9.Hafta | SAMSUNSPORUMUZ:3 - Trabzon:1

Başlatan yaman55, 03 October 2005, 22:09:44

« önceki - sonraki »

beşnumara

teşekkürler samsunspor taraftarı taşakkürler samsunspor teknik direktörü teşekkürler futbolcularımız bekle ertuğrul sana da... sattın samsunu  :lol:

kral55

Bir varmış bir yokmuş.Bir trabzonlu terörist varmış.

Samsunsporu çantada keklik olarak gören gafillerde bu teröristlerin akrabası heralde.
Yenersiniz yenersiniz tabi tabi bir gün mutlaka.

curva55

salihcakir

çok şükür evimizde ilk galibiyetimizi aldık. hemde ezeli rakibimiz(düşmanımız) trabzonspor karşısında.
maçın genelinde sahada hakim olan taraf bizdik. zaman zaman orta alanın ve oyunun kontrolünü onlara kaptırsakta; genel manada samsunspor eskiye nazaran çok daha iyi bir görüntü çizdi. şok bir gol yedik belki ama yinede maça iyi asıldık. kaçan çok önemli iki pozisyonun ardından gelen bir penaltı golü yüzümüzü güldürdü. bu noktada bir parantez açarsak; celilin ceza alanının köşesinde yerde kalmasının penaltı olarak değerlendirilmesi biraz hafif bir karar olarak göründü. zira celilde maçtan sonra kendisine bu konu hakkında sorulan soruyu galiba penaltı değildi diyerek cevapladı. ama yinede maçın genel görüntüsünde samsunsporun bu maçı o yada bu şekilde kazanacağı görünüyordu. celil sol tarafta iyi işler yaptı. serkanın sakatlanmasından sonra oyuna giren musada benc iyi görüntü çizenlerin başındaydı. bu değişiklikten sonra 4-5-1 düzeninde oynadık gibi. taktiksel anlamdaki bu değişiklikten sonrada; orta alanda daha çok top kazanmaya başladık. kaptığımız toplarıda daha iyi değerlendirmeye başladık. kaisede değinmeden geçmeyelim. o da eskiye nazaran çok iyi mücadele etti. paslarının çoğuda olumluydu. kaçırdığı iki net fırsat vardı ama yinede oralara girişleri çok sevindirici. ayari de aslında maçın gizli kahramanlarındandı. kendisi sol çizgide çok büyük özveriyle çalıştı. yattarayı özellikle ikinci yarı deli etti. göz açtırmadı. son goldeki bindirmesi ve asistide son noktasıydı.
bir diğer göze çarpan olayda samsunspordaki fair-play ruhuydu. trabzonsporu neredeyse 3-3 yakaladığımız bir kontra fırsatında orta alanda yatan bir trabzonsporlu oyuncu olması nedeniyle musa topu taca attı. galatasaraylı adilerin yaptığı terbiyesizlikte akıllara gelince bu hareketin bence anlamı büyük oldu. hakemle sıkça cedeleşen takımdan eser yoktu. sadece işlerini yaptılar. buda sevindirici tabiki.
takım genel manada bir takım olmuş gibiydi. yardımlaşmalar alan daraltmalar oldukça iyiydi. tekrar tekrar tebrikler. umarım önümüzdeki hafta kayserisporu da yeneriz. zira oradaki terbiyesizden alınacak bir ifade var. oyuncularımızı bugün seyrettikten sonra o günde yüzümüzü kara çıkartacaklarını düşünmüyorum.
son bir not daha kusura bakmazsanız; maçtan sonra yapılan roportajda ilgili soru üzerine adnan ölmez gerekli çalışmaların yapıldığını ve devre arasında takviye yapılacağını söyledi.

kral55

Bu maymun ise Samsun trabzon maçını seyrediyor.Sizce hangi takımı tutuyor.

degirmendereli

maça gidip takımına sahip çıkanları yürekten kutluyorum. bu taraftar daha fazlasını hak ediyor. (tv'den izlediğim kadarıyla) inşallah gelecek sezon uefa'ya katılırsınız

Fecr_55

evimizde ilk 3 puani aldik $ükür...ve trabzonu ezdik gectik...yenik duruma dü$memize ragmen oyunu birakmadik ve sonunda hakettigimiz galibiyeti söke söke aldik...Helal Olsun takimimiza...

degirmendereli

Rentboy

valla maçı trabzonda trabzonluların arasında izledim.yediğimiz gol sonrası adeta yıkıldım ama takımımız erken toparlandı ve bize galibiyeti armağan ettiler.stadda olan arkadaşım dah doğrusu arkadaşımız baha55 ile kontak halindeydik.o anı stadda yaşamak isterdim gerçekten.trabzonu darmadağın ettik ya gerisi boşşşşşşş

tankut

Sevgili ordinary life kardeşimiz maçtan önce çaykaralı erhan ve arkadaşları gültekin sülük mü nedir bunların güzel Samsunumuzun sahil yolundaki Çadır kafede buluşacaklarını yazmıştı. Bu garipler Orada buluşabildilermi? bilmem ama, Maçtan sonra çaykaralı arkadaşları ile herhalde bir kızılay çadırında buluşmuştur. :))) koma vaziyette.

kenan

:lol: selammıllet trabzonun halınıgoren varmımactan sonra acaba beledıye evleruı cennet bahc3sındenbaya bı tas yedıler bu gorev sankı bızımıcın vatan gorevıydı bızde vatan gorevımızı yerıne getırdık  ve bununmutlulu ıcınde sokkalarda gezıyoruz  karadenız kopeklerın tek sağlamcamıkalmadı bu na herkes kendı adı gıbı emınolabılır eee nede olsa bız samsunsporluyuz her yerde herkese gıder buna trabzonda dahıl oldu için bole bı eylem yaptık arada bazı sıvıllerde kaynadıama neyapalımkurunun yanında yasta yana bılıyo demekkı
kısaca  oruclarını taşlarla actılar trabzonlukopekler e afıyet olsunallah kabul etsınCANIKLI  MEKANSIZLAR

HERYERDE   HERKESE GIDER :lol:

Vural temiz

sevgili samsunspor taraftarlarini, futbolcularini ve arica hocamizi kutluyorum!!! nasil gömdük ama trabzonu!!! burasi samsun burdan cikis yok!!! helal olsun size!!! bekle kayseri geliyourz!!! bütün samsunlulara selamlar....... temiz bey

samsunlu_gencler

m aca giden kardeslerimin hepsinin agzına sdaglık işter bole koyarız trabzona

Rentboy

Alıntı yapılan: "tankut"Sevgili ordinary life kardeşimiz maçtan önce çaykaralı erhan ve arkadaşları gültekin sülük mü nedir bunların güzel Samsunumuzun sahil yolundaki Çadır kafede buluşacaklarını yazmıştı. Bu garipler Orada buluşabildilermi? bilmem ama, Maçtan sonra çaykaralı arkadaşları ile herhalde bir kızılay çadırında buluşmuştur. :))) koma vaziyette.
valla kardeşim ajanlık yapıp forumlarına girdim böyle yazıyordu.helal olsun size.keşke orda olabilseydim de bir yumruk bir kafa bir taş da ben atsaydım bu şereften mahrum insanlara.neyse ellerinize sağlık.müslüman mahallesinde salyangoz satmak neymiş gördüler işte.adamlar samsunu rehin almaya çalışıyor ama onlar alsa alsa

curva55

Maçta tsliler susmuş maç  izliyordu.Golden sonra bi sesleri geldi ama ıslıklama oldu hemen peşine.Tribünler fena değildi inşallah dahada iyi olacak.