Bank Asya 1.Lig 12.Hafta | Altay - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan Sempatik Bengülü, 09 November 2008, 21:49:46

« önceki - sonraki »

samsunmania

Bu arda maç biletlerini 5 liradan 15 liraya çıkartan fırsatçı Altay yönetimine de protestolarımı gönderiyorum.  >:( >:( >:(

Kais

Alıntı yapılan: Kais - 12 November 2008, 12:34:32
bu macı alcagımıza ınanıyorum kesınlıkle alıcaz soylemedı demeyın

ben demısdım demek ıstıyorummmm :D

Kais

Alıntı yapılan: Kais - 14 November 2008, 12:51:50
ya altay yenılmıcek bı takım degılkı ben rahat kazanırız dıyorum ıns oyle olcak

bir kez daha ben söyleiştim demek istiyorum  ;D

Sadece Samsunspor

Ercüment hocamız iyi başladı inşallah böyle devam eder. Turgut eğer bu maçta gol atamasaydın bu takımdaki son maçın olurdu heralde. Bu arada bazı taraftarlarımız havaalına gidiyormuş takımı karşılamak için. Bu futbolcular ve teknik heyet için çok iyi bir moral olur.

Heytttt be şu sevince bak.

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SAMSUN

bezgınbekır

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 November 2008, 20:33:41

kendi taraftarına 5 liradan bilet satarken bize 15 liradan basmaya çalışan Altay yönetimine de yazıklar olsun .. Gittik Altay tarafından aldıgımız bıletle Samsunspor tarafına girdik , kapıya koydugunuz adamlar da ayık olsun  ;)
baba koptum ya süper  ;D ;D ;D

Kais

ya ben macın sonucunu duyduktan sonra 2 saat oyun oynadım kolbastı bılmezdım sevıncden bıseyler uydurdum 1 saat boyunca calasın bana bı roman dale ıle oynadım cok sevındım ya

berkay55

takımımızı kutluorum Altay gıbı zorlu bı deplasmandan puan cıkardık ınsallah bu yukselıs bır maclık kalmaz devam ederr..

mehmet yılmaz

cgr

baSket macında oldugumuz için siteden takip edemedik haberleRi... ama tüm salonu gol diye sevince bogmak da ayrı bi güzeldi :) :P  cok iyi oldu bu galibiyEt , sıRa D.BakıR'da inşallah ordan da puan veya puanlarr...

never.55

diyarbakir i da yenmemiz gereklii ama ben guveniyorum artik samsunspora.umarim turgut da aklini basina alir diyarbakir macina kadar ve bizi oralarda rezil etmez.bir gol atip kendini kurtarmakla olmuyor.

gozgoz yýlmaz

Murat ve Oktay'ın bilgisayar çıktıları bile bu takımda oynar, oynamalı...
Ordu maçından beri gülmeyen yüzümüzde çiçekler açıyor, meğer dünya ne güzelmiş. Kuşlar, böcekler, çiçekler varmış. Pastoral şiirler yazasım var bu gece...  ;D ???

samsunmania

Bir de anektod size,
Maçtan çıktım. Son model Mercedesli bir dallama bana maç kaç kaç bitti diye sordu. Ben de 2-1 dedim. Yendik mi Samsun'u dedi. Ben de hayır biz yendik. Samsunspor yendi deyince herifin yüzü malum yerime döndü :P :P. Ne güzel bir hismiş bu ya. Teşekkürler Samsunsporum.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 16 November 2008, 21:51:14
Bir de anektod size,
Maçtan çıktım. Son model Mercedesli bir dallama bana maç kaç kaç bitti diye sordu. Ben de 2-1 dedim. Yendik mi Samsun'u dedi. Ben de hayır biz yendik. Samsunspor yendi deyince herifin yüzü malum yerime döndü :P :P. Ne güzel bir hismiş bu ya. Teşekkürler Samsunsporum.

süper lannnnnnnnn ;D ;D ;D ;D ;D ;D hahaha ölümüne samsun lan ;D ;D ;D

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 11 November 2008, 10:24:06
samsunspor bu maçı rahat alacaktır bundan hiç şüphem yok umutsuzluk biz samsunsporluların değil zavallıların durumudur biz samsunsporluyuz biz deki sevda kimsede yok

seni sevdiğime hiç pişman olmadım
aslanlarım benim utandırmadılar beni

seni sevdiğime hiç pişman olmadım