Bank Asya 1.Lig 10.Hafta | Malatyaspor 4 - 3 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 27 October 2008, 22:55:55

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

GençKozluklu

Alıntı yapılan: samsuni - 31 October 2008, 13:59:19
Öyle çok etrflıca konuşmadık hoca ile. Kısaca şunları söyleyryim, Turgut ve diğer gençlerin üzerine eğiliyor. Hatalarını birebir gösteriyor. Ancak ben Turgut'tan çok ümitli olmadığımı söyledim. O ise 4-5 yıl içinde zirve yapacağını ve Samsunspor'a iyi para kazandırıp satıldıktan sonra düşüşe geçebileceğini söyledi. Ben ise zirve yapabileceğini de sanmadığmı söyledim. Hakan Akman'ı da önemsediğini görmek güzeldi benim adıma. Çok da Turgut meraklısı gibi gelmedi bana. Serkan ise yeterince çalışmıyormuş. Benim takımımda simler değil idmanlar önemli diyor, idmanda çalışan formayı kapar. Tribünlerin erkenden Serkan Aykut tzehüartı yapması çocukları olumsuz ekileyebilir ama biliyorlar ki ben tepkisel karar vermem, bu da onları ne zaman çıkacağım korkusuna sürüklemiyor. Ben de dedim ki, o halde bunun tersi de olabilir. Nasılsa çıkmayacağım diye de düşünebilir bu durumda oyuncu.

Hayrettin Hoca ile ilgili görüşlerimi halen muhafaza ediyorum. Olumlu yönleri de var kesinlikle ancak önemli zaafları ve yanlışları da var.

İdman bitiminde ayrıca çalışan bazı futbolcuları da görmek güzeldi.

Belki daha sonra ayrıntısını da anlatırım ama bu Oktay'ın transfer hiksyesini öğrendim; çocuk acayip maddi fedakarlık yapmış sırf Samsunspor'da oynamak için. Bir kez daha 'aferin' dedim doğrusu. 

Dün herkes çok ümitli idi takımdan, Malatya'da yenilmeyeceğiz hatta kazanacağız diyorladı. Bense bu takımda gol atacak ayak sıkıntısı olduğu kanısındayım.

Sevgili Samsuni kardeşim sizinle henüz tanışmadık ancak ne kadar iyi bir SAMSUNSPOR lu olduğunuzu sitedeki yazı ve yorumalrınızdan görebiliyorum.
Ayrıca hocayla görüşüp bilgi paylaşımında bulunduğunuz için teşekkür ederim. Hocanın teknik kapasitesi tartışılabilir, ancak hocanın Serkan konusundaki tespitleri benim daha önce yazdığım yorumlarla örtüşmektedir.

SAMSUNSPOR'da isimler değil, çalışan formayı almalıdır. Serkan çalışmadan forma alamaycağını bilmeli. Bence hocaya bu noktada baskı yapmamak gerek. Takımdaki genç oyuncularda bir aheng var. Gol kaçırıyorlar  ancak pozisyon üretmeleri dahi çok güzel. Goller de gelecektir. Ancak her hafta Serkan tezahüratları takımdaki genç oyuncuları olumsuz etkileyeceği bir gerçektir.

Serkan'a birileri şunu söylemelidir, yata yata bu takımda forma giymek yok. Çalış, ve hakkın olan formayı kap ve SAMSUNSPOR'a olan borçlarını adına yakışır goller atarak öde. O zaman hocada takımda bağrına bazacaktır. Geçmişte yaptıklarının karşılığını hem maddi hem manevi ( GS ye transfer odlu ) SAMSUNSPOR'dan almıştır. Daha fazlasını istiyorsa gene çalışmalıdır.

Takımdan Malatya maçında ümitliyim. Bu takımda ışık var. Gol yolalrında biraz daha becerikli olursak kalan haftalarda 15 puan hayal değildir.

Saygılarımla

yusuf celebi

31 October 2008, 14:19:37 #92 Son düzenlenme: 31 October 2008, 14:21:49 yusuf celebi
Hayrettin gümüşdağ'ın Hakan Akman konusundaki olumlu görüşlerini anlamakla birlikte onu oynatmamasını sezon başından beri anlamakta zorluk çekiyorum.

Turgut ve Burhan'ın yapısı itibari ile Serkan Aykut gibi golcü özellikleri olmadığını bu oyuncuların top taşıyan top indiren ve bazende gol atan tipte oyuncular olduğunu söylemekten yoruldum ama gümüşdağ bunu bir türlü anlayamıyor ve bu oyuncuları yanlış kullanmaktan dolayı hem takımın aldığı sonuçlara olumsuz etki etmesine neden oldu hemde bu oyuncuları taraftarın önüne atarak oyuncuları olumsuz etkilenmelerine neden oldu olmaya devam ediyor.
Hakan Akman'ın önü bence hepten kesilebilir devre arası golcü oyuncu transferine yönelirlerse Hakan bu sezonda forma yüzünü zor görür.

Bu takımda Hakan Akman ısrarla her zaman oynatılmalıdır sebebine gelince bu takımda golcü oyuncu olarak Serkan Aykut'tan başka oyuncu yok onunda durumu malum o nedenle Hakan Akman gelecekteki golcü oyuncu olarak her daim olmalıdır.
Serkan büyük ihtimal yakın zamanda futbolu bırakacağınıda düşünürsek geriye kim kalıyor kimse yok.Peki biz bu tip oyuncuları şimdi oynatmassak bu oyuncu ne zaman tecrübe kazanacak.
Elinde Serkan ve Hakan Akman gibi golcü özellikte oyuncun varken Hayrettin Gümüşdağ'ın "gol sıkıntısı çekiyoruz" demesine söylenecek laf bulamıyorum bu olsa olsa bu işi bilmediğini gösterir.
Eğer oynanan sistem buna müsait değil deniyorsa buna söylenecek hiç bir şey yok.

Ben Samsunspor'un geleceğinin bu denli bir kişinin insiyatifine bırakılmasına karşıyım o nedenle taraftarımız Hakan Akman'ın oyuna alınması konusunda gerekli baskıyı oluşturmalıdır.

selahattin55

31 October 2008, 14:47:50 #93 Son düzenlenme: 31 October 2008, 14:54:39 samsuni
bu malatyalı .bizim için malatya demek 6 puan demek çantada keklik.

METE_55

HAYDİ HAYIRLISI ALLAH MAHCUP ETMESİN TAKIMIMIZI  :D

SapýnaKadar 55

MALatya tüm varlığıyla oynayacaktır,bizim de gol atamama ve kolay gol yeme faktörlerini göz önünde bulundurursak puan alamayız,zaten deplasmanda şimdiye kadar aldığımız 1 puan var başka da yok.

kuzey55

Karşıyaka-Kartalspor: Abdullah Yılmaz
Güngören Belediyespor-Kayseri Erciyesspor: Erbay Aldemir
Giresunspor-Diyarbakırspor: Gökhan Güneşer
Orduspor-Sakaryaspor: Çağatay Şahan
Malatyaspor-Samsunspor: Fethi Serkan Koçak
Kardemir Karabükspor-Altay: Serkan Çınar
Manisaspor-Adanaspor: Fırat Aydınus
Boluspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Özgür Yankaya
Çaykur Rizespor-Kasımpaşa: Bünyamin Gezer

kuzey55

31 October 2008, 19:08:33 #97 Son düzenlenme: 31 October 2008, 19:10:53 kuzey55
AlıntıMalatyaspor'dan dostluk eli
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da, Pazar günü oynanacak Samsunspor maçının hazırlıkları sürüyor. Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor ile geçmişte bir takım sıkıntıların yaşandığını, ancak bunları unutarak geleceğe baktıklarını söyledi.

Samsunspor'a dostluk eli uzattıklarını vurgulayan Karadağ, ''Geçmişte yaşanan kırgınlıklar geçmişte kaldı. Sammsunspor'a dostluk eli uzatıyoruz. Onları Malatya'da en iyi şekilde ağırlayacağız. Malatya ve Malatyaspor'a yakışır ev sahipliği yapacağız. Taraftarımızdan da aynı şekilde davranmalarını istiyor ve bekliyoruz'' diye konuştu.

-''İLK DEVREYİ SANTRAFORSUZ BİTİRECEĞİZ''-

Dar kadroya rağmen ligin devresinde toplayabildikleri kadar puan almaya bakacaklarını ifade eden Karadağ, şöyle konuştu:

''Altay maçına 2'si sakat oyuncu olmak üzere 17 kişi gittik. Kadromuz dar, bunu herkes biliyor. Ama yapılacak bir şey yok. Ligin ilk devre sonuna kadar böyle gideceğiz. Samsunspor ve bundan sonraki maçlarda taraftarımızın desteğini sonuç ne olursa olsun esirgememesini istiyoruz. Sakat oyuncularımız iyileştiğinde takımın biraz daha toparlanmayı bekliyoruz. Eğer sezon başında Burak Akdiş ve Mehmet Ayaz gönderilmemiş olsaydı bugün belki de 4-5 puan daha üstlerde olacaktık. Taraftar unutmasın ki, ligin ilk devresini santraforsuz bitireceğiz

kaynak: http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=30&go=131168

dostluk mesajları ardarda geliyo hayırdır?

Sempatik Bengülü

gönül isterki bol gollü bir galibiyet almak ama açıkçası bu maçtan pek umutlu değilim yani berabere biter bu maç ama umarım yanılırımda yeneriz malatyayı.Valla çevremdeki insanlar diyorki bu haf.rizeyede yenilmişsiniz peki siz kimi yeniceksiniz kimden puan alıcaksınız yemin ederim kahroluyorum resmen bu kelimeleri duyunca

since1966

Alıntı yapılan: 35ama55 - 30 October 2008, 21:43:51
yakan Rizeliler kardeşim ... Malatyalarının forumlarına baktım .. İki senedir Samsuna gelemeyen adamlar gider yapıyorlar .. Ama boyle dusmanlarımızın olması da guzell ... En azından tribün bilen adamlar deplasman yapamasalarda Rizeden iyilerdir ...
ilk önce herkese mrb..Aslında başka takım taraftarı forumlara üye olmazdım sadece okur gecerdim ama yazılanlar karşısında bişey söylemek istiyorum..İki senedir samsuna gelemeyenler demişiniz evet doğrudur ama en doğru olan şudur:karşılıklı deplasmana taraftar götürmeme anlaşması!!ilk bu karar alındığı zaman biz yine yoldaydık ama geri çevrildik..Diğer bi konu samsunspor atkısı yakılması olayı ben her maca giderim böle bi olay görmedim ve de duymadım hele ki üzerinde Atatürk ve Bayrağımız varsa bu Malatyada olmaz içiniz rahat olsun..gecmişte yaşanan olaylar üzücüydü ama sizde olsaydınız yenenin kümede kalacağı bi maçta ve de samsunda olsaydı aynı şeyler olurdu bundan emin olun!!Pazar günü herzaman olduğu gibi tribündeyiz ve macın dostluk içinde gecmesi dileğiyle sağlıcakla kalın...

SapýnaKadar 55

İyi ki küme düştüğümüz yıl maç Samsun'da değildi ve siz orda yoktunuz.

FaT1h

Alıntı yapılan: since1966 - 31 October 2008, 19:41:38
ilk önce herkese mrb..Aslında başka takım taraftarı forumlara üye olmazdım sadece okur gecerdim ama yazılanlar karşısında bişey söylemek istiyorum..İki senedir samsuna gelemeyenler demişiniz evet doğrudur ama en doğru olan şudur:karşılıklı deplasmana taraftar götürmeme anlaşması!!ilk bu karar alındığı zaman biz yine yoldaydık ama geri çevrildik..Diğer bi konu samsunspor atkısı yakılması olayı ben her maca giderim böle bi olay görmedim ve de duymadım hele ki üzerinde Atatürk ve Bayrağımız varsa bu Malatyada olmaz içiniz rahat olsun..gecmişte yaşanan olaylar üzücüydü ama sizde olsaydınız yenenin kümede kalacağı bi maçta ve de samsunda olsaydı aynı şeyler olurdu bundan emin olun!!Pazar günü herzaman olduğu gibi tribündeyiz ve macın dostluk içinde gecmesi dileğiyle sağlıcakla kalın...

konuştugun kelimelerden kendinizi üste cıkarmayı calıştıgını anladım biz sizin gibi değiliz gelen misafirleri misafir gibi durduktan sonra adam gibi muamele yapılır sizin gibi taş yagmuruna tutulmaz kendiniz yaptınız ettiniz şimdi dost olalım nerden geliyo bu samimiyet peki ?

since1966

Alıntı yapılan: SapınaKadar 55 - 31 October 2008, 19:46:46
İyi ki küme düştüğümüz yıl maç Samsun'da değildi ve siz orda yoktunuz.
Farketmezdi biz süperliden düştüğümüz sene 3000 kişi antepteydik ve neler olduğunu herkes gördü!!Bunlar gurur duyulacak şeyler değil ama eminol orda olurduk

kuzey55

31 October 2008, 19:51:50 #103 Son düzenlenme: 31 October 2008, 19:55:29 kuzey55
yahu adam gelmiş adabıyla yazmış.tamam malatyaya karsı hırsımız var yapılanları unutmadık.ama yöneticileri ardıardına dostluk mesajı yayınlıyo.bir arkadaş gelmiş adabıyla yazmış açıklık getirmiş.hala gider yapma peşindesiniz...

since1966

Alıntı yapılan: FATIH - 31 October 2008, 19:47:36
konuştugun kelimelerden kendinizi üste cıkarmayı calıştıgını anladım biz sizin gibi değiliz gelen misafirleri misafir gibi durduktan sonra adam gibi muamele yapılır sizin gibi taş yagmuruna tutulmaz kendiniz yaptınız ettiniz şimdi dost olalım nerden geliyo bu samimiyet peki ?
[/quote]üste cıkmak gibi bi niyetim yok sadece doğru olanları söledim..Biz amanda aman dost olalım demiyoruz sadece zeytin dalı uzatırız alan alır almayan kendisi bilir!!Amacımız futbulun yaşanır hale gelmesi