Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

Cadde55

Golü bulduktan sonra inanın sevinemedim çünkü bu skoru koruyamayacağımızı düşünüyordum,  (gerçi gümüşdağ olsaydı yine koruyamazdık) ancak öyle olmadı, gerçekten deplasmanda çok süper bi sonuç, maç ile ilgili yorum için 35ama55 e teşekkürler, izmirde takımımızı destekleyen arkadaşların ayaklarına seslerine yüreklerine sağlık...

never.55

samsunspor kafilesi istanbuldan 22.20 ucagiyla hareket edecekmis.samsunda 23.45 gibi olur karsilamaya gidecek arkadaslarin dikkatinee........

55.hakan

bense bu hafta maçı takip etmedim bu sefer akşam eve  gelince bakacam dedim çünkü takip edince sonuçta kötüyse yanımdakilerin kalbini kırıyorum bu yüzden yeni baktım ve havalara uçtum.diğer bir konu ise liderle aramızda sadece 9 puanın olması yani 2 maçlık galibiyet bizi potaya sokar tabii havalanmadan rakibi iyi etüt ederek neden olmasın.galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum turgut u da kutlamak gerek..bu arada serkan aykut ilk 18 de var mıydı yoksa sakatlanma falan mı var bilgisi olan var mı

never.55

turgut isimli sahsiyett 5 tane nett gol pozisyonuna girdii ancak birini atabildi arkadasim neyini kutlucam turgutun birak allah askina

since1965

Bir sitede de yazıyor taraftarlar takımı karşılamaya gidecek.Ne oldu ki rezil herifler ligde 11 hafta oynandı ilk deplasman galibyetlerini aldılaar.Onlar önce bu şehire olan borçlarını yerine getirsinler.Bu galibiyetden sonra inşallah sıfır puanlı bir seriye başlamayız.

Cadde55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 November 2008, 22:29:42
@ cadde 55 ;

kardeşim yazarken acaba cok mu uzun yazdım dıye dusundum ama oyle duygular yasadık kı kelımelerle ancak bu kadar oldu ..

Kardeş uzunluğu önemli değil okuruz, uzun ve ayrıntılı yazdığında güzel olmuş, maçı izleme şansımız olmadı, yendik ama takım nasıldı bunu bilmiyorduk, sayende bilgi sahibi olduk,

edmontdante

35ama55 teşekkür ederim kardeşim maçı izlemiş kadar olduk sayende.Hasan iç sahada sağlam ama depşasmanda hemen hemen her maçta kötü performans sergiliyor bunu anlamak zor.Diğer her şey tahmin ettiğimiz gibi aslında.Bizim orta saha ve forvetimiz hemen hemen aynı performansı gösteriyor.Ama defans genelde basit hatalar yaptı geçmiş deplasman maçlarında.Hemen hemen Hepsinde çok gol pozisyonuna girip  basit defans hataları nedeniyle kaybettik deplasmanda.

Oktay  ve Murat topun bizde kalmasını sağlayan adamlar.Murat çalıyor hemde kullanıyor.Oktay ise topun bizde kalmasını sağlıyor ve dikine gidebiliyor.

Sercan,Sefa,Hakan  ve Turgut'u zaten gözümde canlandırabiliyorum.

SBK maçında  2.golde SÖĞÜTLÜBAHÇELİ'lerin ve sonrasında salonun tamamında oluşan sevinci tarif etmek zor

55.hakan

16 November 2008, 22:40:15 #427 Son düzenlenme: 16 November 2008, 22:42:03 hakanelgun
Alıntı yapılan: never.55 - 16 November 2008, 22:21:59
turgut isimli sahsiyett 5 tane nett gol pozisyonuna girdii ancak birini atabildi arkadasim neyini kutlucam turgutun birak allah askina
öyle ya da böyle galibiyette emeği geçen herkesi kutladım.kazma da olsa boş kaleye de atamasa da bu galibeyette emeği geçmiştir bırakın da kimi kutlayıp kutlamayacağımıza biz karar verelim.

never.55

Alıntı yapılan: since1965 - 16 November 2008, 22:32:41
Bir sitede de yazıyor taraftarlar takımı karşılamaya gidecek.Ne oldu ki rezil herifler ligde 11 hafta oynandı ilk deplasman galibyetlerini aldılaar.Onlar önce bu şehire olan borçlarını yerine getirsinler.Bu galibiyetden sonra inşallah sıfır puanlı bir seriye başlamayız.
sen gitmeyeceksen gitmezsin arkadasim kimseyi evinden zorla kaldirip götürmüyorlar.yendigimiz hafta rezil herifler deme bari otur evinde sevincini yasa altayi yendik boru degil.hemde yonetimin istifa edecegini acikladigi bir haftada.bu yuzden takima destek olmaliyiz diye dusunuyorum.

nilsah

ondestan_11

Alıntı yapılan: samsuni - 16 November 2008, 21:02:15

Bakalım kimler kendisini görebilecek?

ya bu resimde ben gorunmemişim canım sıkıldı,,

ama altayı harbi sahadan sildik,, hep boyle oluruz inşallah, yanlız maçın sonlarına doğru  tirübünde cok orktuk hakem son bi anda bi kalleşlik yapacak die bacaklarım titredi, yanlız ben 15den aldm bileti kötü kazıklandım

nilsah

arkadaşlar 90 dakikanın görüntüleri bende hatda soyunma odası dahil.nasıl ekliyecegim?

edmontdante

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: nilsah - 16 November 2008, 23:04:59
arkadaşlar 90 dakikanın görüntüleri bende hatda soyunma odası dahil.nasıl ekliyecegim?

google'a gir image yaz ilk çıkan siteye tıkla resimleri teker teker upload et linkleride buraya kopyala ben bunu resimli olarak anlatmıştım ama sitenin neresinde bilmiyorum

linki buldum buna tıkla resimli anlatımı var

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3305.0

Ladikli

Bugünleride gördük deplasmanda galip geldik,oh be gerisi gelir artık.