Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

seckin55

haftaya belli rize maçı karışacak gibi..gruplar otobus verılmedı dıye  başkana, butun taraftarlarda hocaya yuklenecek.istifa sesleri gelecek gibi..ama bu hoca sülük gibi yapıştı..

forzasirinler

85 dk Boluspor skoru koruma adına oyunu iyice yavaşlattı. Maçın bu skorla tamamlanmasını bekliyor. Samsunspor'un atakları ise cılız ve etkisiz

mehmet yılmaz

Taraftarlarımız Hayrettin Gümüşdağ aleyhine tezahürata başlamışlar.

Küfür edilmemeli ama Serkan Aykut lehine bağırlımalı kesinlikle. Herşeyi ben bilirim havasından çıkmalı bu adam, takımın gerçek sahibi taraftardır, biz ne Leventler, Yüceller gördük son iki yıldır, hepsi gitti biz kaldık. Bu da giderse Samsunspor'un derdi yine bize kalacak. O yüzden bir kamuoyu olduğunu bilmeli!

Maç sonunda da bizim taraftarların önünden gideceklermiş soyunma odasına.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 19 October 2008, 16:45:32
2 haftadır diyorum içerdeki maçları kazanacaz deplasmanlardanda kaç puan alırsak alıp orta sıralarda yer alacağız bu sene kimse daha fazlasını beklemesin lütfen
bıle bılede mac kaybedılmez ama

edmontdante

SBK maçındaydım.Tribünler hınca hınç doluydu.Taraftar gupları  tribünün üst kısımlarındaki boşluğu bile doldurdular.Atkılar-Formalar.SAMSUNSPOR golu atınca gösterdikleri sevinç ve yaptıkları tezahurat süperdi.Takım yeniliyor olsada orada  SAMSUNSPOR taraftarını  böyle iyi görmek ve SAMSUNSPOR için bağırıyor olmak takım yeniliyor olsada mutlu ediciydi.Civarda tribünlerden sadece simaen tanıdığımız insanları görmek de güzeldi.

seckin55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 19 October 2008, 16:45:32
2 haftadır diyorum içerdeki maçları kazanacaz deplasmanlardanda kaç puan alırsak alıp orta sıralarda yer alacağız bu sene kimse daha fazlasını beklemesin lütfen
baştan zaten bole denildiği için ipin ucunu kaçırdık.nede olsa taraftar bizden bişe beklemıyorr..yok bole bi yaklaşım..saçmalık

forzasirinler

87 dk geride kalırken samsunspor skora razı bi rfutbol ortaya koyuyor, bu da Boluspor'a avantaj sağlıyor

Akyol

Alıntı yapılan: 35ama55 - 19 October 2008, 16:46:58
niye küçük düşünelim !!! niye elimizdeki imkanları maximum kullanmayalım ! azıcık aşım ağrısız başım mantalitesi neye yarar !!
aynen katılıyorum devre arasına kadar hayrettin kalacak gibi görünüyor başkan adam gibi bi teknik direktörle anlaşsın menajerde tanju olsun bak takım uçmuyo mu o zaman

guvensolmaz

furkan5534

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 19 October 2008, 16:48:48
aynen katılıyorum devre arasına kadar hayrettin kalacak gibi görünüyor başkan adam gibi bi teknik direktörle anlaşsın menajerde tanju olsun bak takım uçmuyo mu o zaman

aynen katılıorum tanju her zaman ;)

istanbuldan

off offf.. feneri gs yi bjk yi ts yi yenen takıma bak yaa. yazık yazık..

Kadir ÇELEBİ

Yine Hoca Hataları yine deplasman malubiyeti hine husran ama bu boyle devam etmez... Taraftarın Hoca hakkındaki düşüncelerini tepkiye donusturme vakti geldi geçiyor..

cuneytavar55

8 hafta oldu
Senin süren doldu
Hayretlik gümüşdağ
artık istifa artık istifa
artık istifa oooooo

seckin55

şu güzelim taraftara yazık yaaa.her deplasmanda yanınızda.içerde dışarda....yazık yazık.şu ligde bole taraftar yok.degerını bılın be..

Kais