Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

SapýnaKadar 55

31 October 2008, 19:55:27 #105 Son düzenlenme: 31 October 2008, 20:07:45 yönetici
Adam gibi gelenleri gördük sonradan içindeki kinleri kusup gittiler,kardeşim yapılanlar unutulmadı gider yapıldığı falan yok hepsi bu.Ben burda bir ortam paylaşacaksam Samsunsporlularla paylaşmak isterim,başkası gelip kirletmesin ortamı dost falan istemem,biz kendi içimizde dost olamıyoruz yeri geliyo Malatyalı mı gelip dostluktan bahsedecek.

since1966

Arkadaşlar ben buraya gider yapmaya gelmedim geçmişte yaşananların tekrarlanmaması için burdayım..

kuzey55

31 October 2008, 19:58:01 #107 Son düzenlenme: 31 October 2008, 20:08:13 yönetici
Alıntı yapılan: SapınaKadar 55 - 31 October 2008, 19:55:27
Adam gibi gelenleri gördük sonradan içindeki kinleri kusup gittiler,kardeşim yapılanlar unutulmadı gider yapıldığı falan yok hepsi bu.Ben burda bir ortam paylaşacaksam Samsunsporlularla paylaşmak isterim,başkası gelip kirletmesin ortamı dost falan istemem,biz kendi içimizde dost olamıyoruz yeri geliyo Malatyalı mı gelip dostluktan bahsedecek.

farkındamısınız dostluktan bahseden yok.böyle birşey sözkonusu olmaz zaten. bikaç takım hariç kimseyle dostluğumuz yok.kimse yapılanları unutmadı.ama bu forum adabıyla gelip yazan herkese açıktır.sadece arkadaş bir konuya açıklık getirmiş.kimseyle kendimizi de kıyaslamıyoruz buna zaten gerek yok.

since1966

31 October 2008, 19:58:23 #108 Son düzenlenme: 31 October 2008, 20:02:14 samsuni
Alıntı yapılan: SapınaKadar 55 - 31 October 2008, 19:55:27
Adam gibi gelenleri gördük sonradan içindeki kinleri kusup gittiler,kardeşim yapılanlar unutulmadı gider yapıldığı falan yok hepsi bu.Ben burda bir ortam paylaşacaksam Samsunsporlularla paylaşmak isterim,başkası gelip kirletmesin ortamı dost falan istemem,biz kendi içimizde dost olamıyoruz yeri geliyo MALatyalı mı gelip dostluktan bahsedecek.

Bak kardeş ben buraya kavga etmeye gelmedim sen yazmak istemiyorsan yazmazsın olur biter ama yazacaksan da Malatya kelimesini düzgün kullan güzelce muhabbet edelim..[/b]

yönetici

Efendice yazan herkese kapımız açıktır. Geçmişte yaşanan sorunlar olmuştur, kimse kimseyi de sevmek zorunda değildir ama efendice gelmiş bir insan misafirimizdir, saygısızlık etmediği müddetçe de yazabilir.

Forum kurallarını ihlal ederse banlanır zaten.

Eminim ki, Malatya camiası da yaptıkları hatanın, aşırı bilenmenin ve kaleci Şenol gibi Ümit Kayıhan gibi terbiyesizlerin gazına gelmenin muhasebesini yapmıştır.

Ayrıca MALatya, Trabzon gibi ifadeler Samsunsporluluk ruhuna yakışmaz. Site yetkilileri gördükleri yerde müdahale edecektir böyle ifadelere.

Ancak Sapına Kadar55'in dediği de doğru, buraya önce dıstluk mesajı yazıp sonra küfür eden ve atılan çok misafir oldu. Bu yüzden birader, efendilğini muhafaza edeceksen eyvallah, yok niyetim başka diyorsan şimdiden git!

since1966

Alıntı yapılan: yönetici - 31 October 2008, 20:09:41
Efendice yazan herkese kapımız açıktır. Geçmişte yaşanan sorunlar olmuştur, kimse kimseyi de sevmek zorunda değildir ama efendice gelmiş bir insan misafirimizdir, saygısızlık etmediği müddetçe de yazabilir.

Forum kurallarını ihlal ederse banlanır zaten.

Eminim ki, Malatya camiası da yaptıkları hatanın, aşırı bilenmenin ve kaleci Şenol gibi Ümit Kayıhan gibi terbiyesizlerin gazına gelmenin muhasebesini yapmıştır.

Ayrıca MALatya, Trabzon gibi ifadeler Samsunsporluluk ruhuna yakışmaz. Site yetkilileri gördükleri yerde müdahale edecektir böyle ifadelere.

Ancak Sapına Kadar55'in dediği de doğru, buraya önce dıstluk mesajı yazıp sonra küfür eden ve atılan çok misafir oldu. Bu yüzden birader, efendilğini muhafaza edeceksen eyvallah, yok niyetim başka diyorsan şimdiden git!
İlk önce anlaşıldığım için teşekkürler..Ben forum ortamında klavye delikanlılığı yapacak karakterde değilim ve de üye olmamın sebebini de bir arkadaşımın yazdığı yazıya açıklık getirmek istememdir bunu en başta söledim!!Sadece isteğim gönül verdiğim takımımın isminin doğru yazılmasıdır bu konuda duyarlı olunursa sevinirim..Cünkü ben samsunsporun bu şekilde yazılmasından yanayım!!

bezgınbekır

Alıntı yapılan: since1966 - 31 October 2008, 20:16:47
  Cünkü ben samsunsporun bu şekilde yazılmasından yanayım!!
iyi de arkadaşim Samsunspor öyle yazilmiyo, özel isim oldugundan baş harfi büyük yaziliyo  ;)

Mert

Beyler malatyalı arkadaş gelip şikayetini bize açıkca söylüyo ve hiç kaba dille konuşmuyo.Nedir bu düşmanlığınız anlamadım.bezginbekir bana hangi takımın baş harfini büyük yazdığını göster sana da diyecek sözüm yok...

since1966

Alıntı yapılan: bezgınbekır - 31 October 2008, 20:54:00
iyi de arkadaşim Samsunspor öyle yazilmiyo, özel isim oldugundan baş harfi büyük yaziliyo  ;)
çok saol sölediğin için ama ne amaçla sölediğin malum!!

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: since1966 - 31 October 2008, 21:40:35
çok saol sölediğin için ama ne amaçla sölediğin malum!!

Kendisi için önem taşıdığını vurguluyor büyük takım olduğunu ima ediyor senin anladığın gibi yani..
peki sen ne amaçlıyosun bu şekilde konuşarak banada tahrik etmeye çalışıyomuşsun gibi geliyor..

since1966

Alıntı yapılan: Mert 55 - 31 October 2008, 21:10:03
Beyler malatyalı arkadaş gelip şikayetini bize açıkca söylüyo ve hiç kaba dille konuşmuyo.Nedir bu düşmanlığınız anlamadım.bezginbekir bana hangi takımın baş harfini büyük yazdığını göster sana da diyecek sözüm yok...
Saol Mert!!Arkadaşlar daha fazla burada durup ortamın gerilmesini istemiyorum geliş amacım belliydi anlayan arkadaşlara teşekkürler..Pazar günü geçmişteki olayların unutulması dileğiyle..eywallah

since1966

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 31 October 2008, 21:46:41
Kendisi için önem taşıdığını vurguluyor büyük takım olduğunu ima ediyor senin anladığın gibi yani..
peki sen ne amaçlıyosun bu şekilde konuşarak banada tahrik etmeye çalışıyomuşsun gibi geliyor..

Bundan önceki yazdığım msjları okursan en ufak bir tahrik unsuru olmadığını görürsün..Onu yazan arkadaş da ne amacla yazdığını biliyor..

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: since1966 - 31 October 2008, 21:49:05
Bundan önceki yazdığım msjları okursan en ufak bir tahrik unsuru göremiycen..Onu yazan arkadaş da ne amacla yazdığını biliyor..

İlk yazdığın andan itibaren yazdıklarını gördüm okudum.. gayet seviyeli olması gerektiği gibi davranmışsın.. yalnız benim alıntı yaptığım yerde belirli..

Alıntı yapılan: since1966 - 31 October 2008, 21:46:54
Saol Mert!!Arkadaşlar daha fazla burada durup ortamın gerilmesini istemiyorum geliş amacım belliydi anlayan arkadaşlara teşekkürler..Pazar günü geçmişteki olayların unutulması dileğiyle..eywallah

iyi Akşamlar...

Kadir ÇELEBİ

Samsunspor´a dua

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçın hazırlıklarını sürdüren Samsunspor´da dün yapılan idman öncesinde kurban kesildi. Son maçlarda alınan kötü sonuçlar ve yaşanan olumsuzlukların düzelmesi için yapılan kurban kesimine Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Emekli din görevlisi Bilal Kaymak´ın okuduğu dualara eşlik eden teknik heyet ve futbolcuların alınlarına, kurban kesiminden sonra Başkan Fuat Köktaş tarafından kan sürüldü. Başkan Köktaş, kurbanı kesmelerindeki amaçlarının futbolcuların kazadan ve beladan korunması için olduğunu söyledi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=18731

turgut ve burhanın alnına iki kez surseydiniz keşke..

Kadir ÇELEBİ

Veysel, Volkan yok, Burhan belki

Kırmızı-Beyazlılarda yaklaşan Malatyaspor maçı öncesinde Burhan'ın durumu henüz netlik kazanmadı. Veysel ve Volkan'ın forma giymemesi kesinleşirken, golcü futbolcu Burhan Coşkun'un durumu ise maç saati netlik kazanacak. Dünkü idmanda düz koşu yapan Burhan, "Biraz ağrılarım var. Ama yinede Malatyaspor karşısında takımdaki yerimi almak istiyorum" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=18729