9.Hafta | SAMSUNSPORUMUZ:3 - Trabzon:1

Başlatan yaman55, 03 October 2005, 22:09:44

« önceki - sonraki »

degirmendereli

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"İMZANDA ONURLUYUM FİLAN kocaelisporluym yazmışsın biz kocaelsispor hakında yorum yapmıyoz sende bizim hakkımızda yorum yapamsan iyi olur
maç skor hakkında yorum yapsan bişey degil gelmişsin kocaelisporlu olarak bize dost düşman anlatıyon olacak işimi senin yaptıgın bizde ÇOCUK DEGİLİZ en az 15  SENEDİR MAÇA GİDİYOZ

ben tanju samsunsporda oynarken samsunsporun maçlarına gidiyordum. bu yüzden kimse benimle tribüncülük yarışına girmesin BİİRRR!   ben kocaelispor'un sakarya ve bursa ile düşmanlık yapmasını istemem ama maalesef dost da olamayacağımızı söyledim bir önceki yazdığım yazımda. keşke beraber hareket edebilsek bu İKKİİİ.

BENİM KAVGAM ANADOLUYLA DEĞİL, KAHPE BİZANSLA BU DA ÜÜÇÇÇ.

(bu yazı dostluğun, tribün kovalamanın ne olduğunu bilmeyenlere yazıldı. dostlar alınmasın sakın)

degirmendereli

Alıntı yapılan: "kenan"baksana deyırmenderelı b ıkere benım ısmım kenan deyıl eyup senın kım oldun nekadar deplasman gordun hiç umrumda deyıl sen cıkmısın trabzonlu kopeklerı kolluyon senın gordun deplasmanlarda bızo stadda yatıyoduk herkes tyerını bılsın sen cıkıyosun trabzona sovmeyın falan bız soverız ve kım engelleyecek cok merak edıyorumCANIKLI MEKANSIZLAR

benim trabzonluları kollamadığımı okuma yazma bilen herkes farkına vardı ama eşşeğe semer vursan eşşek yine eşşekliğini yapacaktır. küfür hakaret bize yakışmaz. trabzonlular taşkınlık yaparken orada cezasını keseceksiniz. benimle trabzonlular yüzünden tartışmaya girecekseniz, helal olsun başka bir şey demiyorum.

yönetici

sevgili arkadaşlar,

değirmendereli arkadaşımızın konuyla ilgili her şeyi dostluğu adına söylediğinden bir şüphe olmasın. yalnız trabzonluların komplekslerinden de kaynaklanan rekabeti tam olarak bilmediği anlaşılıyor. dolayısıyla iyi niyetli bir çağrıda bulunmak istedi. iyi bir Samsunspor dostu olduğundan emin olunuz.

bu konuyu daha fazla gündemde tutmak yerine artık SAMSUNSPORUMUZUN zorlu maçından bahsedebiliriz.

ugrasfaruk55

:arrow: beyler tek yürek olup samsunspora destek vermemiz lazım,inşallah bu maç bizim cıkısımız olur.Bu ts yi de yenemezsek daha kimi yencez...hadi samsunsporlu taraftarlar ŞİRİNLER FORZA ŞİMSEKLER CANİKLİ MEKANSİZLAR S.BAHÇELİLER SAMSUNSPORUMUZA GÖNULDEN DESTEK VERELİMMM...
FORZA SAMSUNSPOR[/b]

ugrasfaruk55

jean

sitenin sahibine lutfen bu tur tartismalarla vakit harcamayalim bir sahisi uye yapmissiniz samsunsporlu olmadigi halde rumlarla macimiz var ve bu sahis dostluktan bahsedip konuyu baska yere cekiyor lutfen bu tur uyelere gerek duymayalim biz bize yeteriz

samsunlu_gencler

samsunsporlu kardeslerim duyarlı olun kocaelili arkadas trabzonu sewdigini solemio dedii sey kendimize yakısan tutumu sergilemek.ama kocaelili arkadas sende duyarlı ol hiç bi samsunsporlu trabzonu sewmez.onlara saygı we sewgi seklinde yaklasmamızı bekleme,mesela sizle sakaryanın durumu gibi.anlıon dimi kardes sende yanlıs anladın bunu bilioz ama sende anla nasıl eski dosttan dusman olmazsa dusmandanda dost olunmaz.herkese saygılar

yönetici

Samsunspor-Trabzon maçıyla ilgili olmayan mesajlar silinmiştir. kişisel polemiklere artık bir son verelim. değirmendereli nin "trabzonda eşşeklik yapanlardan" söz etmesinden dahi farklı anlamlar çıkarılmış.

arkadaşımız Samsun-trabzon rekabeti ve taraftarımızın bu konudaki duyarlılığını bilemeden iyiniyetle bir yorum yaptı. kendisine bu konuyu açıklayan gerekli uyarı da yapıldı.  sonuçta olan oldu, yaşandı ve bitti. bu konuyu daha fazla uzatmanın bir anlamı yok.

elbette Samsunspor taraftarı trabzonu sevmek zorunda değildir, bunda da haklı sebepleri vardır, bunu bilmeyen bir arkadaşımıza da olayın iç yüzünü anlatmış olduk.

curva55

Kaldığımız yerden devam edelim.Bugün lig tvde halktan insanlara maçları soruyorlardı he 1 kişi dışında herkes Samsun alır dedi.Bencede Samsun alıcak ve fark olursa o zaman bizden mutlusu olmayacak. :wink:

timofte

Alıntı yapılan: "curva55"Kaldığımız yerden devam edelim.Bugün lig tvde halktan insanlara maçları soruyorlardı he 1 kişi dışında herkes Samsun alır dedi.Bencede Samsun alıcak ve fark olursa o zaman bizden mutlusu olmayacak. :wink:

ben de bu maçın favorisi olduğumuz görüşündeyim.
her ne kadar yeni hoca getirmiş olsalar da, elde doğru dürüst iş yapacak topçuları yok. yalnız yedekler biraz hırslı olacaktır. bu maçta tek işe yarar oyuncuları yattara olacaktır. onu da kilitlersek kazanmamamız için bir neden göremiyorum.

oğuzhan55

Trabzon maçını almak tamamen Türkiye'nin Arnavutluk'u yenerek kendi göbeğini kendisi kesmesi gibi görünüyor.Bizim de bu maçı almamız tamamen bizim oyunumuza bağlı.Erdoğan Arıca'nın geldiği haftadan itibaren oynadığımız oyunla oynarsak bu maçı alırız.Çünkü Trabzonspor oynadığımız son üç maçtaki takımlara göre oldukça fazla sorun yaşayan bir takım.Bu yüzden Trabzon'un bu açığını iyi değerlendirmeliyiz.Trabzon'u muhakkak Samsun'dan eli boş göndermeliyiz.

salihcakir

rakip çok eksik olabilir, işleri hiç yolunda gitmeyebilir; ama bu demek değildirki maçı çok kolay kazanırız. futbol sahada kazanılıyor. gerçi bu noktada bizim futbolcularımızında bu maçta trabzonsporu hafife alacaklarını düşünmüyorum. çünkü bizim açımızdan da çok ama çok öenmli bir maç bu.
dün akçam santraya doğru programında erdoğan arıca telefonla programa katıldı. takımın halen sinopta kampta olduğunu takımın gol atmak gibi bir sıkıntısı olmadığını sadece savunmada handikaplar yaşandığını iletti. Arıca, " futbolda yediğini golden bir fazlasını atabiliyorsan başarılı adlediliyorsun, bunun için hiç gol yememek çok önemli. bu durumda bir gol atıp maçı 1-0 kazanıyorsunuz. savunmdaki sıkıntılarımızı gidermeye çalışıyoruz. ama sadece defans oyuncularıyla savunma olmuyor. orta alandaki oyuncuların katkısı çok önemli. sahayı daraltmaya çalışıyoruz. bunda da belli aşamalar kaydettik. yinede henüz istediğim noktaya ulaşmış değiliz." şeklinde konuştu. trabzonspor maçında kamptan mental ve fiziksel olarak çok iyi bir samsunspor döneceğini, sahada eski günlerinden manzaralar seyredebileceğimizi düşünüyorum ve bu şekilde inanıyorum.

cem and naz55

lig tvde samsun halkıyla yapılan röportajda herkes samsunspor un bu maçtan galip geleceğene inanıyor yani samsun halkı galibiyete inanıyor cok sevindirici olay bu karşılaşma samsun trabzon futbol maçı değil şehirlerin maçı bu maç trabzon maçlarının şehrimiz için ne kadar önemli olduğunu herkes bilir favori biziz şehir inanıyor tribün desteğinide elimize alcağımıza göre sonuç TRABZON SAMSUN DAN Ç I K A M A Y A C A K

samsunlu_gencler

insallah stad fulllenir de trabzonluların nevri doner. alem gorecek buyugu

degirmendereli

inşallah Samsun halkı takımına sahip çıktığını trabzon maçında kanıtlar.

Samsunspor'a tekrar yürekten başarılar