Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

edmontdante

Recep

LAN ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ YAPACAĞINI YAPTIN BİZİ REZİL ETTİN
YAPACAK BİR ŞEY YOKMUŞ
DEFOL GİT Kİ  YOKSA BİZ YAPACAK BİR ŞEYLER MUTLAK BULURUZ

Mert

kadro bu yapacak bişey yok 3-1 den sonra maç veren teknik adam faturayı futbolculara kesiyo delircem ya bu adam insanı kanser eder yüzsüz *******.

Baskent_Samsunspor

izaha ve mantığa sığmayan açıklamalar yaparak daha fazla günaha sokma bizi hayrettin

seni samsunsporun başına getirenler utansın ne diyim daha

çok başarılıyız onlara göre potanın 1 puan üstünde vayyy bee

cem 55

su kazma turgayı nasıl aldık zaten şaşıyorum rize ne kakaladı bize bu adamı sen defansın sagında oynuyosun kademeye girmeden bi habersin kartalda senin yüzünden yenen 2.gol giresun macında gereksiz yere yaptırdıgı penaltı manisada gene kademeye girmedigi için yedigimiz gol bolu macında ilk gol yine bunun hatası hiç sasırmadım malatya macındaki hatalarına acil veyselin iyilesmesi lazım o da müzmin sakatmıdır 1 mac var 5 mac yok mallar cok seviniyosunuz ama  kolpa MALatyalılar bunun samsunuda var topunuza geçirecez ibneler

Recep

Köktaş: 'Futbolun cilvesi bu olsa gerek !"
02 Kasım 2008 / 16:06
Samsunspor'un deplasmanda aldığı 4-3 Malatya mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, "Futbolun cilvesi bu olsa gerek, Yazık oldu" dedi.

Malatya'da alınan mağlubiyettin ardında KArşılaşmayı değerlendiren Samsunspor başkanı Fuat Köktaş, "Malatya'ya kazanmak için gelmiştik. Bunu sağlayacak skoru da bulduk ama 3-1'den sonra avantajımızı koruyamadık" dedi.

Yedikleri basit gollerle maçı kaybettiklerini söyleyen Başkan Köktaş, "Futbolun cilvesi bu olsa gerek, 3-1'den sonra oyunun hakimiyetini rakibe vermemeliydik. Yazık oldu" diye konuştu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=5942

Ya başkan ALLAH rızası için yaptınız açıklamalar biraz gerçekçi olsun
bu olay futbolun cilvesi değil Çankırı belediyede bile hocalık yapılamıyacağı anlaşılıp daha lig başlamadan bileti kesilen ne idüğü belirsiz şikeci maç satan bir teknik direktör bozuntusu ile ile lige başlamanın cilvesidir

tolga

-SAMSUNSPOR CEPHESİ-
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ ise 3-1 öne geçtikten sonra bu kadar kolay gol yememeleri gerektiğini dile getirerek, ''3-1 öne geçtiğimiz bir maçta kısa zamanda bu kadar gol yiyip maçtan mağlup ayrılmamalıydık. Bu kadar kolay gol yemek Bank Asya 1. Lig takımına yakışmıyor'' diye konuştu.

bu takımda hocalık yapmak sana yakışıyormu

kuzey55

malatyalılar neye seviniyo anlamadım.kendi sahalarında 1-3 ten maçı aldılar diyemi..son dk da dğerlendirsek beraberlikle ayrılcak yine ama olmadı.kend takımlarına baksınlar önce çünkü bizden daha kötü durumdalar...ben ona üzülmüyorum MALatyalılar istediği kadar konuşsun.bu hocayı göndermeden herkes böyle her maç sonunda konuşur....

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: tolga - 02 November 2008, 17:45:39
-SAMSUNSPOR CEPHESİ-
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ ise 3-1 öne geçtikten sonra bu kadar kolay gol yememeleri gerektiğini dile getirerek, ''3-1 öne geçtiğimiz bir maçta kısa zamanda bu kadar gol yiyip maçtan mağlup ayrılmamalıydık. Bu kadar kolay gol yemek Bank Asya 1. Lig takımına yakışmıyor'' diye konuştu.

lan insan bi samsunspora yakışmıyor der üstüne basa basa bank asya 1.lig takımı demiş ya kodummu görecen bank asyayı >:(

kuzey55

bir golümüz ofsaayt gerekçesiyle verilmemi doğrumu?

FaT1h

lan ******* hayrettin defol lan hala burdasın sen yaa ne yüzsünsun yaa defol anlamıyonmu d e f o l

harbisamsunsporlu5517

samsunmania

02 November 2008, 17:57:04 #537 Son düzenlenme: 02 November 2008, 17:58:39 samsunmania55
Oyuncularını da satmaya başladıysan artık sona gelmişsin hoca. Ben bu beyanattan sonra istifanı beklemeye başladım. Tabii azıcık gururun varsa.

seckin55

şimdi başbakan gibi konuşcam ben ona...Argo

"Ananı da al git" ki daha fazla küfür yedirme..yazıktır gariban insanlara

seckin55

ah be celilim o forma hiç yakışmamış sana...yazıkkk çok yazıkkk.ara donemde mutlaka gelmelisin..gel takımın başına geç serkanla beraber.kurtar bizi bu salak adamdan