Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

bezgınbekır

31 October 2008, 23:30:57 #120 Son düzenlenme: 31 October 2008, 23:35:28 bezgýnbekýr
Alıntı yapılan: Mert 55 - 31 October 2008, 21:10:03
Beyler malatyalı arkadaş gelip şikayetini bize açıkca söylüyo ve hiç kaba dille konuşmuyo.Nedir bu düşmanlığınız anlamadım.bezginbekir bana hangi takımın baş harfini büyük yazdığını göster sana da diyecek sözüm yok...
Bak kardesim benim amacim gerilim olusturmak degil. Ben orda arkadasa saka mahiyetinde bilgi vermek istedim; ayrica hangi takimin bas harfi büyük yazilir diye sormussun, toolbari yukari cekip konunun basliğina dikkat edersen gorursun  ;)

bezgınbekır

Alıntı yapılan: since1966 - 31 October 2008, 21:40:35
çok saol sölediğin için ama ne amaçla sölediğin malum!!
bak kardesim sizin içiniz mi vesat ? Ben anlamiyorum bi kac yerde belirtmiştim, tepeden inme geldiginiz için farketmemişşinizdir. Ben bi Türkçe ögretmeniyim, yazim ve imla kurallari diye bi sey var dilimizde, okullarda hocalariniz bahsetmiştir umarim. Benim amacim özel isimlerin bas harfi BÜYÜK yazilir bunu anlatmak.Örneğin Samsunspor... v.b

Mert

bezgin bekir bilgi kalitenden şüphem yok haklısın ama ortam zaten gergin onu demeye çalışıyorum ben.Ben orda büyük harfle yazlır ya da yazılmaz  onun tartışmasını yapmadımki...Sadece forumda yazdığın takım isimlerini göster eğer baş harfini büyük yazdıysan eyvallah deyip çekilcem...

edmontdante

01 November 2008, 02:47:48 #123 Son düzenlenme: 01 November 2008, 02:55:19 edmontdante
Alıntı yapılan: bezgınbekır - 31 October 2008, 23:34:22
. Benim amacim özel isimlerin bas harfi BÜYÜK yazilir bunu anlatmak.Örneğin Samsunspor... v.b

Bir ara bir başlık vardı "SAMSUNSPOR büyük harfle yazılır "diye.Evet ben hiç küçük harf kullanamadım SAMSUNSPOR yazarken.

Malatya'lı arkadaşım gerçekten düzgün şeyler yazmış ancak  iş dönüp dolaşıp bir şekilde tartışmaya dönüşüyor genelde çünkü menfaatler çatışıyor.En güzeli derdini anlattıktan sonra siteden çekilmek gibime geliyor başka takım taraftarı üyelerimiz için.Ancak şunu söylemek isterim ben SAMSUNSPOR maçlarında hiç Malatyaspor'lu taraftar  bu zamana kadar görmedim.Hatta Carlos'lu Serginho'lu Feyzullah'lı dönemlerinde bile.Yanılmıyorsam 1988-1989 sezonunun ilk maçıydı.1-1 berabere bitmişti maç.Beton tribünler hınca hınç doluydu.Saatlerce beklemiştik girmek için stada.Golü Burhanettin atmıştı diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.

celebi

malatya arkadaş sen gelmişsin burada seviyeli yazmaya gayret etmişsin ancak senin sitelerinde SAMSUNSPORUMUZUN nasıl yazıldığını ben biliyorum. sen gayet ılımlı olabilirsin fakat bu işler fert bazında olmaz.

guvensolmaz

Alıntı yapılan: edmontdante - 01 November 2008, 02:47:48
Bir ara bir başlık vardı "SAMSUNSPOR büyük harfle yazılır "diye.Evet ben hiç küçük harf kullanamadım SAMSUNSPOR yazarken.

Malatya'lı arkadaşım gerçekten düzgün şeyler yazmış ancak  iş dönüp dolaşıp bir şekilde tartışmaya dönüşüyor genelde çünkü menfaatler çatışıyor.En güzeli derdini anlattıktan sonra siteden çekilmek gibime geliyor başka takım taraftarı üyelerimiz için.Ancak şunu söylemek isterim ben SAMSUNSPOR maçlarında hiç Malatyaspor'lu taraftar  bu zamana kadar görmedim.Hatta Carlos'lu Serginho'lu Feyzullah'lı dönemlerinde bile.Yanılmıyorsam 1988-1989 sezonunun ilk maçıydı.1-1 berabere bitmişti maç.Beton tribünler hınca hınç doluydu.Saatlerce beklemiştik girmek için stada.Golü Burhanettin atmıştı diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim.

sonuna kadar haklısın,,, ligin ilk maçıydı..
bu arada fotodaki en sağdaki dua eden sevimsizi görüyormusunuz.. Ne kadar da  sevimsiz ve samimiyetsiz görünüyor.. Sen git karına çocuğuna dua et yakamızı sal yeter,bu hafta son şansın !

red_white

dostluk elleri onların olsun bizim sadece maçımıza bakarız dostlıklarına ihtiyacımız yok

Kadir ÇELEBİ

Forma bizim namusumuz

Göreve geldikleri ilk günden bu yana kendilerine sürekli tepki gösterildiğini belirten Samsunspor Yardımcı Antrenörü Taner Taşkın, amaçlarının bu takımdan bir şeyler almak değil, bu takıma bir şeyler verebilmek olduğunu söyledi

TANER HOCA'NIN SİTEMİ
Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ'ın yardımcısı Taner Taşkın, kendilerine tepki gösterenlere sitem etti. Sporcularla daha yakından ilgilenebilmek, onların sorunlarını sürekli takip edebilmek için ev tutmadıklarını ve 24 saat tesiste kaldıklarını söyleyen Taner Taşkın, "Samsunspor forması bizim namusumuzdur. Biz buraya başarılı olmaya ve bizden öncekiler gibi bir şeyler almaya değil, bu takıma bir şeyler vermeye geldik. Bizler idealist hocalarız. Hayrettin Gümüşdağ hocamızın da kariyeri bellidir. Hiçbir şeyin ispat çalışmasında da değiliz" dedi. Samsunspor'da çalışmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getiren Yardımcı Antrenör Taner Taşkın, yöneticilerin de elinden geldiği kadar her şeyi yapmaya çalıştıklarını vurguladı.

DÜŞME TEHLİKESİ YAŞAMAYIZ
Alınan her kötü sonuçta Hayrettin Hoca'yı istifaya çağırmanın bu takıma zarar verdiğini ifade eden Taşkın, "Biz genç bir ekibiz. Rakiplerimizin tecrübeli oyunculara sahipler. Bu nedenle de pozisyona bile girmeden maç kazanabiliyorlar. Bizim oyuncularımız da tecrübe kazandığında daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak. Takımımız, en kötü oynadığı maçta bile en az 5-6 pozisyon üretiyor. Şunu da kesinlikle söylemek istiyorum ki, Samsunspor bu ligde düşme tehlikesi yaşamaz. Bu takımın önünü hep aydınlık görüyorum" diye konuştu.

BİZ BU ŞEHRİN EVLATLARIYIZ
Her şeyin daha iyi olması için ekip olarak tesislerde kaldıklarını ve özellikle ev tutmadıklarını hatırlatan Taşkın, "Biz bu takımın hocalarıyız. Ve artık bu şehrin evlatlarıyız. Yönetimimizdeki bize karşı olan inancın taraftarlarımızda da olmasını istiyoruz. O zaman taraftarlarımızla bütünleşip iyi bir ekip haline geliriz. Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir Samsunspor ortaya çıkacak. Herkes buna inansın" ifadelerini kullandı.

SAMSUN'DA HİÇ KAZANAMAMIŞTIM
Bir tek şeye üzüldüğünü belirten Taner Taşkın, "Benim futbolculuk yıllarımda Samsun'a gelip maç yapmaya korkardık. Ben Gençlerbirliği'nde oynarken Samsunspor'a karşı bu statta hiç galip gelememiştik. Ama diğer takımlarda artık Samsun'un tehlikeli bir deplasman olduğu düşüncesi yok. Ateşli taraftarlarımızın destekleri ile birlikte Samsun'u yeniden korkulan bir deplasman haline getirmeliyiz" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=18758

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 01 November 2008, 12:46:29
sonuna kadar haklısın,,, ligin ilk maçıydı..
bu arada fotodaki en sağdaki dua eden sevimsizi görüyormusunuz.. Ne kadar da  sevimsiz ve samimiyetsiz görünüyor.. Sen git karına çocuğuna dua et yakamızı sal yeter,bu hafta son şansın !

Birader adam bekar. Karısı, çoluk, çocuğu yok yani. Velev ki olsa bile böyle ailevi cümleler hiç hoş durmuyor kanısındayım.

Bu maçta iki şeyi çok merak ediyorum.
1- malatyalıların dostluk mesajları ne kadar sahici? çünkü düşmanlık tohumlarını onlar attılar, özrü de onlar dilemeliydi.

2- takımdaki bazı oyuncular, bir takım yanlış işlere girişmişlerdi, hafta içinde bu sorunların çözüldüğü söyleniyor. bakalım takıma olumlu bir yansıması olacak mı?

ben umutluyum bu maçtan. 1-1 ya da 2-1 bitecek.

kuzey55

sanırım taraftarın tepkisi huzursuzluk yaratmış.bunun bilincinde olsunlar ve karar alırken 2 defa düşünsünler.egolarını tatmin etmeye çalışmazlar artık.ayrıca şunu da söylemek gerekir hayrettin hoca belki kötü ama yardmcıları bir o kadarda iyi.

Kais

beyler ben çok alçak gönüllüyümdür gerçekden de bunlar iyi niyetli iş yapıyorlar istifa etmesin kimse tabi  bu benim görüşüm   ::) hoca bir istisna o giderse iyi olabilir belki   malatyanın dostluk elıde yalan kımse kanmasın taraftar uymaz buna bız gıdeceksen saglam gıdelım gene bos gıtmeyelım

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 01 November 2008, 13:24:18
Birader adam bekar. Karısı, çoluk, çocuğu yok yani. Velev ki olsa bile böyle ailevi cümleler hiç hoş durmuyor kanısındayım.

Bu maçta iki şeyi çok merak ediyorum.
1- malatyalıların dostluk mesajları ne kadar sahici? çünkü düşmanlık tohumlarını onlar attılar, özrü de onlar dilemeliydi.

2- takımdaki bazı oyuncular, bir takım yanlış işlere girişmişlerdi, hafta içinde bu sorunların çözüldüğü söyleniyor. bakalım takıma olumlu bir yansıması olacak mı?

ben umutluyum bu maçtan. 1-1 ya da 2-1 bitecek.

Her iki takımında mutlak puana ihtiyaç duygudu bir maç yenilen taraf sinirlerine hakim olmayı başarırsa bir problem olacağını düşünmüyorum. aksi takdirde iki takım içinde hava puslu ortam gerilmeye müsait..

Kais

valla yenilirsek eger orada olursak cıt cıkarmayız da ama yenersek maytap gecerız onlarla :D

ferahkorkut

Herkese selam..
Beyler,rüyamda Samsunspor'un bu maçı 3-0 alacagını gördüm,gollerin 2 si ilk yarıda geliyor,1 tane de Serkan aykut atıyor.En son böyle bir rüya gördügüm zaman gecen seneydi,hatırlayan var mı bilmiyorum,Ankaragücü-Kasımpasa 2-2 bitmişti,rüyamda da çok ilginc ama 2-2 görmüstüm,rüyayı anlattıgım arkadaslar baya şaşırmıstı:)Umarım rüya gercek olur..
Malatyaspor tam diş gecirilebilecek bir durumda zaten,eksikleri var ayrıca da.Ben bu maçtan gercekten umutluyum.
Ayrıca Sevgili samsuni,yazısında oktay'ın performansını beğendigini söyledi,ayrıca hakan akman'ın da yeri garanti gibi duruyor.Bu durumda dizilis nası olacak kafam karıstı.

kuzey55

Alıntı yapılan: ferahkorkut - 01 November 2008, 13:44:51
Herkese selam..
Beyler,rüyamda Samsunspor'un bu maçı 3-0 alacagını gördüm,gollerin 2 si ilk yarıda geliyor,1 tane de Serkan aykut atıyor.En son böyle bir rüya gördügüm zaman gecen seneydi,hatırlayan var mı bilmiyorum,Ankaragücü-Kasımpasa 2-2 bitmişti,rüyamda da çok ilginc ama 2-2 görmüstüm,rüyayı anlattıgım arkadaslar baya şaşırmıstı:)Umarım rüya gercek olur..
Malatyaspor tam diş gecirilebilecek bir durumda zaten,eksikleri var ayrıca da.Ben bu maçtan gercekten umutluyum.
Ayrıca Sevgili samsuni,yazısında oktay'ın performansını beğendigini söyledi,ayrıca hakan akman'ın da yeri garanti gibi duruyor.Bu durumda dizilis nası olacak kafam karıstı.

hay ağzını öpim :) inş bu maçı alıcaz 3-0 değil 1 -0 olsun bizim olsun....