Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

Üstteki takımların yendiği bir hafta da Ç.Rize maçı galibiyeti bizim açımızdan çok önemli... Hem moral hem motivasyon açısından Malatya'ya hazırlanırız...

pitbul055

27 October 2008, 13:21:21 #211 Son düzenlenme: 27 October 2008, 13:34:40 pitbul055
Alıntı yapılan: yönetici - 24 October 2008, 22:15:52
Konu geçici süre için kilitlenmiştir.

Gereksiz mesajlar silindikten sonra tekrar açılacaktır. Lütfen artık futbol konuşalım!!! Rize'li arkadaşlar da takımlarıyla ilgili bilgi verecekler, maçla ilgili görüş sunacaklarsa yazsınlar, yoksa bizim için her zaman her yerde en büyük Samsunspor'dur.
bizim gereksiz diye nitelendirilen mesajlarımızı silmek için göstermiş olduğunuz çabayı,maçımız olacağı hafda rakibimizin kendini bilmez deyus taraftarlarının buraya kolayca girip artislik yapmalarını engellemek içinde aynı titizliği gösterirseniz seviniriz...

the_lazoglu

Çek bir demli çay :)

Evinde Rize'yi ağırlayacak olan Samsunspor'da, en büyük koz olarak taraftar görülüyor.

Samsunspor, Bank Asya 1. Ligi'nin 9. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Ligde 9 gol atıp 9 gol yiyen rakibi karşısında üç puan arayacak olan Kırmızı- Beyazlılar en çok taraftarına güveniyor. Saat 20.00'de başlayacak olan bu zorlu mücadele D Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak.

YILDIRIM DÜDÜK ÇALACAK
Kırmızı- Beyazlılar ligin 9. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Turkcell Süper Ligi'nden geçen sezon düşen ve kadrosunda kaliteli isimleri bulunduran rakibi karşısında iç saha avantajını kullanmak isteyen Samsunspor, 12 puanlı rakibini yenip Rize'yi aşağı almanın peşinde. Saat 20.00'de Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada Bülent Yıldırım düdük çalacak.

ÇİÇEK OYNAMAYACAK
Rakip Çaykur Rizespor'da yönetimsel sıkıntılar ve sportif anlamdaki başarısızlıklar taraftarı ve camiayı karıştırırken Samsunspor maçı çıkış maçı olarak görülüyor. Geçen hafta evinde Altay'ya 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da bu maçta sakatlanan Samsunsporlu eski futbolcu Mustafa Çiçek forma giyemeyecek. Yine bu maçta sakatlanan Görkem'in oynayıp oynayamayacağı maç saati belli olacak.

D SPOR'DAN CANLI
Samsunspor'da ise bu zorlu mücadele öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Hafta başında sakatlıkları bulunan Veysel Aksu'nun durumunun iyi olduğu ve görev verildiği takdirde oynayabileceği öğrenildi. Yine sakatlığı bulunan Volkan'ın ise oynamasına zor gözüyle bakılıyor. Bugün oynanacak olan bu zorlu mücadeleyi Bank Asya 1. Ligi'nin resmi kanalı D Spor da canlı olarak yayınlayacak.

http://www.samsun.net/haber/cek-bir-demli-cay-830.htm

Kais

birlessın de maratonu cosdurun da tv trıbu sov gorsun

mehmet yılmaz

Rize'den iki otobüsün geleceği söyleniyor. Yeri neresi olur bilemem ama tek ses olmak için birleşmeli taraftar gruplarımız. İnşallah öyle yaparlar.

Alemci İsmail

Pazartesi maçları genelde berabere bitiyor ama umarı Rizeyi yeneceğiz bu akşam bundan şüphem yok.
Serkan Aykuta şans verilmesini bekliyorum bugün.

Türk!

Kais

D-smart'ı kınıyorum :D böylesine önemli bir maçı tv den veripte stadı seyircisiz bırakacaklar keşke vermeseydide stad dolarki pofff

maviay55

maç saatini bekliyoruz..kastamonu ayakta OOO samsunsporr ooleeyyy şişşşşş 1-2-3  :P alıcaz daa kaçarı var mı?

GurbetciFanatik

Bence yine 3 ihtimali mac
birincisi             yeneriz
ikincici              yeneriz
yada ücüncüzü   yeneriz

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  gelsin rizeeeeeeee   cakalim sizeeeeeeee

MeL_55

maci kesin alacagiz baska yolu yok. yenersek 7.ci oluyoruz.
bende maca bakcam. taraftarimizdan özellikle s.b.c.den sov bekliyorum ;D

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Kais - 27 October 2008, 14:47:41
D-smart'ı kınıyorum :D böylesine önemli bir maçı tv den veripte stadı seyircisiz bırakacaklar keşke vermeseydide stad dolarki pofff
dsmartta verse farketmez fırsatım oldugu surece donsamda takımımızın pesındeyız inşallah farklı kazanırız

55__Gurbet__55

allah izin ederse bugün iki sene sonra samsunsporun bir macini canli olarak tvden izlibilcem artik bir d-smart olan yeri buldum

tanju55

bugün ne yazikki kaveden izlicem
stad da olmayi cok isterdeim ama gurbetteyiz iste...
ben yokum belki ama babam orada insallah ugurlu gelir...

bu maca sercan damgasini vuracak demedi demeyin...

kuzey55

yavaş yavaş stada doğru yol alıyoruz.bugün samsunda formalı kçük büyük birçok kişi gördüm.inş mutlu edici bir sonucla döneriz..gruplar maratonda olur umarım o zaman tv basıunda herkes şov izler...