Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

bezgınbekır

Biz futbolculari tartisa duralım ati alan üsküdarı geciyo macin verdigi üzüntüyle ciftlige dogrU yurürken farkettim ki Samsunsporluluk ruhu gün gectikte ölüyo. Biz karabük macindaki kötü futbolumuz ve kaybettigimiz puanlara yanarken sözüm ona İstanbul takımlarinin yalakasi p..ler formalarla ciftlikte tur atiyo  >:(  >:(  >:( yalanim yok 10 tane onlardan gordüm sadece benim gibi
Samsunspor formalı bi kardesimi gordüm tekrar camiamiza gecmiş olsun daha güzel günler için neler yapabiliriz onlari konusalım yoksa o soyle bu boyle ile iş bitmiyo

seckin55

Maçın berabere bitmesinde üç isim  çok etkiliydi.kendileri de bizim öz çocuklarımız...SEFA, SERCAN, TURGUT...bu adamlardan bi b... olmaz...Sercan çok iş yapmış gibi maçtan çıkınca taraftarı selamlıyor ki bir tane olumlu topun yokkkkkk...3 unuzde ayrı havalardasınız.siz samsunun özçocugusunuz..siz yapmayın bariii

HAKAN KOÇARSLAN; Bence super oynadı,,stoper mevkii hakanın yeri...çok dikkatliydi...inş dewam eder boleee

Turgut ilk yarı o golu atsaydı belki de maç kopacaktı ama olmuyor..adam da panik atak var.cok açık..

Sercan' da; Turgrayın alda at der gibi ortasına sanki bilerek topu kalenin içindeyken havaya dikmesi çok gülünçtü..

ve sefa...senı yanlış mı tanımış yada şuanda tanınmayacak haldemisin.80 dk bir tane olumlu hareketin yok..60 pas verdıysen 60 ıda rakibee...

zafer de çok etkili degıldı ama zaman zaman agırlıgını koydu..koştu çabaladı...

turgay takıma iyice alışmış..olumlu şeyler yapıoyor..

burhan helal olsn sana..sen harbiden supersin...

serkan ilk yarı elinden geleni yaptı...

keşke oktay ve murat ilk yarı başlasaydı daha da iyi olabılırdı...

yazık yazık yazıkk..

TEK MÜKEMMEL OLAN TARAFTARIMIZDI..ŞİRİNLERİN YERİ SUPER OLMUŞ..SOGUTLUBAHÇELİLER VE FORZA ŞİMŞEKLERDE SUPERDİİİ...

Ama tabe kanser olmaya dewam etcez heralde....

cem and naz55

turgut doğan şahin sen değil samsunspor 3.ligde bile oynayamazsın

ali ihsan

Artık amacımız ligde kalmak.Bir kaç takviye olmazsa çok zorlanacağımız aşikar.
Serkan hafta içi iyi çalışamadı ve ayrıca ishaldi.Bu nedenle oyundan alındığını düşünüyorum.Ele geçen fırsatları kullanıp maçı erken koparma ihtimalimizide ortadan kaldırınca 1 puana razı oluyoruz.
Bu yönetimin Samsunu yöneten siyasilerden destek alabileceğini düşünüyordum.Fakat galiba yanıldım,bu yönetimde yalnız bırakılıyor.İşin kötüsü bu yönetimde giderse artık hiç kimse birilerinin lafına güvenip bu kulübün başına gelmez.İşte o zaman yolun sonuna geliriz.

Ayrıca yaş ortalaması çok düşük olan takımımızda gençlerle ilgilenip onları motive edecek,yol gösterebilecek ve üzerlerindeki baskıyı atmalarına yardımcı olabilecek bir menajere çok acil ihtiyacımız var bence.

MeL_55

AlıntıTural:"Daha iyi olacağız"

Maç sonrası açıklama yapan Samsunspor Antrenörü Nafiz Tural, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifasının ardından takımı devraldığını ve kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi.

Kazanabilecekleri karşılaşmadan berabere ayrıldıklarını belirten Tural, maçın büyük bir bölümünde üstün oynadıklarını ama rakibin doldur-boşalt taktiği ile üstünlük sağlamaya çalıştığını vurguladı. Daha önce oynadıkları 2 karşılaşmada galip gelirken maçı verdiklerini hatırlatan Tural, "Takımın üzerinde büyük bir stres ve maçı kaybetme korkusu vardı. 2 gol atsaydık, bu korku daha çok artacaktı. Bu sorunu gidermeye çalışacağız. 1 puan aldık. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, deplasmanda 3 puan alarak Karabük Demir Çelik Fabrikası'nda sendikal mücadelelerini sürdüren işçilere galibiyeti hediye etmeyi düşündüklerini ama 1 puan almayı başardıklarını kaydetti. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında oynanan oyundan çok memnun olduğunu, maç kaybedilseydi dahi oynanan futbol nedeniyle memnun ayrılacaklarını ifade eden Özkara, "Yükselen bir trendimiz var. Oyuncuları kanatlara yaydık ve ataklara geçtik" diye konuştu.

Özkara, son dakikada Samsunspor'un girdiği pozisyonun mağlup ayrılmalarına neden olacağını, hakemin vermediği golün ise tartışılması gerektiğini, şaşkın olduklarını kaydetti.

Bu arada, maçın 64. dakikasında Karabükspor'un attığı golün ofsayt olarak değerlendirilmesi futbolcuların tepkisine neden oldu. Süleyman Güngör'ün hakeme tepkisini teknik yönetim el müdahalesi ile durdurmaya çalıştı. (iha)

Sempatik Bengülü

artık ne diyeceğimi bilmiyorum ama kanser olduk bunu söyleyebilirim artık düşmemek için oynayacağız

HoliganSamSunLu

şoktayım maçın skorunu şi,mdi öğrendim kabus gibi bu ne yaaaaaaaaa

cem 55

hep aynı isimleri tartısıyoruz bu hafta macı izlemedik internet basındaydık haftaya biz izmirde olucaz statda olanların bugun yazdıklarını haftaya biz burda yazacaz genç cocuklarımız deyip gelecegimiz gördügümüz sefa turgut zafer can hakan asla bu takımda oynayacak kalitede adamlar degiller bunlarda israr etmenin hiç bi anlamı yok düz vasıfsız işçi zihniyetinde 3.lig ayarında topcular ve bu oyuncular kadroda olmaya devam ettikçe biz daha çok üzülürüz vah vah cekeriz.nafiz hoca son sözümde sana senin bu takımı cekip ceviremiyecegin zaten ordadaydı da bu hayrettin yalakalıgın nerden geliyo onu anlamadım biz adamı gönderdik diye seviniyoruz adamın izinden gitmeye devam ediyon her msjımda yazıyorum yazmaya devam edicem su takımda adam gibi topcuyum diyen 3 adam var oktay murat yıldırım ve volkan çekiç hadi volkan çekiç 2 haftadır sakattı oynatmıyonda oktayla murat yıldırımın tursusunumu kuracan be mubarek adamları yanında oturtuyon orta sahayı emanet ettigin adamlara bak zafer şakar sefa ve turgut top kullanmaktan aciz 3 metreye pas atamayan adamlar su turgutada birseyler yazardım şimdi ama senin oynadıgın oynayacagın topunda futbolculugununda su takıma alındıgın günede lanet olsun turgut efendi

jean

82 de gol yemisiz one gectigimiz hemde sahamizda oynadigimiz bir maci alamadik ilac gibi gelecekti yenseydik sevinemicezmi biz hic ya

cem 55

Alıntı yapılan: cem 55 - 09 November 2008, 15:04:05
gene elestriyle baslayacam ama kadroyu hiç begenmedim orta sahada sefa-turgut-zafer topu ileri tasıp son pasta cok zayıf oyuncular insallah yanılırım ama bizim için kötü bi günün habercisi bi kadro cıkartmıs hoca
Alıntı yapılan: cem 55 - 09 November 2008, 15:05:59
murat yok oktay yok volkan çekiç yok ne var zafer şakar etkisiz eleman ömürde olsa evlere senlik 2 göbek oyuncusu
maç baslarken kadroyu gördügümde yazdıgım yazı ah ah su takım hocası su sitedeki insanlar kadar futbolu biliyorsa bende hiç bişey bilmiyom yazıklar olsun hepinize

harbisamsunsporlu5517

09 November 2008, 22:27:14 #431 Son düzenlenme: 09 November 2008, 22:29:42 harbisamsunsporlu5517
siteden çıktım gıttım böyle rezıllık yasayacagımızı bılıyordum maçı takıp ederken bile cekınır oldum lan sayenızde bld bskanlarından,sıyasetcılere ve futbolculara kadar bizi buhale kimler dusurduyse allah belalarını versin

**KaR6**

yazıklar olsun baska hiçbi sözum yok.. paramız yok, guvendiğimiz adam yok diyoruz, şu turgutla burhanın yerine 1 tane cenk imiz olsa, onu geçtim, vasatın biraz ustunde bi forvetimiz olsa surekli faydalanabileceğimiz en az 6-7 puan fazlamız vardı şimdi.. nereye gidelim ne yapalım kimlere kızalım bilmiyorum ki.. yazık çok yazık..

ugrass

harbisamsunsporlu5517