Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

Kaya

deplasman galibiyeti almanın zamanı geldi de geçiyor ALLAH'ın izniyle yenip döneriz

GençKozluklu

Ge.en yılki 2-1 kazandığımız maç ne kadar heyecanlıoydık. İnternette radyonun başında hop oturup hop kalkıyorduk.

Bu maçı kazanacağız.

Tufan

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 02 November 2008, 10:22:50
Ge.en yılki 2-1 kazandığımız maç ne kadar heyecanlıoydık. İnternette radyonun başında hop oturup hop kalkıyorduk.

Bu maçı kazanacağız.

arkadan playback tezahürat veren malatya radyosu vardı galiba  :D

GençKozluklu

Alıntı yapılan: SPectre - 02 November 2008, 11:23:40
arkadan playback tezahürat veren malatya radyosu vardı galiba  :D

Aynen. Arkadan playback yapılmış olsa da bizlere radyodan maç dinleme fırsatı verdikleri için teşekkür etmek gerek.

Skor tahminim yok ancak bu maçı alacağız diyroum. Mutlaka almalıyız. Alınacka 3 puan herşeyi değiştirecektir.

tanju55

bu hocayla cok zor arkadaslar
hocanin hedefi gol atmak degil gol yemememek
hayrettin bisey hala bilmiyor..
en büyük savunma hucümdür...

tolga

yok be adam doktor bilmezmi yanlış düşünüyorsun oftaşın hocası bıraktı bugün madem o kdar doktorluğu var neden almıyor kendi kulübü hayrettine rağmen kazanırız inşallah

cem 55

artık heyecan dorukta bu sezon istanbul grubu olarak kacırdıgımız ilk deplasman 4 deplasman yaptık alınan sadece 1 puan sanssızlık bizde mi hayrettindemi bugun bakalım görecez su mactan 3 puan alalım grup istanbul üyeleri izmir deplasman hayali kuruyoruz ama ladiklinin deyimiyle düselim su takımın yakasından takım toparlansın saka bi yana bugunkü maç cok önemli herkesi siteye bekliyoruz internet basında takıma manevi olarak destek olalım SALDIR SAMSUNSPORUM ARMA ASKINA TARAFTARIN ASKINA

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: cem 55 - 02 November 2008, 13:37:30
artık heyecan dorukta bu sezon istanbul grubu olarak kacırdıgımız ilk deplasman 4 deplasman yaptık alınan sadece 1 puan sanssızlık bizde mi hayrettindemi bugun bakalım görecez su mactan 3 puan alalım grup istanbul üyeleri izmir deplasman hayali kuruyoruz ama ladiklinin deyimiyle düselim su takımın yakasından takım toparlansın saka bi yana bugunkü maç cok önemli herkesi siteye bekliyoruz internet basında takıma manevi olarak destek olalım SALDIR SAMSUNSPORUM ARMA ASKINA TARAFTARIN ASKINA

Burdayız desteğimizle yureğimizle inşallah galip gelicez..

salihcakir

Alıntı yapılan: cem 55 - 02 November 2008, 13:37:30

insallah galip geliriz bugün de azda olsa nefes alırız. Bugün sürpriz bir skor çıkacaktır diye umut ediyorum. Umarım yanılmam.

bir noktaya daha dikkat çekmek istiyorum. Yahu biz bu güngörensporu evire çevire yenmedik mi. Bu adamların içeride dışarıda kazandıkları maçlara bakıyorum, yaptıkları çıkışa bakıyorum şaşırıyorum. Bir şeyler garip ama anlamak anlatmak zor.

guvensolmaz

Bu ligde herşey garip, bi tuhaf... Desteğe devam buradayız yine, yapacak bir şey yok.

veis

çok önemli bir maça çıkıyoruz ligde ki konum itibari ile ve ezeli rakibimiz malatyayla maç yaptıgımızdan dolayı taraftar için tek seçenek galibiyet.hoca içinde çok önemli bir maç çünkü kredi kalmadı ve onun ve ekibi için kader maçı.yönetim için de çok farksız degil olaylar samsunsporumuzun bugünde puan kaybı yaşaması durumunda hesap vermesi gerekecek çok şeyler olucak çünkü dibe yol alıyoruz.yani bu maçdan herkes bişeyler bekliyor ve allahın izniyle herkes istedigini alıcak.

Kadir ÇELEBİ

Son yarım saat giderek heycan artıyor... karşılaştığımız takım malatya olması itibariyle birazdaha istekli arzuluyum bu enerji inşallah futbolcularımızdada vardır ve sahadan rahat bir galibiyetle ayrılırız...

selahattin55

MALatyalılar 2006 yılındaki olaylardan çok korkmuşlar ki özel izin çıkartmışlar samsunlular malatyaya gelirese bizi..............diye.bırakın kendi aralarında eğlensin lauklar.anlaşılan şu malatyaya gidemeyen sadece SAMSUNSPOR taraftarı ise TÜRKİYEDE sadece bizden korkuyorlar.korkunun ecele faydası faydası yok SAMSUN GELİYOR  SAMSUN.

samet

yenilirsek sen muhabbete bak..koca samsunspor ne hallere düştü ya...

55.hakan

geçen sene nası yendiysek aynı ortamda bu sene de yeneriz yeterki yüreklerini koysunlar