Yeni teknik direktörümüz Ercüment Coşkundere

Başlatan cuneytavar55, 10 November 2008, 19:51:16

« önceki - sonraki »

ahk34

Alıntı yapılan: veis - 10 November 2008, 23:41:32
panik yok du dimi sayın kosifff

rize (Tahsin kosif), trabzon (fuat köktaş), ve bayburt (naci pınar)
koolisyona bak ya fikra gibi

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ahk34 - 10 November 2008, 23:48:45
rize (Tahsin kosif), trabzon (fuat köktaş), ve bayburt (naci pınar)
koolisyona bak ya fikra gibi

naci pınar'a laf yok o hep samsunlu ve samsunsporludur orda durcan

ahk34

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 10 November 2008, 23:51:38
naci pınar'a laf yok o hep samsunlu ve samsunsporludur orda durcan

bayburtlu değilmi bir kayyuma kalsın bak bu takım kimin nerde ne kadar çaldıgı nasıl ortaya çıkar görürüz o zaman bayburdu
(vede kardeş çok gerginim aman gözünü sevim kalbini kırarım kusura bakma girmiyelim tartışmaya)

nomak55

olan oldu elden birşey gelmez ben tanımıyorm bilmiyorum ercüment coşkundereyi ama şunu biliyorum hayrettin den ii olacaktır takım onun gibiisi bu takıma gelmez umarım iyi olur neye dayanarak iyi yada kötü diyoruz bununda farkında değilim sperligde hep aynı t.direktrlr dönp dolaşıyor yenileri ortada bülent uygun tolunay gibileri neden bir tanede bizim olmasın neden her verilen karara yaygara koparıyoruz ben bunu anlamıyorum arkadaşlar buraya gelen adam ben başarısız olacam diyemi gelir yapmayın diyorsunuzki beceriksiz yeteneksiz bunu kastediyorsunuz bende soruyorum neye dayanaark neyini grdünüz biz ne hocalar gördük...bi durun bakalım

ahk34

bu adam bu borcun en büyük sebebi çok değil ya iki sene önce bu takımın kapısına kilit vuracam diye gazetelere manşet oluyordu.
aldı işe yara hiç bir futbulcu yok bir emre balak dediniz oda şendeğon hoca alt yapıdan çıkardı ve merzifonspora kiraladık 2004 de samsunspora ya mustafa hoca yada levent hoca geri getirdi.

alperen_55

Ercüment coşkundere bu kadar neden eleştiriliyor anlamış değilim. iyi olur yada olmaz.bunu zaman gösterecek .hayrettine gösterilen 10 haftlık sabrın 5 ini gösteremeyiz mi. en azından samsunlu ve samsusporlu.

ahk34

neden yönetim gider ayak sözleşme yaptı madem samsunun öz çocugu takım çalıştıracak şendoğan hoca bu gençlerin babası sayılı geçici olarak o çalıştırsın.
ve sözleşmesin de sezon sonu deniliyor demekki yöenitm kendisi bile inanmıyor başarılı olacagına
keşke olsa ama yeni yöenitim bu hacayla çalışamıyacagını aktarır ve göndermeye çalışırda tazminatının ne olacagından bir bilğisi olan varmı uyanın ey samsunsporlular bu hoca bu yönetimin bize attıgı en büyük kazık ve yukardada belirttim samsunspora kilit vuracam diyen adam taraftarı takmadı onu çok iyi biliyorumda o ayrı ya herneyse inşallah başarılı olur onun başarısı olması beni pek ilğilendirmez ben bu takımda turgut dogana trabzonlu bir başkana ve hayrettin manyagına tahammül ettim ben samsunsporluyum isimler futbolcular yönetim teknik direktörler herkez gelip geçecek ama ben yine samsunsporlu yine samsunlu olarak kalacam onun başarısı beni yükseltmez veya bana birşey kazandırmaz ben herzaman samsunsporluyum
samsunsporlu olmak yükselmek için değil, yükseltmek içindir.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: ahk34 - 11 November 2008, 00:17:22
neden yönetim gider ayak sözleşme yaptı madem samsunun öz çocugu takım çalıştıracak şendoğan hoca bu gençlerin babası sayılı geçici olarak o çalıştırsın.

Şendoğan Çakmaker'in Samsunspor ile hiç bir bağı kalmamıştır. Yaklaşık 1 ay önce görevine son verildi. Kafasından sildiği iki oyuncuyu yönetime haber vermeden atmış kadrodan. O çocukları da G.birliği havada kapmış. önetim de haklı olarak bu pervasızlığın hesabını sormuş. Yani Ercüment gelmese bile takımı Şendoğan çalıştırmayacaktı. Çok çok Nafiz hoca ile devam edilirdi.

Kaya

SAMSUNSPOR umuz ve bizler için hayırlı olsun eğer bu işi sırf zor durumdaki SAMSUNSPOR umuz için kabul ettiyse binlerce teşekkür yok bu hafta nafız hocanın yaptığı gibi göz göre göre formsuzda olsalar bunlar benim sevdiğim oyunculardır deyip sefa ve zafer gibi oyuncularla ilk 11 kurarsa oynaması gereken oyuncuların yüzüne bakmazsa vay halimize vay

ali ihsan

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 11 November 2008, 00:30:21
Şendoğan Çakmaker'in Samsunspor ile hiç bir bağı kalmamıştır. Yaklaşık 1 ay önce görevine son verildi. Kafasından sildiği iki oyuncuyu yönetime haber vermeden atmış kadrodan. O çocukları da G.birliği havada kapmış. önetim de haklı olarak bu pervasızlığın hesabını sormuş. Yani Ercüment gelmese bile takımı Şendoğan çalıştırmayacaktı. Çok çok Nafiz hoca ile devam edilirdi.

Bu ilhan cavcavın ajanı mı var Samsunda be.Her genç topçumuza çengel atıyor.

cgr

samSunu samsnSpoRu bilen Pro Lisans Diploması olan Ercüment Çoşkundere umarım Samsunspor'a faydalı olur...Çok şey yazmak isterim ama yeRi burası degil...Samsunspor başarılı olsunda yeterki hoca Malzemeci olsun...

jean

secim olarak en iyi tercihi yaptik bence hayirlisi olsun

seckin55

11 November 2008, 02:21:07 #57 Son düzenlenme: 11 November 2008, 02:25:34 seckin55
Alıntı yapılan: ahk34 - 10 November 2008, 21:42:26
tabi mutlu olacak daha önce 3.lğe düşüremedi şimdi bunu başaracak biraz açın gözünüzü yahu,
bu adam samsunspora kilit vuracam diyen adam,
bu adam güner çakıroğlu başkan adaylıgını açıkladıgında tahsin kosifle ikisi bu adamı klüpten içeri sokmıyacagız diye naralar atan adam,
yazık valla taraftar olarak biz hala körüz, görmüyoruz gerçekleri.
bak kapatalım ordu samsun yolunu ismail uyanık geri gelsin diye bak ozaman sesimiz çıkar bunu hep birlikte başaralım neler olur neler
tamam ercument hoca ole demiştir dogrudur... peki ismail uyanık ta klubun isim hakkını satacam dedı...buna nediceksin peki..ismail başkan kotu birisi diyebilirmisin he...dediyse samsunsporun iyiligi için soledi...sahip çıkılsın dıye..şehir uyansın artık diye...yani artniyetmı arıyorsunuz...kilit vursa bile ona faydası mı olacak tı...onlarda en az bizim kadar samsunsporludur ve samsunspor için çalışacaklardır...eleştiri zamanı degıl destek zamanı...

Sioux

Alıntı yapılan: seckin55 - 11 November 2008, 02:21:07
tamam ercument hoca ole demiştir dogrudur... peki ismail uyanık ta klubun isim hakkını satacam dedı...buna nediceksin peki..yani artniyetmı arıyorsunuz...kilit vursa bile ona faydası mı olacak tı...onlarda en az bizim kadar samsunsporludur ve samsunspor için çalışacaklardır...eleştiri zamanı degıl destek zamanı...

ismail başkanla ercüyü birmi tutuyon sen birader? birisi yıllarını vermiş, omuzlamış, para vermiş, destek görmemiş. öbürü kulübün maaşlı çalışanı. karıştırma, kıyaslama ikisini. dediğin gibi ismail başkan bunu bir yerle dikkat çekmek için yaptı, iyiniyetli yaptı.

seckin55

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 11 November 2008, 02:26:15
ismail başkanla ercüyü birmi tutuyon sen birader? birisi yıllarını vermiş, omuzlamış, para vermiş, destek görmemiş. öbürü kulübün maaşlı çalışanı. karıştırma, kıyaslama ikisini. dediğin gibi ismail başkan bunu bir yerle dikkat çekmek için yaptı, iyiniyetli yaptı.
karşılaştırma yok kardeş...ole bi duşuncem de yok ama kimsede art niyet aramasın.nasıl başkan gozdagı verdıyse oda genel menager oldugu için ve yıllarını samsunspora verdıgı ıcın onu demiş.şahsen ben art nıyet gormuyorum.bu benım fıkrım.sizinkilerede saygılıyım.