, "Bin 400 taraftarımızın karşısında top oynadık. Bu bizi gerçekten üzmüştür. Her ne olursa olsun seyirci desteğine ihtiyacımız var. Ekonomik yardımın gelmediği gibi, seyirci desteğinin de arkamızda olmamasını görmek bizi son derece üzüyor. Kulüp başkanı olarak görevim olduğunu düşünmemden dolayı bu uyarıyı yapmak istiyorum, mutlaka ve mutlaka bundan sonraki maçlarda herkesin Samsunspor'a ayıracak 3 saatlik bir zamanı olmalı. Taraftarlarımızdan takımına gelip destek vermesini arzu ediyoruz" diye konuştu.
Köktaş, gelecek hafta oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alacakları galibiyeti bayram nedeniyle tüm Samsunlulara armağan etmek istediklerini ve gelecek haftalarda oynayacakları Sakaryaspor ve Adanaspor maçlarından da puanlar alarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceklerine inandığını ifade etti.

Geçen hafta çoğunluk sağlanamaması nedeniyle yapılamayan olağanüstü kongreyle ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Köktaş, yeni kongreyi 4 Aralık Perşembe günü gerçekleştireceklerini, şu ana kadar yeni bir yönetimin göreve talip olmadığını kaydetti. Köktaş, "Samsun, güçlü bir şehir. Zaman geldiğinde taşın altına elini koyacak kişilerin olacağından hiçbir endişemiz yok. Futbolcularımızın transfer borçlarının bir bölümünü bayramdan önce ödeme gayreti içerisindeyiz. Para arayışlarımız devam ediyor.
Futbolcularımıza olan sorumluluğumuzu yerine getiremediğimiz takdirde futbolcuların çoğu lisanslarından dolayı serbest kalacaklar. Birkaç futbolcumuzun alacakları ile ilgili ihtarnameleri bize ulaştı. Bu durum federasyona ulaştığında futbolcular lehine karar vereceğinden dolayı serbest kalacaktır. Bugün biz varız, yarın bir başkası olacak, ama Samsun halkı mutlaka kulübü desteklemelidir. Her yönetim şehirden destek almak zorunda, aksi takdirde kulüp ayakta kalamaz" ifadelerini kullandı.

http://www.sporx.com/futbol/bankasya/135047/

Kais

nedenlerı cok bunun
1-mac cumartesı
2-ıs gunu
3-ogle saatı
4-mıllet uykudan yenı uyandı
5-tv den verıor

ama bu sartlara ragmen sahsen ben sabah 9 dan berı ayaktayım SAMSUNSPOR ıcın konfetılerı aldım stada gıttık geldık adamları topladık stada gıttık bagırdık geldık

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kais - 01 December 2008, 19:09:44
nedenlerı cok bunun
1-mac cumartesı
2-ıs gunu
3-ogle saatı
4-mıllet uykudan yenı uyandı
5-tv den verıor

ama bu sartlara ragmen sahsen ben sabah 9 dan berı ayaktayım SAMSUNSPOR ıcın konfetılerı aldım stada gıttık geldık adamları topladık stada gıttık bagırdık geldık

6-öğrencilerin dersanesi var (hadi lise 1-2 olsam asardım ama öss olunca olmuyor)

mehmet yılmaz

Perşembe günkü kongrede yeni bir aday çıkmayacağı açık. Zaten ocak ayında olağan genel kurul var. Bu nedenle olağan genel kurula kadar mevcut yönetim devam edecektir.

Kuvvetle muhtemele ocak ayında da kendi içlerinde bir revizyona giderler. Yönetim içinde maddi olarak destek vermediği gibi kaynak da oluşturamayan isimler var. Bunların yerine para akışı sağlayabilecek para ya da nüfuz sahibi kişiler alınacaktır.

Bu süreçte de şehir ileri gelenlerinin desteği istenmeye devam eder. Seçim yaklaştıkça bazılarının etekleri tutuşabilirİ siyaset bu, adama herşeyi yaptırır. Samsunspor'a destek bile veridirir valla!

Bize düşen her platformda Samsunspor'u gündeme getirmektir. Örneğin bir aday ile mi karşılaştınız, ilk ve tek sorunuz Samsunspor olsun. Mail atın telefon edin, web sayfalarındaki anktelere, haberlere yorum yazın. Kamuoyu olduğumuzu göstermek zorundayız.

jean

destek bulsaydi biraz iyi kotu yapardi bu yonetim bakalim ne olacak

europe_55

Alıntı yapılan: samsuni - 01 December 2008, 20:00:24
Perşembe günkü kongrede yeni bir aday çıkmayacağı açık. Zaten ocak ayında olağan genel kurul var. Bu nedenle olağan genel kurula kadar mevcut yönetim devam edecektir.

Kuvvetle muhtemele ocak ayında da kendi içlerinde bir revizyona giderler. Yönetim içinde maddi olarak destek vermediği gibi kaynak da oluşturamayan isimler var. Bunların yerine para akışı sağlayabilecek para ya da nüfuz sahibi kişiler alınacaktır.Bu süreçte de şehir ileri gelenlerinin desteği istenmeye devam eder. Seçim yaklaştıkça bazılarının etekleri tutuşabilirİ siyaset bu, adama herşeyi yaptırır. Samsunspor'a destek bile veridirir valla!

Bize düşen her platformda Samsunspor'u gündeme getirmektir. Örneğin bir aday ile mi karşılaştınız, ilk ve tek sorunuz Samsunspor olsun. Mail atın telefon edin, web sayfalarındaki anktelere, haberlere yorum yazın. Kamuoyu olduğumuzu göstermek zorundayız.

Haklisin samsuni abi. bize düsen görev SAMSUNSPOR´u her zaman gündemde tutmaktir nasil ki trabzonspor her zaman trabzon´un gündeminde ise...

Bundan sonra SAMSUNSPOR´a destek vermeyenin oy alamayacagini bilmesi lazim bunun icin de her platformda kendimizi hatirlatmamiz lazim!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 01 December 2008, 20:00:24

Kuvvetle muhtemele ocak ayında da kendi içlerinde bir revizyona giderler. Yönetim içinde maddi olarak destek vermediği gibi kaynak da oluşturamayan isimler var. Bunların yerine para akışı sağlayabilecek para ya da nüfuz sahibi kişiler alınacaktır.

Bu süreçte de şehir ileri gelenlerinin desteği istenmeye devam eder. Seçim yaklaştıkça bazılarının etekleri tutuşabilirİ siyaset bu, adama herşeyi yaptırır. Samsunspor'a destek bile veridirir valla!

abicim katılıyorum eğer oy istemeye falan gelirlerse herkes samsunspordan bahsettsin, hatta belediyelerin web sitelerinden e-mail atın, yakın tanıdığı olan varsa onlar bişeyler yapsın yani artık bir hareketlenme olsun

AntZ

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı tek idmanla devam etti. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman oldukça neşeli geçti. Düz koşuyla başlayan idman, slalom ve kondisyon çalışmasıyla sürdü. Futbolcular çalışmaya tam kadro olarak katıldı. As Çelik Döküm İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tüfenk, Başkan Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte idmanı izledi. Ayrıca Turgut Tüfenk, Başkan Fuat Köktaş'la özel bir görüşme yaptı. Görüşmede kulübün son durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Çalışmanın ardından Teknik Direktör Ercüment Coşkundere basına yaptığı açıklamada, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi. Coşkundere, Kasımpaşa maçından önce karşılaşmayla ile ilgili araştırmalarını ve analizlerini yaptıklarını, çalışmaya göre bir oyun tarzı oluşturup sahaya çıktıklarını söyledi. Karşılaşmanın taraftara sıkıcı gelmiş olabileceğini belirten Ercüment Coşkundere, "Samsunspor'un ligdeki durumu ve müsabakanın önemi açısından böyle bir maç olması gerekiyordu. İstediğimizi de aldık. Bütün oyun düzenimiz kontra atak üzerineydi. İkinci yarı Sercan'la bulduğumuz golü atsaydık daha farklı olabilirdi. Sonra Kasımpaşa öne geçti. Biz oyunun gidişatına göre tarzımızı değiştirip 3-4-3 oynamaya çalıştık. Penaltıyı bulduk. Golü attıktan sonra eski düzene dönüp maçı tamamlamaya çalışırken uzatmalarda gelen golle maçı kazandık ve mutluyuz" dedi. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına da değinen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Hafta sonu oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladık. Bizim için her maç önemli. Bundan sonra oynayacağımız her maça kaybetmemek için çıkacağız. Sonra galibiyeti düşüneceğiz. Bundan sonraki maçlarda böyle disiplinli bir şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20081202/coskundere_her_mac_onemli.html

Acaba?