Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

transfer sart transfer sart hayirlisi bekliyecegiz gecen sene ki gibi insallah transferde sessiz kalmayiz
bu takim bu lige yakismiyor onun yeri superlig yaaaaa
adamin cani sikliyo samsunsporu buralarda görmek
insallah duzeliriz kanser oldum vollaaaa

berkay55

bu sene dusmek samsun ıcın farz olduu artıkk daha kacarımız yokk bolee gıdersee adam gıbı bı hocayla bu takım toplar kendınıı sen evınde karabuku de yenemeyeceksen kımı yeneceksınn koca samsunsporr ugrunda deplasmanlara gıttıgımız dayak yedıgımız samsun dırıl artıkk

Kaya

Alıntı yapılan: berkayy_55 - 10 November 2008, 03:04:52
bu sene dusmek samsun ıcın farz olduu artıkk daha kacarımız yokk bolee gıdersee adam gıbı bı hocayla bu takım toplar kendınıı sen evınde karabuku de yenemeyeceksen kımı yeneceksınn koca samsunsporr ugrunda deplasmanlara gıttıgımız dayak yedıgımız samsun dırıl artıkk

biraderim o cümleye başlarken ki dediğin ne öyle ya bu sene düşmek farz oldu felan en kötü günümüzde bile böyle cümleler kurmayalım lütfen hoca da kötü olsa takımda kötü olsa düşmek farz felan bize bir şey kazandırmaz

celebi

celebi

genç kozluklu saçma sapan şeyler yazma buralarda  >:( >:( >:(

pitbul055

beyinsiz hoca 3 yaşındaki çocuk bile gol yiyeceğiz diyor tiribünde sen hala oktayı bekletiyorsun.iş işden geçincede oktayı sokuyorsun sahaya.deli olacam valla.hiçbir işe yaramayan samsunu 10 kişi oynatan zafere 90 dakika tamül ediliyor..yazıklar olsun

ÇaÇa

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 00:10:03
Doktor da gitti, kime ne diyeceğiz artık?..
Karabükü'ü yenemiyorsan bırak Samsunsporlu futbolcu olmayı, mesleğinden utanır insan. Aynı golden 10 tane yediniz sezon başından beri, Kenan yine Süper Ligdeki folluk dönemine döndü.

Samsun'un çocuğu dediğimz, altyapı ürünlerimiz top falan oynamıyorlar. 56'lar civarında bir ev tutmuşlar 4-5 tane futbolcu, orada çeşitli haltlar yiyorlar. Ahlak seviyesi düşük, cin olmadan adam çarpan tipler bunlar. Bize karakterli futbolcu lazım, yetenekli futbolcu lazım.

Sercan... Sirklerde git top sektir, çalım yap. Böyle futbol oynanmaz. Ne bir gol ne bir asist. Eee... Samsun'un çocuğuymuş!

Sefa, bir gram ilerleme kaydedemedi. Beşiktaş istiyormuşmuş... Beşiktaş iskelesine baba olarak istiyorlardır belki.

Turgut.. O Son dakikadaki golü atamayacaksan eğer ne işin var Samsunspor'da? Eskiden biz öyle golleri atamayanları Ünyespor'a, Orduspor;'a, Amasyaspor'a veriyorduk. Atacaksın koçum, a-ta-cak-sın...

Zafer Şakar... Bekleyip duruyoruz ki Zafer top oynayacak. Göremedik bu sezon bir numaranı..

Bu arada bugün Murat ve hele de Oktay'ın yedek soyunması gösteriyor ki, takımda emanetçi hoca olduğu açık. Yoksa ne işi var Sefa ile Zafer'in 11'de. Orta sahanın anası ağladı zaten.

Lanet olsun be, hayattan bıktırdınız. Ölülüme sebep olacaksınız adiler!
+1965

oguz_5528

ÇaÇA çok ağır yazmışsın Kardeşim Dur daha çok varr belli olmaz şimdiden ..tamam takım kötüü ama düzelcek inş..Yenİ hoCA glsin bakacazz artık...:((

Nuri Asan

1-0 öndeyken 2 net pozisyon kaçıran ilk yarı 3-0 bitip bizi rahatlatacakkken ilk yarıyı 1-0 kapatıp 2.yarı tamamen geri çekilen birn takım.Karabuğun sayılmayan golu tehlike sinyallerini veriyordu aslında.Buna rağmen futbolculukla alakası olmayan ahmak TURGUT ısrarla oyunda tutuldu sadece bu maçta değil haftalardır bu adama tahammül edilmesinin sebebini bilmiyorum.

Bu yavşaklar donup tribünlere baksalar maçı kopartacaz ama yavşak herifler taraftarın verdiği emeği görmüyorlar.Maçtan sonra polisi çevik kuvveti dikmişler hem stad çıkışına hemde tesislere 15-16 senedir maçlara giderim bugune kadar burada klup basılmadı eyyyyy emniyittekiler.Sadece haklı olan tepkimizi duysunlar diye toplandık.Emniyet oraya dizilerek hepten gerdiler ortamı.

Turgut otobuste giderken hareket yaptı madem o kadar delikanlısın neden aşağı in(e)medin,yemedimi koçum!..

GençKozluklu

10 November 2008, 13:29:14 #459 Son düzenlenme: 10 November 2008, 13:31:05 GençKozluklu
Alıntı yapılan: celebi - 10 November 2008, 08:26:03
genç kozluklu saçma sapan şeyler yazma buralarda  >:( >:( >:(

Hocam hangi konuda saçma sapan yazdığımı düşünüyorsunuz. Nasıl iştir anlamıyorum. Sadece fikirlerimi belirtiyorum. Futbolculara da haklı olarak bir SAMSUNSPOR taraftarı olarak kendimce eleştirilerde bulunmaktayım.

Ancak bu yazdığım yazı ve yorumlar elbette kabul görmeyebilir, sizler daha farklı düşünebilirsiniz. Onada saygı duyarım. Herkes kendi görüş ve önerilerini bu platformda ifade edebilmelidir.

Bunu yaparken kişisel hakaretler olmamalı. Benim yazdığım yazıları beğenmeyen arkadaşlar yanlış yazı ve yorumda bulunduğumu belirtmeleri en tabi hakkıdır. Sonuna kadar da saygı duyarım. Lakin kişisel hakarete varan kişileri rencide eden yazılar yazılması kabul edilemez. Yakışık almaz.

Çok yakışıksız bulduğumu ifade etmek istiyorum. Bunun haricinde kimseye kişisel hakarete ve rencide edici bir ithamda da bulunmadım, bulunmam da. Ben bunu en azından kendime yakıştırmam. Bu şekilde yazı ve yorumda bulunacak bir kişiyede verecek bir cevabım olmadığını da belirttim.

Lütfen konuyu kişiselleştirmeden yazalım. Bu tip kişisel çekişmeler hiçbirimize fayda sağlamaz. Futbolcular paralarını alır ve giderler. Geride tek kuruş para almadan bu takımı sonuna kadar destekleyen taraftar kalır.

Benim için artık konu kapanmıştır. Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

celebi

10 November 2008, 13:51:25 #460 Son düzenlenme: 10 November 2008, 14:58:58 celebi
Alıntı yapılan: GençKozluklu - 10 November 2008, 13:29:14
Hocam hangi konuda saçma sapan yazdığımı düşünüyorsunuz. Nasıl iştir anlamıyorum. Sadece fikirlerimi belirtiyorum. Futbolculara da haklı olarak bir SAMSUNSPOR taraftarı olarak kendimce eleştirilerde bulunmaktayım.

Ancak bu yazdığım yazı ve yorumlar elbette kabul görmeyebilir, sizler daha farklı düşünebilirsiniz. Onada saygı duyarım. Herkes kendi görüş ve önerilerini bu platformda ifade edebilmelidir.

Bunu yaparken kişisel hakaretler olmamalı. Benim yazdığım yazıları beğenmeyen arkadaşlar yanlış yazı ve yorumda bulunduğumu belirtmeleri en tabi hakkıdır. Sonuna kadar da saygı duyarım. Lakin kişisel hakarete varan kişileri rencide eden yazılar yazılması kabul edilemez. Yakışık almaz.

Çok yakışıksız bulduğumu ifade etmek istiyorum. Bunun haricinde kimseye kişisel hakarete ve rencide edici bir ithamda da bulunmadım, bulunmam da. Ben bunu en azından kendime yakıştırmam. Bu şekilde yazı ve yorumda bulunacak bir kişiyede verecek bir cevabım olmadığını da belirttim.

Lütfen konuyu kişiselleştirmeden yazalım. Bu tip kişisel çekişmeler hiçbirimize fayda sağlamaz. Futbolcular paralarını alır ve giderler. Geride tek kuruş para almadan bu takımı sonuna kadar destekleyen taraftar kalır.

Benim için artık konu kapanmıştır. Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

öncelikle sana da iyi çalışmalar.

bu serkan konusunda sürekli yazıların ortamı geriyor. senin gibi herkeste biliyor serkanın ne olduğunu yada olmadığını. ancak sen sürekli serkan deyince işler biraz işin açıkcası benim açımdan çığırından çıktı diye düşünüldü.
bunun yanında serkan konusunda senin bildiklerinden daha fazlasını biliyorum sanırım. serkanın ne zaman bu takıma ağabeylik yapabildiğini yada yapamadığını biliyorum. daha düne kadar kendisine şarapçı denilmelsri varken şimdi ağabeylik isteniyor doğal olarak. fakat busene serkan gerçekten farklı biri artık.

bunun yanında bu gerginliğin bir sebebi de hahrettin efendinin alışılagelmiş serkan ve turgut takıntıları. velev ki sen turghuta bayılırken biz bayılmıyoruz. sanırım tribünlerdeki ve buradaki çoğu kişi bayılmıyor. hayrettin anlaşımadık bir biçimde turgutu sürekli ilk 11 de oynattı. ve inan ki hiç bir işe yaramadı. anlamsız bir şekide serkannın performansınız  yeterli olmadığını söylüyordu. bazı oyuncular vardır ki performansına elbette bakıır ancak takımdaki yerini alması rakip takım için bir psikolojik savaştır. bunu hayrettin anlamadı. ve sen sürekli serkanı yersiz bir şekilde eleştirdin.eleştirmeye tabiiki de hakkın var ama bazı meseleler vardır ki sürekli ifşa edilmez.

serkanın golcülüğü tartışılmaz. 2 sezondur kendisine dikkat etmemesi de tartışılmaz. ama artık serkan kenan gökhan gibi oyuncuların bu takıma liderlik ve abilik yapaması gerekiyor. ve bunu hayrettine rağmen serkan yapmaya çalışıyordu. buradaki sıkıntı ahyrettin sıkıntısı ve turgut sıkıntısıdır.

hayrettinde gitti. ama turgut hala oynuyor ve taraftarımızı kanser etmeey devam ediyor hiç düşündün mü acaba hayrettinin gitmesine rağmen bu kazma hala neden oynuyor. ben sana söyleyeyim antrenman performansına göre mi sence. koca bir hayyıııııır. sadece iyi bir torpil. yoksa haberlerde yada idmanlarda hep görüyoruz kral şu kadar gol atttı. performansı şöyle diye ama neden takımda yer almadı. sana bir şey daha söyleyeyim.serkanın oynamaması gereğini yönetime bir bak derim .

bunun yanındakonuyu kisişelleştirme diyorsun fakat bu kişiselleştirme meselesini 2 hafta önceki boluspor maçına bakmış olursan daha iyi olur. yani bizim arkadaşlarımızı köhmet altında bırakmak gibi kimsenin lüksü olamaz.yani sen ferdi olarak bir grubun hakkında yazabiliyor yada söyleyebiliyorsan buna kişiselleştirme mi denir yoksa farklı bir şey mi sana sormak lazım derim. bir de sana olan bu tepkileri bu taraftan da değerlendirebilirsin.bizim arkadaşlarımızı maalesef sen farklı kişilertle karıştırmıştın sanırım o güün ki ertesi gün ciddi ciddi bir takım yazılar yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. kimse istanbuldaki gurbetçi arkadaşlara bu şekilde yönlerdirmeler kesinlikle yapamaz ve yapmadı da. bu konuyuda tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim. bir de sana olan tepkiyi birde bu taraftan değerlendir istersen. bizler birileri sitedi diye maçlara gitmiyor yada birileri istedi diye bağırıp çağırmıyoruz.

benim gibi adama bile uzun bir yazı yazdırdınya ne diyeyim. ben genelde uzun yazı yazmam...... 

Nuri Asan

Alıntı yapılan: edmontdante - 09 November 2008, 18:09:55

Şirinler Ve Mekansızlar tribununde En solda ve alta doğru koşan kırmızı polarlı manyak benim.Golden sonra tellere tırmanırım hesabı yaptım ama sonuç hüsran oldu.

MeL_55

Alıntı yapılan: edmontdante - 10 November 2008, 00:39:30
ŞİRİNLER ,şovunuzu maratondan çektim ama yüklemeyi beceremedim.Yapabilecek arkadaş varsa  ona göderebilirim.

ben yaparim, nezman ulasabilirim sana ?

Mert

Arkadaş bu sözü demek istemiyorum ama bu böyle giderse samsun düşer.Ne hallere düştük ya yok mu bu takımın elinden tutan adam göz göre göre çukura düşürüyoruz.Koca bir SAMSUNSPOR gidiyor arkadaş inanmak elde değil.
Bu takımı bu hallere düşürenler utansın.Daha ne diyelim..

bengülü

yazık takım göz göre göre gidiyor kimse bu na dur demiyor benim korkum samsunspor bir göztepe ve zonguldakspor gibi  o durumlara düşecek gibiyiz  böyle giderse allah o durumlara düşürmesin samsunspor'a halem bir hoca bulamadı takım sayın köktaş neyi bekliyor artık madem paranız pulunuz yok borcu hafifletelim diyorsun takım dibe demir attı  yeterin artık takımın peşini bırakın  zamanı gelince yönetimde istifa sesleri duyulacak evinde karabük gibi bir takımı yenemiyorsun hangi maçları kazanacak bu takım artık sokağa çıkamaz olduk rezil ettiniz taraftarları.