Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

alemduysunkralsamsun55

BEYLERR CIFTLIKTEE MACTAN SONRAA ISTANBUL PCLERI GEZIYOLARR DUN GEREKLI CEVABI VERDIK BUNDAN SONRAA HERKES DIKKATLI OLSUN KIMSE DOLASTIRMASIN BU PCLERI SAMSUNDAAA

kadifekaleli

la gardaşlarım inanın maçta delirdim ne olduğu belirsiz iki adam takımın başında ilk oynayacak adam Oktay yedekde golü attık ikinci yarı karabük tek kale top oynuya bizim dikine oynayan tek oyuncumuz delibalta dışarda ısınıyo serkan aykut hiçbirşey yapmıyo sahada geziyo benim necip taraftarım serken aykut diye bağırıyo neyapyı la bu adam bu maçta oktay oyuna girdikten sonra 3 arapası attı %100 lük bir volesi çizgiden çıktı böyle bir adam dışarda Murat Yıldırım dışarda bana söyleyin abi Zafer Şakar hangi maçı aldı ne oynadı da ilk 11 başladı hoca kovulalı 10 gün oldu hala bir hoca alamadı yönetim alamıyacaktınız hocayı niye kovdunuz ben hayatımın en kötü 3 yılını yaşıyorum takımımı bu hale getirenleri alayını kınıyorum artık küfretmekten bıktım hepsinin ..........

cem and naz55

şu anda samsunsporun en formda futbolcusu kim....oktay delibalta
be hoca ayıptır ya sefa hiçbirşey yapmadı sadece hakem gibi pozisyon izledi
nafız turhal stadda bulunan herkes gol yiyeceğimizin farkına vardı ne diye oyuna müdahale etmezsin neden oyuncu değişikliğini zamanında yapmazsın
turgut doğan şahin,senin yerin samsunspor un paf takımı bile olamaz son saniyede kaçırdığın gol tam bir beceriksizlik göstergesi 3 metreden bomboş kale yerine dışarı atan futbolcu samsunspor un banko futbolcusu olamaz hoca...
son dkkada turgut öyle bir gol kaçırdı ki 3 metre kaleyle arası kaleci olduğu yerde duruyor ümidi kesmiş turgutun yanında kimse yok sen inanılmazı başar topu yandan auta at buna ne denir biliyormusunuz kabiliyet düşmanı boş kaleye atmak kabiliyetsizklik değil aslında salaklığın ta kendisi

Baskent_Samsunspor

sefa bey aynı adnanın yolundan gidiyon varya ya kendine çeki düzen ver yada çek git senin koca g.tune kalmadık!!!!!!!!!!!!!!

MeL_55

10 November 2008, 23:41:28 #469 Son düzenlenme: 12 November 2008, 01:25:09 MeL_55
buyrun sirinler sov

www.rapidshare.com

celebi

MeL_55

seckin55

Özür diledi

Karabükspor karşılaşmasının son dakikasında müsait durumda olmasına rağmen galibiyet golünü atamayan genç forvet Turgut Doğan Şahin, takımdan arkadaşlarından ve taraftarlarından özür diledi
Samsunspor'un genç golcüsü Karabükspor maçında son dakikada kaçırdığı gol sonrasında adeta yıkıldı. Uzun süre kendine gelemeyen ve takım arkadaşlarının yardımıyla ayakta durabilen Kırmızı-Beyazlı oyuncu, soyunma odasında takım arkadaşlarından özür diledi. O kadar rahat bir pozisyonda galibiyet golünü atamamış olmasına kendisininde çok şaşırdığını belirten genç futbolcu, "Bi anda topu önümde buldum. Yapabileceğim en iyi vuruşu yapmak istedim ancak olmadı" dedi. Futbolda bazen bu tarz talihsiz olayların yaşanabileceğinide sözlerine ekleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin genç golcüsü, "Hafta sonu Altay ile oynayacağımız karşılaşmada kendimi affettireceğim" diye konuştu.

bırak artık bu mallıkları...sn bafrada bile oynayacak adam degılsın..

red_white

senden olmaz koçum olmaz  senin yerinde ben olsam en az 3 tane gol atardım

hakan55

Kardeş link hala ölü.. yoksa bendemı sorun var anlamadım..

MeL_55

Alıntı yapılan: -Reis- - 12 November 2008, 20:53:07
Kardeş link hala ölü.. yoksa bendemı sorun var anlamadım..

evet link yine ölmüs rapidshare benimle oyun oynuyor galiba

yeni link

http://rapidshare.com/files/163134616/CIMG8710.AVI.html

Tufan

ben sabah indirdim görüntü çok güzelde ses net değil bide tabi arada birbirini bastırmaya calısma durumu var ...

samsunmania

Turgut'un kaçırdığı golü şimi seyrettim .Seyretmeyenler hiç teşebbüse geçmesin. Moraliniz hepten sıfır olur. Akıllara zarar. Yazıklar olsun.

Tufan

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 12 November 2008, 22:45:42
Turgut'un kaçırdığı golü şimi seyrettim .Seyretmeyenler hiç teşebbüse geçmesin. Moraliniz hepten sıfır olur. Akıllara zarar. Yazıklar olsun.

nerden izledin ben çok merak ediyorum çok övdüler gerçekten zoru başarmış...

samsunmania

Alıntı yapılan: SPectre - 12 November 2008, 22:50:01
nerden izledin ben çok merak ediyorum çok övdüler gerçekten zoru başarmış...

D spor'un maç özetlerinden seyrettim. Dostum yemin ederim kafayı yersin.