Sn. İsmail UYANIK! Emanete Sahip Çıkın.....

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

europe_55

11 November 2008, 23:44:38 #45 Son düzenlenme: 11 November 2008, 23:47:39 europe_55
Alıntı yapılan: METE_55 - 11 November 2008, 22:57:43
arkadaşlar  artık iş başa düştü allahını seven varsa birleşelim ama lafta değil bakın tekrar diyorum istanbul gurubuda ,tuzlalılarda, söğütlübahçede, hırçınlarda,şirinlerde,mekansızlarda, atakum arenada, bengülülerde,kısacası samsunsporu seven herkez allahını seven varsa bu hafta sonu yada bir dahaki hafta sonuna bir tarih belirliyelim ve cumhuriyet meydanında binleri topluyalım birdefa olsun gelin birlik olalım nedmişler bir elin nesi iki elin sesi, birlikten kuvvet doğar,,, canımda kanımda samsunspora feda olsun 55  :-[

Bence arkadas dogru söylüyor...
Bir kez de olsa birleselim ve gücümüzü gösterelim, sesimizi duyuralim...
Ancak öyle birseyleri degistirebiliriz ve belki de Sn. ISMAIL UYANIK´i yeniden baskan olmaya ikna edebiliriz...
Site´nin yöneticileri bu isi ayarlarsa iyi olur...

seckin55

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 10 November 2008, 20:48:39
inanın rahmetli teomanla hep bu konuda tartıstık ama keşke şu yazımı okusaydı evet ismail başkan emanete sahip çık

Burada yazılı mesajını okuyunca keşke timoftede görseydi dedim,yazsammı bunu diye düşünürken hemen yazıldı daha bi hoşuma gitti,
Daha biraz önce özel mesajlarıma şöyle bir göz attım,bu mesajı yazmaya karar verdim,
Senle 2006 yılında bir ismail uyanık kavgasına girmişiz,sonunda işi tatlıya bağlamışız ama hainliğimizi bile bırakmamışız :)

Samsunsporun başına gelen insanlar öyle hainlik ve yanlışlar yapmışlarki,sevmesine rağmen en çok karşısında duran adama bile sonunda İsmail Uyanık dedirtmişlerdir,diyebilirmiyiz :) şaka

seckin55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 12 November 2008, 02:25:22
Bu işi yapsa yapsa Samsuni yapar ; en azından birlik konusunu , cumhuriyet meydanı konusunu ama bakalım herkes onun kadar Samsunsporlu mu ?
sonunu kadar Samsunspor..topraktayken bile..:)

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 13 November 2008, 03:11:13
Burada yazılı mesajını okuyunca keşke timoftede görseydi dedim,yazsammı bunu diye düşünürken hemen yazıldı daha bi hoşuma gitti,
Daha biraz önce özel mesajlarıma şöyle bir göz attım,bu mesajı yazmaya karar verdim,
Senle 2006 yılında bir ismail uyanık kavgasına girmişiz,sonunda işi tatlıya bağlamışız ama hainliğimizi bile bırakmamışız :)

Samsunsporun başına gelen insanlar öyle hainlik ve yanlışlar yapmışlarki,sevmesine rağmen en çok karşısında duran adama bile sonunda İsmail Uyanık dedirtmişlerdir,diyebilirmiyiz :) şaka

şaka kelimesi fazla olmuş olay aynen bu kötü çocuk ..dediğin gibi adnan ölmez le başlayan ve devam eden ler öyle yanlışlar yaptılar ki anlatılamaz.
keşke gelse de ....

seckin55

bizim çöküşümüz ilhan la tumerin kaçmasıyla başlamadımı? bedava ya gidip sonra araya valinin girip az da olsa birazcık para alınmasıyla ve ondan sonra yusuf ziyanın makbuzu cuzi bir fiyat gostermesi ve ardından maliyenin 7.5 trilyon cezasıııı....yanlışım varmı.

METE_55

o 7.5 trilyon maliye cezasıda büyükşehir belediye başkanı yusuf ziya yılmazın samsunspora kazığı zaten  o zaman 18 trilyon borç ismail uyanıktan kalma ama ozaman ligdeydik zaten gelirde vardı düşmesek bişey olmazdı ama adnan ölmez ve yaltıkçıları sağolsun bu takımı buhale soktular samsunspor küçüldü ama onlar büyüdü yazıklar olsun...55  >:(

Mert

Samsunsporu bu hale getirenler utansın ne diyelimki.İsmail başkan gelse çok iyi olur bize ilaç gibi gelir ama gelmezki..