Sn. İsmail UYANIK! Emanete Sahip Çıkın.....

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:42:26

« önceki - sonraki »

Kaya

Eğer bu yazılanları gün gelirde okursan büyük başkan şunu hiç bir zaman  unutma burdaki insanlar seni çok seviyor ve şu an da çok yanlız ve sahipsiziz en kötüsüde bize yakışmayan insanların bizleri yönetmesine göz yummak zorunda kalıyoruz neden çünkü bizde senin gibi SAMSUNSPOR luyuz gerçek SAMSUNSPORLU....katlanmak bu şehirdeki hainlere katlanmak işte en büyük ortak noktamız bu sende zamanında bu şehirdeki hainlere inat başkanlık yaptın yeri geldi onlara katlandın  ama hep SAMSUNSPOR luydun hiç boyun eğmedin...

Şimdi biz boynu bükük bekliyoruz.....

Tufan

11 November 2008, 01:26:46 #31 Son düzenlenme: 11 November 2008, 01:29:01 SPectre
dün karabük maçı oynanırken aynı anlarda ankaraspor eses maçı var digitürkte bende iddaadan takip ediyorum bizim maçı bi yandanda eses maçına bakıyorum. o ara biz gol yedik tabi ben bi okkalı kaptırdım 45li yaşlarda esesli bi abi sordu yattın mı falan diye olayı anlattım adamın dediği laf kulağımda sizin bi ismail başkanınız vardı o bıraktı düştünüz dahada kolay kolay çıkamazsınız dedi .bende haklısın abi durum onu gösteriyor dedim demekki olacağı varmış ertesi gün bizim ampülcü trabzon tayfası kaçmış meğerse ....
ben 21 yaşındayım menteşoğlu dönemini görmedim bizim dönem ismail başkanla samsunsporlu oldu peki ya şimdiki gençler neyle samsunsporlu olucak trabzonlu 3 ayda kaçan başkanıyla mı?

jean

ismail uyaniga maddi anlamda destek lazim yoksa gelse ne yapacak parasi zpulsuz adamcagiz

kumköylü ahmet

adam daha samsunspordan alacakli abiyki oncelik para degil ama buda göz önünde bulunduralacakdir...
gelmezzzz....

OLMUYACAK DUAYA AMiiiiiiN DENMEZ

CeLiL_55

11 November 2008, 03:09:57 #34 Son düzenlenme: 11 November 2008, 03:13:44 CeLiL_55
büyük başkan İsmail Uyanık'ın gelmesi için kulübümüzün maddi anlamda destek alması gerekiyor büyük başkan yıllardır tek başına mücadele etti dayanabildği kadar dayandı kulübü götürebildiği kadar götürdü mücadele etti ancak burda Samsun halkı ve bizlerde suçluyuz kulübe Süper Ligdeyken destek olamadık kimse umursamadı herkes çok rahattı nasıl olsa düşmeyiz rehaveti vardı Samsun halkında İsmail başkan bir türlü anlatamadı derdini halka kimse anlamak istemedi bas bas bağırdı ismail başkan destek olun takımınıza sahip çıkın ancak sevgili kardeşimiz Musa Aydın'ın söylediği gibi İsmail başkan ve Futbolcuların 2004-2005 Sezonu içerisinde göstermiş olduğu Performasla Ligde 1 sene daha kalmıştık takımdaki herkes paralarını alamıyordu Futbolcuların Samsunsporu sevmesi ve İsmail başkan sayesinde onursal bir mücadele içinde bir sezon geçirdik ancak İsmail Uyanık büyüğümüz abimiz yine destek çarısına cevap alamadı sezon sonunda ve artık desteğinin sonuna geldi ve bırakmak zorunda kaldı maalesef Adnan Ölmez iş adamının eline düştük ve şimdi o günden beri kara bulutlar altındayız eğer İsmail Başkan gelirse bize ancak Manevi destekte bulunabilir bunun için Maddi desteğe acilen ihtiyacımız var.

Nuri Asan

Sayın Başkan'ım biz taraftarlar olarak kendi aramızda tek ses olamadık,Tribunlerimizde 5 grup oldu takımımızı bu hale getirenlere sesimizi çıkartamadık,tribunlerimizi bir istanbul tamımına satanları,bizi polise coplatanları,gece yarısı evimizden alanları yeniden belediye başkanı seçtik.Sizin ısrarla Takımınıza Sahip Çıkın söylemlerinizi kulak arkası yaptık.

Sayın Başkanım siz olmadan 4-5  yıllık dönemde takımımız eridi gitti,koskoca Samsunspor itin köpeğin maskarası oldu.Herkez bu takım üzerinden prim,reklam yapmaya çalıştı biliyorsunuz Sayın Başkanım çokta başarılı oldular.

Sayın Başkanım tek çözüm sizsiniz siz olmassanız sonumuz Uşakspor gibi olacaktır.

europe_55

Alıntı yapılan: coleccionista1965 - 11 November 2008, 14:31:46
Sayın Başkan'ım biz taraftarlar olarak kendi aramızda tek ses olamadık,Tribunlerimizde 5 grup oldu takımımızı bu hale getirenlere sesimizi çıkartamadık,tribunlerimizi bir istanbul tamımına satanları,bizi polise coplatanları,gece yarısı evimizden alanları yeniden belediye başkanı seçtik.Sizin ısrarla Takımınıza Sahip Çıkın söylemlerinizi kulak arkası yaptık.

Sayın Başkanım siz olmadan 4-5  yıllık dönemde takımımız eridi gitti,koskoca Samsunspor itin köpeğin maskarası oldu.Herkez bu takım üzerinden prim,reklam yapmaya çalıştı biliyorsunuz Sayın Başkanım çokta başarılı oldular.

Sayın Başkanım tek çözüm sizsiniz siz olmassanız sonumuz Uşakspor gibi olacaktır.

Bence de haklisin...

Sayin Ismail Uyanik Baskanim lütfen GERI DÖNÜN !!!!!!

Bu taraftar o zaman takimina hic olmadigi kadar sahip cikacaktir bundan emin olun.

Bizi ancak SIZ KURTARABILIRSINIZ!!!!!!!!!!!!!!
Lütfen!

jean

adam geri donse ne olacak parasiz pulsuz ciddi anlamda destek gelmezsse adamin yapacaghi birsey yok bence

guvensolmaz

Ağlatma artık bizleri de dön başkan,,, taşı toprağı altın şehri artık bırak da gel başkan,,, memleketinin tozuna toprağına çamuruna dön başkan,,, dön ki hayatta tutunacak tek dalım SAMSUNPORumu kurtar başkan,,, gittin gideli yüzümüz gülmedi başkan,,, varsın değişen birşey kalmasın sen değişme be başkan,, duy bu sesi dön başkan, artık ağlatma,yalvartma,çapulculara meydan bırakma be başkan,,sen gel de amatöre düşelim razıyım başkan !

METE_55

HEY  İSTANBUL GURUBU, BURSALI BENGÜLÜLER, İSTANBUL TUZLALILAR, SİZLERE SESLENİYORUM  GURBETTE CANI DAHA ÇOK YANAN BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARI  HAYDİ GELİN HEP BERABER ARAYALIM ATİLLA CEBECİYİ VE HAFTAYA PAZARTESİ SAAT.20.00 DA KONUK OLALIM VE SESİMİZİ UYDU ARACILIĞIYLA TÜM DÜNYADAKİ SAMSUNSPOR SEVDALILARINA DUYURALIM HAYDİİİ SESİMİ DUYAN VARMIII.... YETER ARTIK YETER  BU SON ŞANSIMIZ İYİ DÜŞÜNELİM,,, SİZDE ARTIK HAREKETE GEÇİN LÜTFEN BÜYÜK SAMSUNSPORLU SAYIN ŞAFAK GEDİKOĞLU LÜTFEN  KONUŞUN SAYIN UYANIKLA ARKADAŞLARINIZLA BERABER ,,,55 :-\

europe_55

Yeter cektigimiz cileler bu kacinci mesajim bilmiyorum ama dön be baskan.
Sensiz gecen yillarda hep boynu bükük kaldik.
Su anki durum SENIN VE BIZIM GIBI GERCEK SAMSUNSPORLULAR´a yakismiyor.
Bu takimin kurtulusu sende!!!

Dön artik ne olur !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tek sansimiz sensin!

Kais

adam da bıktı artık kımse destek vermeyınce nasıl gelsın suankı duruma baksanıza ne yusuf nede valı sahıp cıkıor kım gelırkı once onların sahıp cıkması lazım

AntZ

11 November 2008, 22:22:44 #42 Son düzenlenme: 11 November 2008, 22:25:17 Ant55
Alıntı yapılan: METE_55 - 11 November 2008, 17:07:34
HEY  İSTANBUL GURUBU, BURSALI BENGÜLÜLER, İSTANBUL TUZLALILAR, SİZLERE SESLENİYORUM  GURBETTE CANI DAHA ÇOK YANAN BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARLARI  HAYDİ GELİN HEP BERABER ARAYALIM ATİLLA CEBECİYİ VE HAFTAYA PAZARTESİ SAAT.20.00 DA KONUK OLALIM VE SESİMİZİ UYDU ARACILIĞIYLA TÜM DÜNYADAKİ SAMSUNSPOR SEVDALILARINA DUYURALIM HAYDİİİ SESİMİ DUYAN VARMIII.... YETER ARTIK YETER  BU SON ŞANSIMIZ İYİ DÜŞÜNELİM,,, SİZDE ARTIK HAREKETE GEÇİN LÜTFEN BÜYÜK SAMSUNSPORLU SAYIN ŞAFAK GEDİKOĞLU LÜTFEN  KONUŞUN SAYIN UYANIKLA ARKADAŞLARINIZLA BERABER ,,,55 :-\

Atilla Cebeci nin sesi İstanbul lara gitmiyor be kardeş. Bundan sonra uyduda kanal 55 te yok... Bizim sesimizi duyuran ne varsa, Samsunspor, Kanal 55 birer birer sesi kesiliyor. Sesimiz Samsun sınırları dışına çıkmıyor artık. Samsunspor.Biz i de kapattıkmı tamamdır.

METE_55

arkadaşlar  artık iş başa düştü allahını seven varsa birleşelim ama lafta değil bakın tekrar diyorum istanbul gurubuda ,tuzlalılarda, söğütlübahçede, hırçınlarda,şirinlerde,mekansızlarda, atakum arenada, bengülülerde,kısacası samsunsporu seven herkez allahını seven varsa bu hafta sonu yada bir dahaki hafta sonuna bir tarih belirliyelim ve cumhuriyet meydanında binleri topluyalım birdefa olsun gelin birlik olalım nedmişler bir elin nesi iki elin sesi, birlikten kuvvet doğar,,, canımda kanımda samsunspora feda olsun 55  :-[

METE_55

ŞANLI SAMSUNSPOR.
1. FATİH
2. YUVONSKİ
3. ZAFER
4. MUZAFFER
5. YAŞAR
6. EMİN
7. RIFAT
8. SAVAŞ
9. ORHAN
10. TANJU
11. EROL
İŞTE BU  RÜYA TAKIM  HAYDİ ELELE ESKİ GÜNLERE 55..NEREDE  O ESKİ GÜNLER BİR ŞARKISIN SEN ÖMÜR BOYU SÜRECEK DUDAKLARIMDAN YILLARCA DÜŞMEYECEK.. :'(