MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifa ettiğini belirterek, "İlkeli bir ayrılık olmadı" diye konuştu.

Hayrettin Gümüşdağ'ın bugün istifa ettiğini ve kendisinin de bu durumu şehir dışında öğrendiğini belirten Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, "Hayrettin Gümüşdağ sözleşmesini kendisi feshetti. İlkeli bir ayrılık olmadı. Kendi kendine iş akdini feshetti ve gitti. Diyecek bir şey bulamıyorum. Samsunspor'a bir şey getirmedi. Bu durumun Samsunspor için hayırlı olacağı düşüncesindeyim. Şu an görüştüğümüz bir hoca yok. Yardımcıları hocalar takımı önümüzde hafta oynanacak olan maça hazırlıyor" dedi.   

2. Başkan İsmail Türedi ise, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile görüştüğünü, Samsunspor'un menfaati açısından bir kan değişikliğinin faydalı olacağını kendisine söylediğini ifade ederek, "Görüşme neticesinde Gümüşdağ istifasını sundu" diye konuştu. Gümüşdağ'ın eşyalarını alarak kulüpten ayrıldığını kaydeden Türedi, bugünden itibaren hoca arayışlarına başladıklarını sözlerine ekledi.   

İHA

Yalnızca BİZ

Ne kadar dolumuşuz ya. Maçlarımızdan bile daha fazla yazı yazılmış buraya. İnşallah yeni hocayla başarılarımızı çok yazarız...

seckin55

hayri,, ilerki yıllarda yine Samsunspor' la yolumuz kesişebilir demişş...

Aman kalsın..sakın ola ole bi hayale kapılma..

Yalnızca BİZ

Kendini geliştirip SAMSUNSPOR'umuzu dünya kulübü yapabilir bilemezsin bunu...

seckin55

dunya kulubü yapabılecekse o bize kalmaz zaten bizden once G.birligi ve hacettepe var..gorduk zaten bizi maskara takımı yaptı..istemiyoruz onun başarısını

FaT1h

aman kalmasın gitsin başka takımı yapsın dünya kulubu

Yalnızca BİZ

Gelmesi düşünülemez, düşünmesi bile düşünülemez...

HoliganSamSunLu

MeL_55

Fuat Köktas :"Diyecek bir şey bulamıyorum. Samsunspor´a bir şey getirmedi. Bu durumun Samsunspor için hayırlı olacağı düşüncesindeyim" dedi.

İkinci Başkan İsmail Türedi, "Önümüzdeki sezon yönetimdeki görevim devam ederse, yine Hayrettin Gümüşdağ ile çalışmak isterim" dedi

Tahsin Kosif ise, "Hayrettin hocamız, herkonuda bize yardımcı oldu. Tüm transfer görüşmelerinde en az maliyeti nasıl sağlarız düşüncesi ile tıpkı bir yönetici gibi çalıştı. Kendisini tanıdığım için son derece mutluyum. Fakat, bugün bu durumda olmaktan dolayı da son derece üzgünüm. Biz olduğumuz sürece Samsunspor´un kapıları Hayrettin Gümüşdağ´a sonuna kadar açıktır" dedi.

;D herkez kafasina göre röportaj yapmis ama en dogrusu baskanin dedikleri  :)

seckin55

bunlar ne bole yaaa..hocaya yaranmaya mı çalışıyorlar.kim bu adam ya Fatih Terim degıl yaa.ayıptır samsunsporu kuçultmeyin sayn yoneticiler

Yalnızca BİZ

FaT1h

yönetim kendi içinde ayrıcalık yaşadı gibi görünüyo bide burdan cıkan sonuc başkan ne derse o olmuş :D

samsunspor.co.nr

Yeni hoca için Düşüncem ;

İSA TURAN ve ekibi (Hamza Hamzaoğlu ve Metin Mert bildigim kadarıyla) gelsin.

Sezon başında gelecekti,bayağı yol aldılar ama siyaset devreye girdi olmadı.

Samsunspor'a SAMSUN'LU... SAMSUNSPOR'LU hoca gerekli...

Gençlerimizin hepsini iyi tanıyor,hepsi ile diyalogu süper..

ÇOK İYİ BİR SEÇİM OLACAKTIR BENCE...

Hepimize tekrar hayırlı ve uğurlu olsun !

veis

yanlız tuhaf olan bir şeyler var başkan ayrı yöneticisi ayrı konuşuyor çok acele basın açıklamaları yapılıyor ve buda güven sarsıyor.başkan bu istifa etik degil demiş.etik degil çünkü süper bişey.

ali ihsan

Hayrettin gitti ya kim ne derse desin.Ben olsam gittiği için plaket filan takdim ederdim  ;D  ;D   ;D