Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

celebi

mehmet yılmaz

Hakan Akman'ı oynatacağını sanmıyorum. Taktik idmandaki tertip şöyle idi

Hasan - Turgay, Gökhan, Kenan, Can - Zafer ( Sefa ) , Murat, Hakan Koçaslan, Sercan - Turgut, Oktay

Yani Oktay'ı bu maçta Sercan ile birlikte hücuma dönük tutup, tescilli kazmamız Turgut'u Burhan'ı pozsiyonunda oynatabilir.

kuzey55

turgut forvet oynarsa bence daha etkili olur dicem ama onda o ayak varekn etkili olacağını falan sanmıyorum...bu arada kadroya bakarmısınız kenan heriç hepsi genc bu bizim adımıza avantaj sayılabilir.

red_white

evet inş kaza bela bi gol atar gol makinemiz turgut

selahattin55

Alıntı yapılan: since1966 - 31 October 2008, 20:16:47
İlk önce anlaşıldığım için teşekkürler..Ben forum ortamında klavye delikanlılığı yapacak karakterde değilim ve de üye olmamın sebebini de bir arkadaşımın yazdığı yazıya açıklık getirmek istememdir bunu en başta söledim!!Sadece isteğim gönül verdiğim takımımın isminin doğru yazılmasıdır bu konuda duyarlı olunursa sevinirim..Cünkü ben samsunsporun bu şekilde yazılmasından yanayım!!

MALatyalı seni bizim sitede anlayan çıktı ama dün sitenize girdim okudum yani hertürlü meydan okuma hertürlü hakaret.hatta HERYERDEYİZ pankartıyla bile alay ediyorsunuz.bizde buna karşılık verince bizim admin hemen siliyor birşey anlamadım bu işten.samsunspra yok gaykoş yok eşşekşehir gibi diğer anadolu kluplerine hakaret ediliyor.bunlarınkini onların admini neden silmiyor.herkes ne ekerse onu biçsin.

mehmet yılmaz

01 November 2008, 15:00:03 #140 Son düzenlenme: 01 November 2008, 15:07:10 samsuni
@Selahattin Reis

Biz Samsunsporluyuz ve burası da samsunspor.biz
Demek ki onların adminleri insanlıktan uzak, basit bir insanmış. Kötü misal, misal değildir. Biz efendiliğimizi muhafaza edelim, boş ver.

Adminlerinin bu duyarsızlığı bir terbiyesizlik örneğidir. Eminim girip burayı da okuyordur,neticede balık baştan kokar!

Since1966 nickli Malatyalı arkadaşın aynı hassasiyeti kendi sitesini yönetenlere karşı da göstermesini rica ediyoruz elbette.

gozgoz yýlmaz

Camialara mal, salak vbg. ifadeler kullanılmasını ben de doğru bulmuyorum ama kişiler mal, salak vbg. olabilirler. Ve bu malatya'nın sitesinin admini harbi mal.

Yahu salak adam, sen bir site yöneticisisin, kan kusup kızılcık şerbeti içeceksin. sen kıvırırtırsan üyelerini nasıl zaptedeceksin? önce adam ol,i sonra admin ol.

malatyanın mal admini

celebi

Alıntı yapılan: selahattin55 - 01 November 2008, 14:54:53
MALatyalı seni bizim sitede anlayan çıktı ama dün sitenize girdim okudum yani hertürlü meydan okuma hertürlü hakaret.hatta HERYERDEYİZ pankartıyla bile alay ediyorsunuz.bizde buna karşılık verince bizim admin hemen siliyor birşey anlamadım bu işten.samsunspra yok gaykoş yok eşşekşehir gibi diğer anadolu kluplerine hakaret ediliyor.bunlarınkini onların admini neden silmiyor.herkes ne ekerse onu biçsin.

selo reis haklı be samsuni kardeşim adamın gerçekten canı sıkılıyor.biz efendiliğimizi bozmuyoruz ancak olmuyor bazı durumlarda

selahattin55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 01 November 2008, 15:05:03
Camialara mal, salak vbg. ifadeler kullanılmasını ben de doğru bulmuyorum ama kişiler mal, salak vbg. olabilirler. Ve bu malatya'nın sitesinin admini harbi mal.

Yahu salak adam, sen bir site yöneticisisin, kan kusup kızılcık şerbeti içeceksin. sen kıvırırtırsan üyelerini nasıl zaptedeceksin? önce adam ol,i sonra admin ol.

malatyanın mal admini

arkadaş  bir girin o sitelerine bakın.yani bu adamlara gelde kötü söyleme ama samsuninin ikazınıda dikkate alacağız ne yapalım MAL atyalılar utansın. BİZ SAMSUNSPORLUYUZ.

mehmet yılmaz

Öyle de Çelebi hocam, onlar küfür etti diye biz de mi küfür edelim? ( Bu gerçek hayatta o vatandaşa sövmediğim anlamına gelmez tabii. )
Kalitesizliğini ortaya koymuş işte.

Forum kuralları açık, biz Samsunsporluluğa yakışır şekilde davranmak zorundayız.

@Selo Reis

havlayan canlı ısırmazmış! :)

celebi

zaten öyle davranmasak çoktan no post yemiştik

selahattin55

Alıntı yapılan: samsuni - 01 November 2008, 15:09:36
Öyle de Çelebi hocam, onlar küfür etti diye biz de mi küfür edelim? ( Bu gerçek hayatta o vatandaşa sövmediğim anlamına gelmez tabii. )
Kalitesizliğini ortaya koymuş işte.

Forum kuralları açık, biz Samsunsporluluğa yakışır şekilde davranmak zorundayız.

@Selo Reis

havlayan canlı ısırmazmış! :)

bunlar havlasa bile ilk önce kendileri korkar.farketmez.sevenin dostu.sevmeyenin dikeni oluruz.BU ALEMDE KRAL SAMSUNSPOR.

gozgoz yýlmaz

01 November 2008, 15:20:07 #147 Son düzenlenme: 01 November 2008, 15:21:43 gozgoz yýlmaz
Değerli kardeşlerim, kıymetli Samsunsporlular
Değmeyeceğini bile bile ömrümün 5 dakikasını malatya sitesinin mal adminine ayırdım ve kendisine bir şiir yazdım :)

Gezdim bugüne kadar
İzmir, Konya, Mardini
Görmedim senin gibi
Böylesi mal admini

Milan'da oynamakta
Yaşlı Paulo Maldini
İki dakka adam ol
Malatyanın admini

Aklını başını al
Çizerim kestaneni
Efendi ol, efendi
Ortamın mal admini

İzin mi var küfüre
Gördük biz seviyeni
Herkes bilir çok malsın
Tanıdı alem seni

Ninni mi söylüyorsun
Lan dandini dandini
Gelir isem oraya
Öperim gözlerini

Biliyorum okursun
Gozgoz'un yazdigini
Öperim gözlerinden
Doğu'nun mal admini

Oleyyyyy Oley Oleyy  Oleyyyyy
Şampiyon Samsuunnn....

bezgınbekır

Alıntı yapılan: Mert 55 - 01 November 2008, 00:34:12
bezgin bekir bilgi kalitenden şüphem yok haklısın ama ortam zaten gergin onu demeye çalışıyorum ben.Ben orda büyük harfle yazlır ya da yazılmaz  onun tartışmasını yapmadımki...Sadece forumda yazdığın takım isimlerini göster eğer baş harfini büyük yazdıysan eyvallah deyip çekilcem...
tamam kardesim gir benim attigm mesajlara bak bakalım kac tane küçük harfle Samsunspor yazmişim ama Çaykur Rize'lere dikkat etmezsen sevinirim  ;) ;) ;)

FaT1h

ya arkdaşlar bu malatyasporlular kendilerini baya bişe sanmya başlamışlar biz adam gibi muamele yapıyoruz adamlar resmen heryerdeyiz diyosunuz sıkıysa gelin diyolar ah ulan bi gitseydik şu malatyayada bi yerleri kızarsaydı şunların ama şunuda biliyoruz onların samsuna gelcek ... yok klavye delikanlılıgı yapıyolar
SAMSUNLUYUZ SAMSUNSPORLUYUZ BİZ HER YERDE ADIMIZIN GECTİGİ HERYERDE HERKES BİZDEN KORKSUN BU BÖLEDİR BÖLE KALCAK MALatya klavye delikanlıları !!!