Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 11 November 2008, 09:02:05
hislerinizle değil  samsunsporluluğunuzla konuşun bana göre kinci olmanın bir anlamı yok yarın sonuçlar iyi olursa alkış tutmanızı merak ediyorum hangi hislerle yapacaksınız veya yamıyacaksınız

sen ercümenti savunuyorsan senin de Samsunsporluluğunu tartışırım ben

veis

sevgili tolga cevap ver şafak başkan samsunluydu dimi.biz samsunluların arkasındaydık ya sen niye bi tane bile olumlu bişey yazmadın allah aşkına.

celebi

daha kimlerin ne götürdüğünü madem takımı samsunluyu samsunsporluyu iyi biliyorsun. senin daha iyi bilmen gerek.

tolga

sende öyle veya böyle samsunsporun teknik adamını bu şekilde desteklemeyip köstek oluyorsan ki bu adam samsunlu ise bende seni tartışırım samsunsporluluk bağlamında birde üst düzey taraframışsın öyle yazıyo

celebi

seninde zamanında gördük samsunlu ve samsunsporlu olan kişileri nasıl savunduğunu ve destek verdiğini.

veis

çelebi üst oglu üst taraftardır sen merak etme.sen evinde mışıl mışıl uyurken bu insanlar manisaya izmire diyarbakıra gidiyor sevgili tolga hayatındaki enbüyük hatan bizden birisini yargılanman olur herhalde.
  sen samsunlulara bu kadar aşıkdında neden bi önceki yönetime destek vermedinde şimdi şakşakcılara destek veriyorsun.

tolga

şafak başkan değişik işlere girdi boş ver bu takımda tek başlılık olmazsı lazım  anla işte  kimse havalanmıyacak mütevazi olcak kış ayında 25 amı onun imzsıyla kapı dışarı etmiyecek emekcinin hakıını verecek öyle kağıt imzalayıp bu adamlar işten çıkacak demicek yazık tır insanları sefilce sokağa atmıyacxak

celebi

Alıntı yapılan: veis - 11 November 2008, 09:09:39
çelebi üst oglu üst taraftardır sen merak etme.sen evinde mışıl mışıl uyurken bu insanlar manisaya izmire diyarbakıra gidiyor sevgili tolga hayatındaki enbüyük hatan bizden birisini yargılanman olur herhalde.
  sen samsunlulara bu kadar aşıkdında neden bi önceki yönetime destek vermedinde şimdi şakşakcılara destek veriyorsun.

bennim söyleyeceğim kelimeyi söylemişsin veis

celebi

Alıntı yapılan: tolga - 11 November 2008, 09:10:36
şafak başkan değişik işlere girdi boş ver bu takımda tek başlılık olmazsı lazım  anla işte  kimse havalanmıyacak mütevazi olcak kış ayında 25 amı onun imzsıyla kapı dışarı etmiyecek emekcinin hakıını verecek öyle kağıt imzalayıp bu adamlar işten çıkacak demicek yazık tır insanları sefilce sokağa atmıyacxak

kabadüzen işler mi görülecek klupte. o zaman hortumlar mı kesiliyordu.

tolga

ban şimdi şıracı bozacı misali yapmayın ltf

tolga

Alıntı yapılan: celebi - 11 November 2008, 09:11:24
kabadüzen işler mi görülecek klupte. o zaman hortumlar mı kesiliyordu.

çıkartığı adamlar çimçı aşçı şöfer v.s bunlarmı hortumcu adam zaten 8 ay maaş almamış bide sokağa attı gidin ya ltf

veis

sen şimdi kulübe hoca oldun ya vallaha pes ya ne günlere kaldık

veis

niye bu kulübün 25 tane aşcıya ihtiyacımı var tolga burası aş evimi.

tolga

önceki yönetime de verdim ne zaman güyaq mhp güdmlü orhan kopucu geldi eleştirdim ben bunları söylüyorum doğru eleştirdim adam birilerini araya sokacak antalyada planı yapacaklar buraya hoca olacak eleştiriim o planda şafakta vardı çümki

veis

şafak başkan zamanında yücel hocada vardı.ve gördük senin mhp li dedigin orhan hocada görevini aslanlar gibi yaptı.hemde senin gibi pro lisansıda yokdu.