Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

beyler salı gününe kadar bu hoca gitmezse Taraftar antremanda bu hocayı s... s.... yollucak.

Mert

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 02 November 2008, 16:48:22
beyler salı gününe kadar bu hoca gitmezse Taraftar antremanda bu hocayı s... s.... yollucak.

inşallah kardeşim ya ahhh samsunda olsam keşke ahhhh

seckin55

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 02 November 2008, 16:48:22
antremana gidiyoruz.ölümüne de olsa gidiyoruz.o ******* daha bir dk duramaz burda.onun allah belasını versin.******* haysiyetsiz

seckin55

bu yonetım ya tutarsa kafasıyla gittigi için bole sonuçlar ortaya çıkıyor.yoonetımde gitsin..hekez gitsin.sadece taraftar kalsın..

Kadir ÇELEBİ

90+3 te Samsunspor Oktay'la yüzde yüzlük golü kaçırarak beraberlik şansını yok etti

90+3 Sercan'ın sert şutu kalecinin kucağına gitti

90 dk Oktay Ortasahadan aldığı topla ceza sahasına girdi kaleyi düşündü ancak topu auta gönderdi

Hepinizin allah belasını versin biriniz diğerinizden farklı değilsiniz ruhsuzsunuz Cenabetsiniz

HaSaNCaN

yönetime iyi bişey yapmak istoyrsa bu hocayı bugun yollucak. yollamadımı salı görüşcez.

Kais

kuzey55

hala kaçırıyoruz bu nasıl takım ben anlamıyorum kaçırıyoruz gol yiyoruz attıyoruz.nedir bu yeter artık yeter...

cgr

seckin55

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: seckin55 - 02 November 2008, 16:49:26
antremana gidiyoruz.ölümüne de olsa gidiyoruz.o yaramaz daha bir dk duramaz burda.onun allah belasını versin.yaramaz haysiyetsiz
agzını burnunu kırın h..... i....nin  pis ankara cıngenı kustah mahluk haysıyetsız adam

cgr

Mert

MeL_55

arkadaslar bu oyunculardan hic birsey olmaz 4 senedir devam eden ruhsuzluk artik kac sene sürer bilemeyiz. hayrettin ISTIFA... yerine kim gelirse gelsin oda basarisiz olur bu takima ertugrul saglam lazim
tekrar gelicem dedi gelcekse simdi gelsin