SAMSUNSPOR'LUYUM DİYENLER SALI GÜNÜ ANTREMANA...

Başlatan HaSaNCaN, 02 November 2008, 16:45:31

« önceki - sonraki »

HaSaNCaN

Artık yeter. Tamam anladık ilk 10 ama bu kadar da değil. 3-1den 4-3 yeter artık. Allahını seven, Samsunsporluyum diyen salı günü görcez. sinirden yazamıyom ama anlayın; YETER ARTIK !!!

GurbetciFanatik

Hayretine benim icin de bi samet küfür edermisin Hasancan kardes.
Ebenin a. k. de almanyada dersin bi samet.
Simdiden tsk.

seckin55

yeter artık ya..bu işe dur demeliyiz.bebelere kendimizi gulduremeyiz.yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

HaSaNCaN

daha 2 haftaya akdar hocanın kalmasını isteynelerden biriydim ama şimdi ağzını burnunu kırmak isteyenlerdenim.  >:(

hakan55

bekle hayri bekle ...aklın varsa salı gunune kadar gıdersın..

Sadece Samsunspor

Hasancan benim o gün okul ve dersanem var benim içinde sövermisin ? >:(

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: -Reis- - 02 November 2008, 16:56:03
bekle hayri bekle ...aklın varsa salı gunune kadar gıdersın..

aha işte o hoca azcık akıllıysa salı günü kadar bavulunu toplasın gitsin.

HaSaNCaN

tmm kardeşim 1-0 sıfır yenilebilirsin tmm 1-0 dan 2-1 de yenilenilirsin ama böyle bir maçta 3-1 den 4-3. bu senin ölüm fermanın

cem 55

******* hemde binbir kere hayrettin senin bu takımın basına geldigin güne lanet olsun gurursuz haysiyetsiz onursuz adam senin kadar küfür duymaktan hoslanan bi adam daha görmedim ben beyler allah askına bu baslıga duyarsız kalmayın samsunsporlulugun ölmedigini gösterin inanın bizler burda kendi kendimizi yiyiyoruz orda olmak için bu adam bu takımın basından gitmedigi sürece bize rahat yüzü yok biz taraftarız bu takımın gercek sahipleriyiz biz istersek basarırız bu adamı sepetlememiz lazım

Mert

gidin gerekiyosa dövün bu herifi ya adam değilki bu adam olsa karşılık verir istifa eder

HaSaNCaN

beyler bu adamın evi felan varmı. verim adresi çıkım şimdi.

HaSaNCaN

beyler açukla geliyolar bu akşam gelebilirlermi ?

Mert

bu vakitten sonra eve gelemez o klüpte kalıyomuuş bu adam.

FaT1h

la bu hayriyi samsunda gezdirmeyin ne bu yaa salı günne kadar niye bekliyosunuz yolda gördüğünüzde tükür yüzüne

HaSaNCaN